EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırsın canım ilk günler neler yaşadın peki benim daha 2. Günüm çok korkuyorum
Ben hsg de çektirdim iğneden sonra yumurta çatlayınca akıntı oluştu zaten direkt deidm keisn yumurt açatladı. İğnedne sınra 3. Gün kasıaklrımd abatmalar başladı ama dediğim gibi bunlar iğne belirtisi olabilir daha öncede genelik belirtileri görüp çok hüsarana uğradığımdan bunlarla ümitlenmiyorum. İğneden iki gün önce belime yakı yaktım iki gün kaldı iğne günü sabah çıkardım öğlen iğnem yapıldı zaten. Şuan beklşyorum hsg çektirmediyseniz onu çektirin

Doktor bu ay KLOMEN ve OWİTREL ile demeyelim olmazsa hsg dedi bendede şişkinlik ve kasık ağrısı var akıntı sadece bu sabah su gibi geldi kesildi hayırlısı olur inşallah bakalım ya alırız kucağımıza

Kan testi falan normal çıktı çünkü

İşte bende bunu anlamıyorum önce hsg çekilmeli tüplerin tıkalıysa bu ilaçların bir etkisi yokki boşa hormon yüklüyolar. O su gibi gelen alıntı yumurta çatlatma belirtisi işte

Kızlar durumunuz nedir? Sizin çok az kaldı ben sizden heyecanlıyım valla umarım istediğiniz sonucu alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…