400 galiba ama özelden özele değişebilir ben burda geçen ay 400e yaptırmıştım canım, benim yarın iğne günü hariç 14. Gün oluyorÖzelde test ücreti nedir var mı? Bilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
400 galiba ama özelden özele değişebilir ben burda geçen ay 400e yaptırmıştım canım, benim yarın iğne günü hariç 14. Gün oluyorÖzelde test ücreti nedir var mı? Bilen
Hayırlı haberler alırsın inşallah cnm benimde yarın igne hariç 15. Gün regl bekleyecem artık çok kötüyüm moralim sıfır kendim içinde değil eşim çok heveslendi ona üzülüyorum400 galiba ama özelden özele değişebilir ben burda geçen ay 400e yaptırmıştım canım, benim yarın iğne günü hariç 14. Gün oluyor
bende çok umutlu değilim bir pazar günü hayalet çizgi görünce bi umutlanmıştım ama sonrasında geçti. Adet olacak gibiyim bende. Bozmayın moralinizi lütfen zor ama vardır bi vakti hep ben bu şekilde avutuyor kendimiHay
Hayırlı haberler alırsın inşallah cnm benimde yarın igne hariç 15. Gün regl bekleyecem artık çok kötüyüm moralim sıfır kendim içinde değil eşim çok heveslendi ona üzülüyoru
İnşallah canm bence sende bekle stres ve bu üzüntü çok etkiliyor hayırlısı olsun napalım bugün 14. Gün regl bekleyecem artık test yapmayacam inşallah sen güzel haberler verirsin
14. Günden sonra yap bence test benim gibi hayal kırıklığı yaşama sabredebilirsen pazartesi yap garanti ve kesin olsun kafan karışmasın cnm inşallah hayırlısı olur senin içindeBenim de bugün iğne günü hariç 12.günüm sanki regl olacak gibi sancılanıyorum ve bu sancıyı tanırım canım sıkıldı
Hepimiz için hayırlısı olsun canım benimbende çok umutlu değilim bir pazar günü hayalet çizgi görünce bi umutlanmıştım ama sonrasında geçti. Adet olacak gibiyim bende. Bozmayın moralinizi lütfen zor ama vardır bi vakti hep ben bu şekilde avutuyor kendimi
Canm 1 kasımda regl i günün. Erken kan testi yaptırdın sanki.İnsalll
İnşallah pozitifi görürsün canım daha var 1 Kasım'da regl günüm düzenlidir hayırlısı olsun
Bende öyle düşünüyorum canım pazara kadar gelmezse regl bakalım14. Günden sonra yap bence test benim gibi hayal kırıklığı yaşama sabredebilirsen pazartesi yap garanti ve kesin olsun kafan karışmasın cnm inşallah hayırlısı olur senin içinde
Ne bilim cafnim iğneden 13 yada 14 gün sonra belli olur diyorlar belki geç dollenmedir inşallah bakadlim yarın sabah erken gebelik Elik testi yapacamwson kez birdahada test fadlan yapmamCanm 1 kasımda regl i günün. Erken kan testi yaptırdın sanki.
İnşallah gelmez cnmBende öyle düşünüyorum canım pazara kadar gelmezse regl bakalım
İnşallah hepimiz için
Bence erken canm. Herkes de farklı olabiliyor. Hakkımızda hayirlsiNe bilim cafnim iğneden 13 yada 14 gün sonra belli olur diyorlar belki geç dollenmedir inşallah bakadlim yarın sabah erken gebelik Elik testi yapacamwson kez birdahada test fadlan yapmam
Valla moral oluyorsun bana Allah gönlüne göre versin inşallah cnmBence erken canm. Herkes de farklı olabiliyor. Hakkımızda hayirlsi
Benim doktorum 14. Gün test yaptır dedi erken mi oluyor benimde bir kafam karıştı şimdiNe bilim cafnim iğneden 13 yada 14 gün sonra belli olur diyorlar belki geç dollenmedir inşallah bakadlim yarın sabah erken gebelik Elik testi yapacamwson kez birdahada test fadlan yapmam
Herkeste farklı olur cnm ama sabredebilirsen pazartesi günü yaptır tam ve kesin sonuç alırsın inşallahBenim doktorum 14. Gün test yaptır dedi erken mi oluyor benimde bir kafam karıştı şimdi
Amin canm cümlemize inşallah. Sonucum çıktı 0. Adetime 3 var. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim neylerse güzel eyler... hepimizin yardımcısı olsunValla moral oluyorsun bana Allah gönlüne göre versin inşallah cnm
Ya ne diyeceğimi bilemedim bitanem hayırlısı olsun hakkımızda adet olana kadar var umudumuz sen dedin bana üzülme beraber beklicez olmadı devam edicez beraber yılmak yok cnmAmin canm cümlemize inşallah. Sonucum çıktı 0. Adetime 3 var. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim neylerse güzel eyler... hepimizin yardımcısı olsun
Canım süreci anlat söyleyelim ne zamanlar oldu ilişki çekinerek birşey yok hepimiz aynı derdtdeyizSelam kızlar bişey sorcam ama çekiniyorum da ama hepimizin derdi aynı ben doktorun dedigi günler dışında ilişki yaşamaya korkuyorum ya varsa bişey olur mu diye sizde benim gibi düşünen varmı ?
Canım hem daha zaman var sen 29 unu bekliyordun neden erken yaptın testi üzdün kendiniAmin canm cümlemize inşallah. Sonucum çıktı 0. Adetime 3 var. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim neylerse güzel eyler... hepimizin yardımcısı olsun