Anladım canım Salı muhtemelen vurur iğneni hadi hayırlısı olsun inşallah2 tanesi büyük 15 mm dedi salı gel bakıp iğne vuralım dedi
Ama eğer hızlı büyüyorsa yumurtaların salıdan önce kendi çatlama ihtimallerinde var doktorun söylemiştir muhtemelen2 tanesi büyük 15 mm dedi salı gel bakıp iğne vuralım dedi
Ama eğer hızlı büyüyorsa yumurtaların salıdan önce kendi çatlama ihtimallerinde var doktorun söylemiştir muhtemelen
Bence kan verebilirsin canım eğer regl olmazsınSelam kızlar benim bugün 14. Gün yarın regli günüm ama arada az bir ağrım oluyor az gögülerimde ağrı var birde beyaz gibi bir akıntım var sizde durumlar nedir ? Kan mı versem beklesem mi bilmiyorum
Kan testi verdim 15. Günü 18 ken bugün 7 ye düştü maalesef çok üzgünümCanım sen naptın testi tekrarladın mı
İnsallah Hakkınızda hayırlısı olsunKan testi verdim 15. Günü 18 ken bugün 7 ye düştü maalesef çok üzgünüm
Canm naptin merak ettim. SeniBence kan verebilirsin canım eğer regl olmazsın
Canm napiyosun, nasıl gidiyor gebelik. Hiç yazmıyorsunuzCanım doktora gidip kalp atışını duydun muu
Merhaba canım. Ben rahim filmi çekildim şükür açık çıktı tüplerim. Bir sıkıntı yokmuş. Doktor şubat için aşılamaya geçelim artık dedi. Ama sanırım biz biraz daha kendimiz deneyip Nisan gibi aşılamaya geçeriz. Sen naptın bebişin nasıl? Nasıl gidiyor hamilelik?Canm naptin merak ettim. Seni
Geçmiş olsun canm. Rabbim gönlüne göre versin. Bende Hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum.. tansiyonla, iğneyle uğraşıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba canım. Ben rahim filmi çekildim şükür açık çıktı tüplerim. Bir sıkıntı yokmuş. Doktor şubat için aşılamaya geçelim artık dedi. Ama sanırım biz biraz daha kendimiz deneyip Nisan gibi aşılamaya geçeriz. Sen naptın bebişin nasıl? Nasıl gidiyor hamilelik?
İlk aylarda tansiyon bi tık yoruyormuş ama geçecek inşallah. Aminnn canım aminnGeçmiş olsun canm. Rabbim gönlüne göre versin. Bende Hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum.. tansiyonla, iğneyle uğraşıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İnsallah hayırlısıyla... benim ki çok yüksek tansiyon ilacını günde 3 kez alıyorum. Rabbim beterinden korusun. Zor ve güzel bi süreç. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canmİlk aylarda tansiyon bi tık yoruyormuş ama geçecek inşallah. Aminnn canım aminn
Geçmiş olsun canım ya ama eminim geçecekİnsallah hayırlısıyla... benim ki çok yüksek tansiyon ilacını günde 3 kez alıyorum. Rabbim beterinden korusun. Zor ve güzel bi süreç. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canm
Aminn canm Allah razı olsun. Sende en hayırlı zamanda istediğin kalbinden geçen güzelliğe kavuşursun...Geçmiş olsun canım ya ama eminim geçecekinşallah güzel sorunsuz bir hamilelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Canım napiyim gebeliğim çok ağır geçiyor mide bulantısı kusma halsizlik derken tüm gün ya kusuyorum ya uyuyorum vallaCanm napiyosun, nasıl gidiyor gebelik. Hiç yazmıyorsunuz
Geçmiş olsun canm. İlaç almiyormusun? Kusma icinCanım napiyim gebeliğim çok ağır geçiyor mide bulantısı kusma halsizlik derken tüm gün ya kusuyorum ya uyuyorum valla
Merhaba,Canım benim 13 gün öğrendim sabah yaptım ilk idrarla benim sadece bel ağrım oldu hafif öyle çok bı belirtim olmadı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?