• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

İnşallahh ya Rabbim bu ay güldürsün yüzümüzü :) sende belirti varmı yani şöyle gögüs agırısı kasık krapmları ara ara bir de gaz sıkınıtı :/ çok uyuyorum ama onu progestron kullanıyorum ona bağlıyorum bende durum böyle hayırslı
Benim bu ay farklı olarak göğüslerimin koltuk altına doğru olan kısmı çok acıdı hala daha acıyor. Kaşık ağrısı bendede var birde bende çok halsiz gibiyim 😊 ama az kaldı öğrenicez psikolojik mi yoksa bu belirtiler gerçek mi 😊🙏🏼

Benim bu ay farklı olarak göğüslerimin koltuk altına doğru olan kısmı çok acıdı hala daha acıyor. Kaşık ağrısı bendede var birde bende çok halsiz gibiyim 😊 ama az kaldı öğrenicez psikolojik mi yoksa bu belirtiler gerçek mi 😊🙏🏼
inşallah bedenimiz bizi kandırmazz hayrlısı bakalım haftaya belli olur :)

Ben en son işte 11. Gün kan vermiştim 1.44 çıkmıştı betam. Sonra daha test falan yapmadım. En sanırım direkt kan vereceğim ya testler beni daha çok geriyor. Var mı regl belirtisi falan. Yarın falan bir kan versen aslında 🥹

selamm sende varmı birşeyler nasılsın test yapsam mı 14. gündeyim şuan off çok geriliyorum bu seferde olmassa diye :KK43:(
Ben en son işte 11. Gün kan vermiştim 1.44 çıkmıştı betam. Sonra daha test falan yapmadım. En sanırım direkt kan vereceğim ya testler beni daha çok geriyor. Var mı regl belirtisi falan. Yarın falan bir kan versen aslında 🥹

Back