Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba. Polikistik over olup çok rahat hamile kalan da var, biraz uğraşanda. Doktorunuz bilir en iyi ve eğer tedavi uygulanması gerekiyorsa ona tedavi değerlendirilir. Ama bence tedavisiz hamile kalabilirsiniz gibi

Bende bahçelide başladım altunizade deki :) hayırlı olsun sizlere de inşallah Allah’ın izniyle

Kızlar selammm ben çocukları aldım geldim eve Allahın izniyleeee şimdi dinlenme modundayıııımm inşallah ikiside sağlıkla tutunurlar bana
Yaaaa hadi sağlıkla tutunsun sana bebişlerin haberdar et mutlaka gün gün bende pazartesi transfer olacağım

Kızlar selam benim bugün transferin ilk günü hatta 4-5 saat anca olmuştut adet kanamask gibi kanamam geldi başına gelen varmı yada bunun ne olduğunu bilen?

Anladım cnm. Bana da sol yumurtalıkta içine kanayan kist ama iyi huylu dedi başka da bişey demedi. Adini bilmiyorum kistin
Canım birşey verdi mi o kist için. Bende daha önce olmuştu. İlaçsı geçti. Şimdi tüp bebek için gittiğim merkez doğum kontrol hapı verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. En basit kist türü. Kendi kendine gidiyor adetle.

Kızlar selam benim bugün transferin ilk günü hatta 4-5 saat anca olmuştut adet kanamask gibi kanamam geldi başına gelen varmı yada bunun ne olduğunu bilen?
Canım o taktıkları kraterden kaynaklanmış olabilir. Bazılarında olabiliyormuş ama sen yine de doktoruna mutlaka danış

Kızlar selammm ben çocukları aldım geldim eve Allahın izniyleeee şimdi dinlenme modundayıııımm inşallah ikiside sağlıkla tutunurlar bana
Sağlıkla tutunurlar inşAllah 10 gun sonra gebiş sonuçlarını bekliyoruz :)

Kullanılmasında bir sıkıntı yok ki. Soğan kürü deneyebilirsiniz doğal geçsin istiyorsanız. Ama bunun dışında kiste en iyi gelen ve en iyi geçiren yöntem doğum kontrol hapıdır. Doktorunuzun dediklerine uyun bence

Canım ben de sıkıntı demedim kuzum. Önceki tecrübem sebebi ile Tercih etmiyorum demek istedim. Bu haplar kist için veriliyor, bilincindeyim . Daha önce de kist olduğum için kendi tecrübemden yola çıktım. Yoksa kimseye kullanma demem. Benim tercihim bu şekilde. Bu ay tüp bebekten önceki son ayım olabilir. Bi umut bu ayı değerlendirmek istiyorum, denemek istiyorum. Açıklanamayan infertilite bizimki. Herşey normal görünüyor. Bakalım nasip soğan kürü yapmayı planlıyorum canım

Hımm anladım. Evet harika bir kür soğan kürü canım bende kistimi soğan kürü ve doğum kontrol hapı ile geçirmiştim. Youtube saraçoğlu soğan kürü yazınca çıkıyor, onun anlatımı bayağı işe yarıyor. Hakkında hayırlısı canım nasip Allah herkesin emeğinin karşılığını versin, kucağını boş bırakmasın inşallah

Bir de hayıt otu suyundan alıp için araştırabilirsiniz onu da.

Amin canım Allah cümlemizin kucağını boş bırakmasın tez zamanda bebişlerimize kavuşalım herşey onlar için

Bir de hayıt otu suyundan alıp için araştırabilirsiniz onu da.
İçiyorum kuzum içiyorum. Denemediğim şey kalmadı soğan kürünü bile geçen sene yapmıştım. Zaten bu kadar yemeye içmeye dikkat edip olamayınca artık tüp bebeğe yöneldim. Sorun yok görünmesi de insanı hep umutlandırıyor, bu ay olacak, bu ay olacak diyorum ama olmuyor. Radikal bi karar alıp tüp bebeğe karar verdik bakalım. Belki bu ay kendiliğinden olur. Kasımda tüp bebeğe başlıyorum.

Aynen belki de hiç ummadığın anda kendiliğinden olur, olmazsa da hiç can sıkma tüp bebekle hamile kalırsın

İnşAllah :)) hangi aşamadasınız doktorunuz kim benim oazartesi kontrol var yumurta toplama gününe karar verilecek şimdi iğnelerin yanına bir iğne daha ekledi yumurta çatlamasın diye

Amin:) ben kasım adetiyle muayene olacağım, sonrasında transfer hazırlıklarına başlayacağız inşAllah… doktorum Güvenç Karlıkaya. Sizin doktorunuz kim? Güzel haberler almanız dileğiyle:)

Kızlar bugün 6. Gün embriyo transferi olacaktım ama çözdürme işleminde bozulma olduğunu söylediler yani imha edildi 11 de olacaktı transferim. Şimdi saat 1 e alındı. Eğer doktor rahim kalınlığımı uygun bulursa elimde olan tek transferi yani 3. Gün embriyosunu transfer edecekler bugün. Bilmiyorum üzüldüm. Bebeğime kardeş istiyorduk ve kendimize kıstas koymuştuk. Dondurulmuşlar bitince bir daha denemeyecektik 3 hakkımız vardı birisi negatif oldu birisi çözülürken bozuldu ve şuan tek şans kaldı o da 3. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…