İnşallahBurada bir çok yorum okudum idrar testi negatif çıkıp kan testi pozitif olan 2 3 gün daha bekleyip kan testi ver bence
Rabbım isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin umutsuzluğa kapılma vardır herşeyde bir hayırİnşallah
Hayırlı haberler alırsın inşallahMerhaba kızlar
Bugün iğne sonrası 4. Günüm zaman geçmiyor
Ben Gonal f kullandım 1350 lik doz sonra Cmt çatlatma iğnesi vuruldum
göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve kasıklarımda ağrı var sizde aynı durum var mı
İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsinHayırlı haberler alırsın inşallah
Gerçekten öyle, sanırım benimki olmadı bu seferİnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin
Çok zor beklemek
Kesinlikle geçmiyor günler acabalar kafayı yedirecek olumlu olsunda sonunda hayırlısıyla bekleyelim inşallahİnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin
Çok zor beklemek
Ya niye öyle dedinki cnm şimdi sen ümitsizliğe kapılma test yaptın mı?Gerçekten öyle, sanırım benimki olmadı bu sefer
Yarın igneden sonraki 13. Gunum ve kan vericem inşallah, ama evde yaptığım testlerin hepsi negatif, ayrıca hiçbir belirtim de yok, üzüldümYa niye öyle dedinki cnm şimdi sen ümitsizliğe kapılma test yaptın mı?
Adet Günü geçtikten sonra pozitif olarak öğrenenler olmuş inşallah seninkide öyle olurYarın igneden sonraki 13. Gunum ve kan vericem inşallah, ama evde yaptığım testlerin hepsi negatif, ayrıca hiçbir belirtim de yok, üzüldüm
Benimde ara ara kasık ağrım oluyor, akıntım az ama hala var. Göğüs ağrısı bendede yok. Ama biz ilişki günlerini çok değerlendiremedik ben çok olacağını sanmıyorum bu ay sonraki aya artıkKızlar merhaba nasıl durumlar benim bugün iğne günü hariç 6.günüm karında şişkinlik ve bel ağrısı var birde 3 gündür afedersiniz kabızlık var onun haricinde akıntı ve göğüs ağrısı yok hala benim gibi olan var mı? Acaba yumurta catlamadı mı? Korkuyorum gün aşırı ilişki oldu yardımcı olur musunuz?
15 günde negatif sonra pozitif çıkabilir kuzum iyi düşün lütfen rabbim nasip etsin inşallahYarın igneden sonraki 13. Gunum ve kan vericem inşallah, ama evde yaptığım testlerin hepsi negatif, ayrıca hiçbir belirtim de yok, üzüldüm
İyi düşün iyi olsun cnmBenimde ara ara kasık ağrım oluyor, akıntım az ama hala var. Göğüs ağrısı bendede yok. Ama biz ilişki günlerini çok değerlendiremedik ben çok olacağını sanmıyorum bu ay sonraki aya artık
Tabiki yazarım15 günde negatif sonra pozitif çıkabilir kuzum iyi düşün lütfen rabbim nasip etsin inşallahbizede sonuçtan haber ver olur mu? Ama stres yapma
İnşallah hamileyim kızlar cümlesini duyarız cnmTabiki yazarım
Naptın cnm kan verdinmi?Yarın igneden sonraki 13. Gunum ve kan vericem inşallah, ama evde yaptığım testlerin hepsi negatif, ayrıca hiçbir belirtim de yok, üzüldüm
Eveet sabah verdim ancak sonucu iki üç güne çıkar dediler bekliyorum bakalimNaptın cnm kan verdinmi?
Kist olusmus olsa kahverengi lekelenme olmazdi diye düşünüyorum, gectigimiz aylarda bende de oldukca büyük bir kist oluşmuştu böyle bir şey yaşamadım ama net olarak bilgi sahibi de değilimKızlar merhaba bu gün iğnenin 10 günü ve kahverengi lekelenmem var ve adet olacak gibi ağrım var sizce kist oluşmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?