Benimde ilk denememdi, femera kullandımKızlar ekim ayının başında klomen ve iğne vuruldum ama malesef pozitif sonuçlandı bugün tekrar gittim femaraya başlıcam bilgisi olan varmı femara kullanan
Bize de iğne günü yani cumartesi ve pazar ilişki dedi Salı da kontrole çağırdı çatlamış mı diye baktı duphastona başlattı
Hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet kontrol ediyorum ama sonuç çıkmadı hala
Amin canım üzüldüm kaybetmene daha sonra oldumu? Peki benim bugün 9.gun iğne etkisi geçti mi? Diye 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor dün negatif bugün silik çıktı anlamadım ne demekkızlar inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüzbende geçen sene klomenle ikizlerime hamile kalmıştım biri kız biri erkekti inşallah sizede nasip olur. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama inşallah siz pozitifi görür ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız
hayır canım daha gebelik oluşmadı 7-8 aydır deniyorum. Canım benim iğnenin etkisinin gectiğini anlamak için hgc testi yapmalısın ovulasyon testi lh hormonu gösteriyor çatlatma iğnesinde hgc hormonu bulunuyor az miktardaAmin canım üzüldüm kaybetmene daha sonra oldumu? Peki benim bugün 9.gun iğne etkisi geçti mi? Diye 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor dün negatif bugün silik çıktı anlamadım ne demek
LG da yüksek diye biliyorum canım ben ama söylemen iyi oldu öyle yapayım ozaman ben zaman geçmiyor bir kızım var 13 yaşında 6 yıldır olmuyor ikinci bu ayda olmazsa rahîm filmi çekilecek inşallah sende birgün buraya kocaman hamileyim yazarsın kuzum Allah gönlüne göre versin inşallahhayır canım daha gebelik oluşmadı 7-8 aydır deniyorum. Canım benim iğnenin etkisinin gectiğini anlamak için hgc testi yapmalısın ovulasyon testi lh hormonu gösteriyor çatlatma iğnesinde hgc hormonu bulunuyor az miktarda
Kaçıncı günündesinBenimde ilk denememdi, femera kullandım
evet lh de yüksek oluyor ama çatlatma iğnesinde hgc varya o yüzdenLG da yüksek diye biliyorum canım ben ama söylemen iyi oldu öyle yapayım ozaman ben zaman geçmiyor bir kızım var 13 yaşında 6 yıldır olmuyor ikinci bu ayda olmazsa rahîm filmi çekilecek inşallah sende birgün buraya kocaman hamileyim yazarsın kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah
İnşallah kuzum benim sen tedavi görüyor musun? Şuan pekievet lh de yüksek oluyor ama çatlatma iğnesinde hgc varya o yüzdenAllah bağışlasın kızını canım daha önce olmuş bir daha olur inşallah hepimiz yazalim canım o güzel hamileyim kelimesini
15. GünümdeyimKaçıncı günündesin
Canım evde idrar testi yapmadınmı?15. Günümdeyim
Canım ben yarından itibaren gebelik testi yapayım diyorum ilk negatif mı çıkması lazım iğnenin etkisi geçtiğini anlamam içinevet lh de yüksek oluyor ama çatlatma iğnesinde hgc varya o yüzdenAllah bağışlasın kızını canım daha önce olmuş bir daha olur inşallah hepimiz yazalim canım o güzel hamileyim kelimesini
Elimdeki testler bittiCanım evde idrar testi yapmadınmı?
Hadi bakalım inşallah canım benim güzel haber alırsınElimdeki testler bitti13.gune kadar yaptım ama hepsi negatifti, kan testi sonucumu bekliyorum artık
hayır canım şimdilik görmüyorum doktorum ocağa kadar süre verdi doğal oldu oldu olmadı iyi bir tedaviye başlamam lazımİnşallah kuzum benim sen tedavi görüyor musun? Şuan peki
Sağlık ve hayırlısı olsun canımhayır canım şimdilik görmüyorum doktorum ocağa kadar süre verdi doğal oldu oldu olmadı iyi bir tedaviye başlamam lazım
inşallahSağlık ve hayırlısı olsun canım
Merhaba bende 14. Ekimde saat 11 de vuruldum iğne 8-9 aydır ilaç iğne deniyoruz. Bu ikinci iğne vuruluşum olmazsa rahim filmi istedi doktorum Rabbim herkeze hayırlısı ile evlat nasip etsin.HERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Benimd epvulasyonlarım silik çıktı sonuncusu tammen tek çizgiydiAmin canım üzüldüm kaybetmene daha sonra oldumu? Peki benim bugün 9.gun iğne etkisi geçti mi? Diye 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor dün negatif bugün silik çıktı anlamadım ne demek
Hayırlı olsun kuzumMerhaba bende 14. Ekimde saat 11 de vuruldum iğne 8-9 aydır ilaç iğne deniyoruz. Bu ikinci iğne vuruluşum olmazsa rahim filmi istedi doktorum Rabbim herkeze hayırlısı ile evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?