ayy Bilmiyorum kendimi dinlemek istemiyorum ara ara kasıklarıma kramp gibi geliyor gidiyorBen en son işte 11. Gün kan vermiştim 1.44 çıkmıştı betam. Sonra daha test falan yapmadım. En sanırım direkt kan vereceğim ya testler beni daha çok geriyor. Var mı regl belirtisi falan. Yarın falan bir kan versen aslında
Ya düşündükçe kendini dinliyor insan ve sürekli bir belirti farkediyor sonra iyice kafayı kırıyoruz. Bekle bencede regl olmazsan direkt kan ver. İnşallah alırız o hayırlı haberi bizdeayy Bilmiyorum kendimi dinlemek istemiyorum ara ara kasıklarıma kramp gibi geliyor gidiyor
ne yapsam bilmedim pazar günü reglim pazartesiye kadar beklicem pazartesi kan veririm
düşünmek istemşyorum ama aklım kalbim bu konuda
İnşallahhhYa düşündükçe kendini dinliyor insan ve sürekli bir belirti farkediyor sonra iyice kafayı kırıyoruz. Bekle bencede regl olmazsan direkt kan ver. İnşallah alırız o hayırlı haberi bizde
Canım doktora gidip kalp atışını duydun muuHalsizlik hat safhada. Bulantı var kasık ağrısı bide
Evvelsi gün tansiyonum yükseldi doktora gittim.. o zaman duyduk şükürler olsun canm. Sen bugün mü gidecektinCanım doktora gidip kalp atışını duydun muu
Hadi gözün aydın canımEvvelsi gün tansiyonum yükseldi doktora gittim.. o zaman duyduk şükürler olsun canm. Sen bugün mü gidecektin
Darısı sana canmHadi gözün aydın canım
Aminn bakalım yarın 14. Günüm yarın verebilirsem kanı vericem yoksa pazar kesin veririm bi işim çıkmazsaDarısı sana canm
Sende hiç ağrı oluyor mu arada sızı kramp gibiAminn bakalım yarın 14. Günüm yarın verebilirsem kanı vericem yoksa pazar kesin veririm bi işim çıkmazsa
Oluyor canım özellikle bugün adet sancısı gibi sancım oldu. Ve kasık ağrım var hepSende hiç ağrı oluyor mu arada sızı kramp gibi
Benim hep yok ya arada giriyor ama canımı yakıyor acaba mı diyorum varmı yok mu belirtimi diye düşünmek istemiyommOluyor canım özellikle bugün adet sancısı gibi sancım oldu. Ve kasık ağrım var hep
Valla bende umutlanmak istemiyorum ama insanın içine düşüyor o umut işteBenim hep yok ya arada giriyor ama canımı yakıyor acaba mı diyorum varmı yok mu belirtimi diye düşünmek istemiyomm
Evet canım ama vajinal ultrason ile duyuldu küçük dedi doktor ondan sordum sanadaEvvelsi gün tansiyonum yükseldi doktora gittim.. o zaman duyduk şükürler olsun canm. Sen bugün mü gidecektin
Bende vajinal duydum canmEvet canım ama vajinal ultrason ile duyuldu küçük dedi doktor ondan sordum sanada
İlk bı normal duyulmayinca korktum ama doktor küçük dedi 10 güne bı daha gel dediBende vajinal duydum canm
Benim ayın 3 de kontrolüm Allah izin verirse bi aksilik çıkmazsa.İlk bı normal duyulmayinca korktum ama doktor küçük dedi 10 güne bı daha gel dedi
Bende ayın beşine aldım randevu bakalım inşallah duyarız canım sağlıklı Bir şekilde büyürlerBenim ayın 3 de kontrolüm Allah izin verirse bi aksilik çıkmazsa.
Selam. Evet normal. Kaç mm yumurtaların doktor söyledi miKızlar selam 4 tane sağda Yumurta oluşmuş solda oluşmamış normal mi
Selam. Evet normal. Kaç mm yumurtaların doktor söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?