• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Bende dün gittim reglin ikinci günüydü estrofem verdi bana da ama 12 gün sonraya verdi kontrolü çok uzun değil mi sizce ondan sonra ne zaman transfer olur ki ya kanımda sorun çakarsa yada hormon veya progestron yani herhangi bir sorunda napıcam
Size ilk ilaçtan kaç gün sonra kontrol verdiler
Uzun değil canım benmde kontrolüm 14 gün sonrasıydı o da bugündü yani

Maşallah Allah sağlıkla pozitif haberlerini de yazmak nasip etsin
Kaç gün sonra gittin doktora canım benim
Hani ilk ilacı kullandıktan
Benm dondurulmuş embriyo transferi olacağm canım. Regl olduğumun 2. Günü kontrole gittim ve estrofem başlandı. 14 gün sonra yani bugün için kontrolüm vardı rahim kalınlığına bakıldı bir sıkıntı olmadığı için pazartesi için transfer yapılacak hayırlısıyla 🙏🏻 bugün de progestan alttan fitil başlatıldı günde 3 kere. Estrofem ve folic asit devam

Benim 2.denemem olacak bu sefer serum desteği verelim dedi doktorum inşallah olur transfer gününü belirlemek için 21ekimde gidicem heralde Ekim sonuna doğru olur

Benm dondurulmuş embriyo transferi olacağm canım. Regl olduğumun 2. Günü kontrole gittim ve estrofem başlandı. 14 gün sonra yani bugün için kontrolüm vardı rahim kalınlığına bakıldı bir sıkıntı olmadığı için pazartesi için transfer yapılacak hayırlısıyla 🙏🏻 bugün de progestan alttan fitil başlatıldı günde 3 kere. Estrofem ve folic asit devam
Allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah güzel haberler alırız 27 Oktober da benim de kontrolüm var bakalım nasıl olucak

Benim 2.denemem olacak bu sefer serum desteği verelim dedi doktorum inşallah olur transfer gününü belirlemek için 21ekimde gidicem heralde Ekim sonuna doğru olur
Seninde çok az kalmış canım, güzel haberlerin olsun inşallah 😍 sonrada bekleme stresi başlıyor 🤭 birbirimizi haberdar edelim mutlaka

Bugün doktor kontrolüm vardı.pazartesi transferim olacak 💜umarım buraya hamileyim yazmak da nasip olur
Yaaaa ikimizin aynı gidiyor resmenn 😍😍 benimde pazartesi 🤭🤭 kaçıncı gün embriyo transfer edilecekmiş ? Açıklanma tarihimiz de aynı olur. Heyecanlandım 🥲

Yaaaa ikimizin aynı gidiyor resmenn 😍😍 benimde pazartesi 🤭🤭 kaçıncı gün embriyo transfer edilecekmiş ? Açıklanma tarihimiz de aynı olur. Heyecanlandım 🥲
2 adet 5.gun embriosu cnm .rahim kalınligi 13 çıktı kan değerleri güzel geldi . progesteron kalçadan iğne estroferm prednol corasprin ve folic aşırı transfere kadar kullanacağım.ikimizinde bir tane bebeği var tüm sürecimiz aynı ..Rabbim yine nasip eder inşallah

2 adet 5.gun embriosu cnm .rahim kalınligi 13 çıktı kan değerleri güzel geldi . progesteron kalçadan iğne estroferm prednol corasprin ve folic aşırı transfere kadar kullanacağım.ikimizinde bir tane bebeği var tüm sürecimiz aynı ..Rabbim yine nasip eder inşallah
Benmde 2 embriyo kaldı ama ya ikisi de tutarsa diye korkumdan tek embriyo transfer ettireceğim 🥲 bir tane daha olursa başım gözüm üstüne diyorum. Bende de rahim kalınlığı 9. İyi gayet dediler. Progesteron fitil olarak, estrofem, folic verdiler bana da transfere kadar. Ama sonrasında oksapar kan sulandırıcı iğne kullanacağım direk. Pıhtılaşma eğilimim var, diğer bebeğimde de kullandım. Aynen rabbim ikimize de inşallah emeklerimizi görüp nasip eder yine 🙏🏻🙏🏻🥲

Back
X