Kendini toplar girer siteye diye düşünmüştüm, merak ettim vallahiBende yazdım ama cevap vermedi.insallah iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini toplar girer siteye diye düşünmüştüm, merak ettim vallahiBende yazdım ama cevap vermedi.insallah iyidir
Allah razı olsunBenimde dualarimdasin canm.
Bir ara gerçekten aktif bir gruptu. Kimseden ses çıkmamaya başladıBaşka kimse yokmu grupta kimsenin. Sesi çıkmıyor. Halbuki ne güzel bi grupduk
Rabbim herkesin yardımcısı olsunKendini toplar girer siteye diye düşünmüştüm, merak ettim vallahi
Canım sen mi iğne olmuştun? Biri iğne olmuştu diye hatırlıyorum ama kim bilemedim yanlışta hatırlıyor olabilirim tabiiAllahim inşallah sanada nasip eder canım dualarım seninle rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Evet canım ben iğne oldum klomen ve ovitirelle kullandımCanım sen mi iğne olmuştun? Biri iğne olmuştu diye hatırlıyorum ama kim bilemedim yanlışta hatırlıyor olabilirim tabii
Canm senle ayniydik sanırım. Kalp atışı için doktora gittin miEvet canım ben iğne oldum klomen ve ovitirelle kullandım
Kaçıncı gün öğrenmiştin? Birde belirtin var mıydıEvet canım ben iğne oldum klomen ve ovitirelle kullandım
Slm canm. Kasık agrimvar bugun pek iyi değilim. Sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Dinlenseydin bol bol canım ya. Ben iyiyim beklemedeyim halaSlm canm. Kasık agrimvar bugun pek iyi değilim. Sen nasılsın
Dinleniyorum canm ama haliyle ev işleri... inşallah güzel haberler vereceksinDinlenseydin bol bol canım ya. Ben iyiyim beklemedeyim hala
Aman dinlen dinlen yapma ev işi bırakDinleniyorum canm ama haliyle ev işleri... inşallah güzel haberler vereceksin
Cuma günü gidicem canımCanm senle ayniydik sanırım. Kalp atışı için doktora gittin mi
Canım benim 13 gün öğrendim sabah yaptım ilk idrarla benim sadece bel ağrım oldu hafif öyle çok bı belirtim olmadı açıkçasıKaçıncı gün öğrenmiştin? Birde belirtin var mıydı
Çok kötü bulantım kusma var canım bende yediğimi çıkarıyorum sende de var mı bu durumCanm senle ayniydik sanırım. Kalp atışı için doktora gittin mi
Ya bende dayanamayıp bugün öğlen yaptım kaset test. Silik bir çizgi çıktı. Hafif belli oluyor. 10. Gün bugün. Diğer aylarda kaset testte 9. Gün çıkmamıştı mesela. Bir heyacanlandım tabi bu ay iğne geç atılıyor da olabilir vücudumdan bakalım cuma veya cumartesi kan vericemCanım benim 13 gün öğrendim sabah yaptım ilk idrarla benim sadece bel ağrım oldu hafif öyle çok bı belirtim olmadı açıkçası
İnşallahh ya Rabbim bu ay güldürsün yüzümüzü :) sende belirti varmı yani şöyle gögüs agırısı kasık krapmları ara ara bir de gaz sıkınıtı :/ çok uyuyorum ama onu progestron kullanıyorum ona bağlıyorum bende durum böyle hayırslıSelam canım. Aramızda 1 gün var inşallah alırız hayırlı haberleri