Benim bu ay farklı olarak göğüslerimin koltuk altına doğru olan kısmı çok acıdı hala daha acıyor. Kaşık ağrısı bendede var birde bende çok halsiz gibiyimİnşallahh ya Rabbim bu ay güldürsün yüzümüzü :) sende belirti varmı yani şöyle gögüs agırısı kasık krapmları ara ara bir de gaz sıkınıtı :/ çok uyuyorum ama onu progestron kullanıyorum ona bağlıyorum bende durum böyle hayırslı
inşallah bedenimiz bizi kandırmazz hayrlısı bakalım haftaya belli olur :)Benim bu ay farklı olarak göğüslerimin koltuk altına doğru olan kısmı çok acıdı hala daha acıyor. Kaşık ağrısı bendede var birde bende çok halsiz gibiyimama az kaldı öğrenicez psikolojik mi yoksa bu belirtiler gerçek mi
İnşallahinşallah bedenimiz bizi kandırmazz hayrlısı bakalım haftaya belli olur :)
Halsizlik hat safhada. Bulantı var kasık ağrısı bideÇok kötü bulantım kusma var canım bende yediğimi çıkarıyorum sende de var mı bu durum
ederimm tabi inşallah güzel haber veririm ve duyarımm :)İnşallahtest yapınca haber bizede
Al benden de o kadar bugün hiç bişey yiyemedim yediğimi çıkardım o kadar fenayımHalsizlik hat safhada. Bulantı var kasık ağrısı bide
Burda bir arkadaş gördü canım Şuan hamileKızlar çatlatma iğnesinin 14. Günü pozitif gören var mı
Yaaa ne güzel rabbim hepimize nasip etsinBurda bir arkadaş gördü canım Şuan hamile
Aminn canımYaaa ne güzel rabbim hepimize nasip etsin
14. Günü canım sabah testi tekrarlayacağımAminn canımsenin kaçıncı günü
Hadi hayırlısı14. Günü canım sabah testi tekrarlayacağım
Hadi hayırlısıinşallah görürsün çift çizgiyi haber bize
selamm sende varmı birşeyler nasılsın test yapsam mı 14. gündeyim şuan off çok geriliyorum bu seferde olmassa diyeHadi hayırlısıinşallah görürsün çift çizgiyi haber bizede
Ben en son işte 11. Gün kan vermiştim 1.44 çıkmıştı betam. Sonra daha test falan yapmadım. En sanırım direkt kan vereceğim ya testler beni daha çok geriyor. Var mı regl belirtisi falan. Yarın falan bir kan versen aslındaselamm sende varmı birşeyler nasılsın test yapsam mı 14. gündeyim şuan off çok geriliyorum bu seferde olmassa diye(
Canım sen naptın testi tekrarladın mı14. Günü canım sabah testi tekrarlayacağım
Hadi bakalım inşallah güzel güzel yumurtaların oluşmuşturKızlar selam dün klomenim bitti yarın sabah Dr a gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?