İnşallah bir sürü yumuşların olurPerşembe başladık iğnelere opu için
Cetrotide morarma yaptı
Sağlıklı olsun 1 tane olsunİnşallah bir sürü yumuşların olurbenm 12 tane toplanmıştı 7 si döllenmişti. Şimdi iki tanecik kaldı. Onları denedikten sonra tekrardan düşünmüyorum artık. Kendime şans verdim 2 tane hakkım var diye. Olursa kardeşi olmuş olur bebeğimin olmazsa da hayırlısı öyleymiş derm
Aynen öyle canım hayırlısı artıkSağlıklı olsun 1 tane olsun
Yani napalıım olmazsa olmaz
Merhaba bende bugün regl oldum yarına termin aldım ama özelden transfer için ilaçlara başlıycam allahtan bir sıkıntı olmazsaArkadaşlar ben bugün adet oldum pazar olduğu için hastane kapalı. Yarın 2. Gün oluyor acaba randevu verirler mi yoksa 3. Gün gitmenin bir sakıncası oluyor mu
Zaten 2. Günü gitmek gerekiyor canım. En geç üçArkadaşlar ben bugün adet oldum pazar olduğu için hastane kapalı. Yarın 2. Gün oluyor acaba randevu verirler mi yoksa 3. Gün gitmenin bir sakıncası oluyor mu
İnşallah süreciniz sağlıkla başlar ve ilerlerMerhaba bende bugün regl oldum yarına termin aldım ama özelden transfer için ilaçlara başlıycam allahtan bir sıkıntı olmazsa
Sizin artık son düzlüğe gelmiş inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızMerhaba bende bugün regl oldum yarına termin aldım ama özelden transfer için ilaçlara başlıycam allahtan bir sıkıntı olmazsa
Ben de hastaneye not bıraktım yarın dönüş sağlayacaklar. Hemen bugün gelin mi derler 3. Güne mi ertelerler onu bilemedim. Ona göre izin alacaktımZaten 2. Günü gitmek gerekiyor canım. En geç üçama önerilen 2. Yani yarın gitmelisin
Amin inşallah hepimizin öyle olsunİnşallah süreciniz sağlıkla başlar ve ilerler
Amin inşallahSizin artık son düzlüğe gelmiş inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
Test yaptın mı hiç hani böyle eczane testi varya ondanBugun transferimin 6.gunu adet olacak gibi karnim agriyor o gunden beri istahim cok acildi sanirim pregeston igneden ates basmalari da oluyr beklemek baya zor cuma gunu test gunum cift emriyo kondu insallah olmustur cunku hic bisey hissetmiyorum
Hayir yapmayi dusunmuyrm cunku kullandigimiz ilaclardan dolayo yanilta biliyor sabresiyorum o yizden:)Test yaptın mı hiç hani böyle eczane testi varya ondan
Normalde ikinci gün gel demesi lazım kuzum, yarın öğrenirsin aramazlarsa sabahtan ara ama hemen gidersinBen de hastaneye not bıraktım yarın dönüş sağlayacaklar. Hemen bugün gelin mi derler 3. Güne mi ertelerler onu bilemedim. Ona göre izin alacaktım
Kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Bir de karın kasık ağrısı olabiliyor. Çok belirti aramamak lazım. Pozitif gördüğümde de belirti vardı benm negatif gördüğümde deBugun transferimin 6.gunu adet olacak gibi karnim agriyor o gunden beri istahim cok acildi sanirim pregeston igneden ates basmalari da oluyr beklemek baya zor cuma gunu test gunum cift emriyo kondu insallah olmustur cunku hic bisey hissetmiyorum
Çatlatma iğnesi dışında yani beta hcg içeren iğne dışında hiçbir ilaç pozitif çıkmasını sağlamaz canım. Yani taze transfer olduysan bile çatlatma iğnesi etkisi çoktan gitti, yumurtaların toplandı ve transferin oldu. O konuda için rahat olsun yani. Maalesef dayanamayıp yapıyoruz erkenden, ee insan çıkmayınca üzülüyor strese giriyor oysa bazen geç çıkabiliyor. Aslında kan testini beklemek en doğrusu daHayir yapmayi dusunmuyrm cunku kullandigimiz ilaclardan dolayo yanilta biliyor sabresiyorum o yizden:)
Canim benim 5.gun emriyosu taze transfer aslinda belirti aramiyorum ama kasiklarimda bazen az bazen siddetli agri oluyorKaçıncı gün embriyosuydu canım ? Bir de karın kasık ağrısı olabiliyor. Çok belirti aramamak lazım. Pozitif gördüğümde de belirti vardı benm negatif gördüğümde de
Canim ben transfer sonrasi yarim doz ovitrele igne oldum o yuzden etkisi gitmemis olabilr diye düşünüyorum ama tabi merakten catliyorum bi yandan korkuyorim olmamismidir diyeÇatlatma iğnesi dışında yani beta hcg içeren iğne dışında hiçbir ilaç pozitif çıkmasını sağlamaz canım. Yani taze transfer olduysan bile çatlatma iğnesi etkisi çoktan gitti, yumurtaların toplandı ve transferin oldu. O konuda için rahat olsun yani. Maalesef dayanamayıp yapıyoruz erkenden, ee insan çıkmayınca üzülüyor strese giriyor oysa bazen geç çıkabiliyor. Aslında kan testini beklemek en doğrusu daben pozitif gördüğüm de dayanmıştım beklemiştim. 10.gün kan vermiştim. Negatif olanda da evde sürekli test yapmıştım ve negatif sonuçlandı zaten dayanabilirsen direk kan ver evet. Dayanamazsan da erken gebelik testi alıp 8. Gün gibi deneyebilirsin. 5. Gün embriyosuysa 8. Gün çıkmış olur erken gebelik testinde
O zaman evet etkisi vardır canım. Ama bir haftaya kadar etkisi gidiyor normalde. Yani bir iki gün sonra dayanamazsan erken gebelik deneyebilirsinCanim ben transfer sonrasi yarim doz ovitrele igne oldum o yuzden etkisi gitmemis olabilr diye düşünüyorum ama tabi merakten catliyorum bi yandan korkuyorim olmamismidir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?