Ekim 2023 tüp bebek yaptıracak olanlar

Perşembe başladık iğnelere opu için
Cetrotide morarma yaptı
İnşallah bir sürü yumuşların olur benm 12 tane toplanmıştı 7 si döllenmişti. Şimdi iki tanecik kaldı. Onları denedikten sonra tekrardan düşünmüyorum artık. Kendime şans verdim 2 tane hakkım var diye. Olursa kardeşi olmuş olur bebeğimin olmazsa da hayırlısı öyleymiş derm

Sağlıklı olsun 1 tane olsun
Yani napalıım olmazsa olmaz

Arkadaşlar ben bugün adet oldum pazar olduğu için hastane kapalı. Yarın 2. Gün oluyor acaba randevu verirler mi yoksa 3. Gün gitmenin bir sakıncası oluyor mu

Arkadaşlar ben bugün adet oldum pazar olduğu için hastane kapalı. Yarın 2. Gün oluyor acaba randevu verirler mi yoksa 3. Gün gitmenin bir sakıncası oluyor mu
Zaten 2. Günü gitmek gerekiyor canım. En geç üç ama önerilen 2. Yani yarın gitmelisin

Zaten 2. Günü gitmek gerekiyor canım. En geç üç ama önerilen 2. Yani yarın gitmelisin
Ben de hastaneye not bıraktım yarın dönüş sağlayacaklar. Hemen bugün gelin mi derler 3. Güne mi ertelerler onu bilemedim. Ona göre izin alacaktım

Bugun transferimin 6.gunu adet olacak gibi karnim agriyor o gunden beri istahim cok acildi sanirim pregeston igneden ates basmalari da oluyr beklemek baya zor cuma gunu test gunum cift emriyo kondu insallah olmustur cunku hic bisey hissetmiyorum

Bugun transferimin 6.gunu adet olacak gibi karnim agriyor o gunden beri istahim cok acildi sanirim pregeston igneden ates basmalari da oluyr beklemek baya zor cuma gunu test gunum cift emriyo kondu insallah olmustur cunku hic bisey hissetmiyorum
Test yaptın mı hiç hani böyle eczane testi varya ondan

Ben de hastaneye not bıraktım yarın dönüş sağlayacaklar. Hemen bugün gelin mi derler 3. Güne mi ertelerler onu bilemedim. Ona göre izin alacaktım
Normalde ikinci gün gel demesi lazım kuzum, yarın öğrenirsin aramazlarsa sabahtan ara ama hemen gidersin

Kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Bir de karın kasık ağrısı olabiliyor. Çok belirti aramamak lazım. Pozitif gördüğümde de belirti vardı benm negatif gördüğümde de

Hayir yapmayi dusunmuyrm cunku kullandigimiz ilaclardan dolayo yanilta biliyor sabresiyorum o yizden:)
Çatlatma iğnesi dışında yani beta hcg içeren iğne dışında hiçbir ilaç pozitif çıkmasını sağlamaz canım. Yani taze transfer olduysan bile çatlatma iğnesi etkisi çoktan gitti, yumurtaların toplandı ve transferin oldu. O konuda için rahat olsun yani. Maalesef dayanamayıp yapıyoruz erkenden, ee insan çıkmayınca üzülüyor strese giriyor oysa bazen geç çıkabiliyor. Aslında kan testini beklemek en doğrusu da ben pozitif gördüğüm de dayanmıştım beklemiştim. 10.gün kan vermiştim. Negatif olanda da evde sürekli test yapmıştım ve negatif sonuçlandı zaten dayanabilirsen direk kan ver evet. Dayanamazsan da erken gebelik testi alıp 8. Gün gibi deneyebilirsin. 5. Gün embriyosuysa 8. Gün çıkmış olur erken gebelik testinde

Kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Bir de karın kasık ağrısı olabiliyor. Çok belirti aramamak lazım. Pozitif gördüğümde de belirti vardı benm negatif gördüğümde de
Canim benim 5.gun emriyosu taze transfer aslinda belirti aramiyorum ama kasiklarimda bazen az bazen siddetli agri oluyor

Canim ben transfer sonrasi yarim doz ovitrele igne oldum o yuzden etkisi gitmemis olabilr diye düşünüyorum ama tabi merakten catliyorum bi yandan korkuyorim olmamismidir diye

Canim ben transfer sonrasi yarim doz ovitrele igne oldum o yuzden etkisi gitmemis olabilr diye düşünüyorum ama tabi merakten catliyorum bi yandan korkuyorim olmamismidir diye
O zaman evet etkisi vardır canım. Ama bir haftaya kadar etkisi gidiyor normalde. Yani bir iki gün sonra dayanamazsan erken gebelik deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…