- 25 Ağustos 2022
- 619
- 261
- 33
Doğru sonuçlar 13. Günden sonra alınır.Merhaba,
13.günden önce negatif çıkmış mıydı merak ettim ben de bugün 11.günümdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru sonuçlar 13. Günden sonra alınır.Merhaba,
Kan testi için mi yoksa idrarda kaset test ile de çıkar mı? Bi tanecik testim var evde tek atımlık kurşun gibiDoğru sonuçlar 13. Günden sonra alınır.
Kullanmıyorum doktor verdi bı kaç kez kullandım ama onunlads rahat etmedim küsüp rahatlıyorum yiyorum yiyorum kusuyorumGeçmiş olsun canm. İlaç almiyormusun? Kusma icin
Canım 11 gün çok silik gördüm 13. Gün pozitifi gördüm negatif görmedim eğer hamileysen yarın test yaptığında görürsünMerhaba,
İdrar içinKan testi için mi yoksa idrarda kaset test ile de çıkar mı? Bi tanecik testim var evde tek atımlık kurşun gibi
Hadi bakalım inşallah görürüm ömrümde bu kadar belim agrımadı bir belirti mi bilmiyorum amaCanım 11 gün çok silik gördüm 13. Gün pozitifi gördüm negatif görmedim eğer hamileysen yarın test yaptığında görürsün
Benimde çok belim agrımıştı inşallah güzel haberlerini alırız canımHadi bakalım inşallah görürüm ömrümde bu kadar belim agrımadı bir belirti mi bilmiyorum ama
Naptın canım test yaptın miHadi bakalım inşallah görürüm ömrümde bu kadar belim agrımadı bir belirti mi bilmiyorum ama
Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine evlat sahibi olmayı nasip etsin canımSelam kızlar bana doktor aşılama dedi ama ara vermek istedim birde başka doktora gidicem ben
Bunarada bu ay incir kürünü deniyorum Rabbim vesile eder belki bu ay nasip olur
Olumsuz kan vermedim ama kistim varmışkocamanNaptın canım test yaptın mi
Üzülme canım herşeyde vardır bı hayr dua etOlumsuz kan vermedim ama kistim varmışkocaman
Hamd olsun iyi diyelim iyi olalım inşallah. Canm sen ağustos anneleri grubunda yoksun sanırım. Takip ediyor musun. Bilmiyorum ama şuan konu ikili test yada fetal dna. Sen hangisini düşünüyorsunNapiyosunuz kızlar sesiniz çıkmıyor
İnşallah canm hersey gönlünce olsunSelamm napalım gün sayıyorum ben
Yarın adet günüm ama inşallah olmam diye dua ediyorum incir kürü denedim ama bilmiyorum Rabbim nasip eder mi bu ay . Gögüslerim sızlıyor içinden bbişey çekiyorlar sanki
Belim ağrıyor ara ara kasıklarımda batma oluyor
Hiç bir ilaç kullanmadım bakalım ne olcak
İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsinnnİnşallah canm hersey gönlünce olsun
İyi akşamlar canm hamd olsun... Sen nasılsın?Herkese iyi akşamlar nasılsınızzz hamişlerimiz nasıl