Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Yani transfer oldun mu olmadın mı

inşallah gönlünün muradı olur canım benim hayırlı haberler alırsın inşallah bende yarın gidiyorum bakalım

Merhabalar bende başladım bu ay iğne oluyorum 2 ayrı iğne yarın kontrolüm var siz nerede tedavi görüyorsunuz
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle ben Kasım’da doktorumla görüşmeye gideceğim, henüz tedaviye başlamadım. Yapılması gerekli testleri tamamlayıp hazır bir şekilde gitmek istiyorum da :) Bahçeci’de tedavi göreceğim,

Kızlar estrofem kullanıyorum bende öyle bir baş ağrısı var ki acayip ileri derecede sizlerdede oldumu doktora sormalımıyım

Kızlar estrofem kullanıyorum bende öyle bir baş ağrısı var ki acayip ileri derecede sizlerdede oldumu doktora sormalımıyım
Bende baş ağrısı olmadı canım. Ki bir de migren hastasıyım ben. O etki etse ben mahvolurdum

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktora gittim ama doktorum muayene sonucu sağ yumurtalığımın gayet iyi olduğunu ama sol yumurtalığımda polistik over şüphesi konuldu hamile kalma olasılığım nedir ne yapmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…