Aaa o zaman 3. Gün transferi yapacaklar sana değil mi ? Hayırlı olsun canım benm sıkıca tutunsun inşallah sanamerhaba canım dün gittim 9,4 olmuş dediler cumartesi günü transferim :)
evet canım benim zaten dondurulmuş embriyo 2 tane kalmıştı son embriyolarım çift transfer olacağım inşallah Allah razı olsunnnAaa o zaman 3. Gün transferi yapacaklar sana değil mi ? Hayırlı olsun canım benm sıkıca tutunsun inşallah sana
Süpeeerevet canım benim zaten dondurulmuş embriyo 2 tane kalmıştı son embriyolarım çift transfer olacağım inşallah Allah razı olsunnn
Çok sevindimm hadi hayırlısıyla bebişlerine kavuşmerhaba canım dün gittim 9,4 olmuş dediler cumartesi günü transferim :)
Benim 16 sinda transfer oldum iyi Bi belirtim yoktu bugün kasıkta hafif batmalarım var hayırlısı bide benim 2. transferim tek embiriyo konulacak biliyordum. Çift embiriyo konulabilirmiş çift istedim bakalım zaman çok uzun geliyo 30 ekim test tarihim.nasılsın canım nasıl gidiyor
Yani transfer oldun mu olmadın mıBenim 16 sinda transfer oldum iyi Bi belirtim yoktu bugün kasıkta hafif batmalarım var hayırlısı bide benim 2. transferim tek embiriyo konulacak biliyordum. Çift embiriyo konulabilirmiş çift istedim bakalım zaman çok uzun geliyo 30 ekim test tarihim.
Çift mi tek mi konulduYani transfer oldun mu olmadın mı
16 ekimde çift embriyo transferi oldum.Çift mi tek mi konuldu
Allah emeğini boşa vermesin inşallah güzel sonuçlar alırsın16 ekimde çift embriyo transferi oldum.
Merhabalar bende başladım bu ay iğne oluyorum 2 ayrı iğne yarın kontrolüm var siz nerede tedavi görüyorsunuzMerhaba, ben de sizin durumunuzdayım. Nerde tedavi görüyorsunuz acaba? Doktorunuz sizden her hangi bir test istedi mi?
inşallah gönlünün muradı olur canım benim hayırlı haberler alırsın inşallah bende yarın gidiyorum bakalımBenim 16 sinda transfer oldum iyi Bi belirtim yoktu bugün kasıkta hafif batmalarım var hayırlısı bide benim 2. transferim tek embiriyo konulacak biliyordum. Çift embiriyo konulabilirmiş çift istedim bakalım zaman çok uzun geliyo 30 ekim test tarihim.
Amin cnm hepimiz inşalallah güzel haberler alırız. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim.Allah emeğini boşa vermesin inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canıminşallah gönlünün muradı olur canım benim hayırlı haberler alırsın inşallah bende yarın gidiyorum bakalım
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle ben Kasım’da doktorumla görüşmeye gideceğim, henüz tedaviye başlamadım. Yapılması gerekli testleri tamamlayıp hazır bir şekilde gitmek istiyorum da :) Bahçeci’de tedavi göreceğim,Merhabalar bende başladım bu ay iğne oluyorum 2 ayrı iğne yarın kontrolüm var siz nerede tedavi görüyorsunuz
bende olmadı canımKızlar estrofem kullanıyorum bende öyle bir baş ağrısı var ki acayip ileri derecede sizlerdede oldumu doktora sormalımıyım
Bende baş ağrısı olmadı canım. Ki bir de migren hastasıyım ben. O etki etse ben mahvolurdumKızlar estrofem kullanıyorum bende öyle bir baş ağrısı var ki acayip ileri derecede sizlerdede oldumu doktora sormalımıyım
Bende çok fazla var çokta sıkıntı yapıyorum ondan da olabilir o zamanBende baş ağrısı olmadı canım. Ki bir de migren hastasıyım ben. O etki etse ben mahvolurdum
Evet sıkıntı strest etkiler, kendini oyalayacak bir şeyler bul çok fazla düşünmemek içinBende çok fazla var çokta sıkıntı yapıyorum ondan da olabilir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?