• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Hay
400 galiba ama özelden özele değişebilir ben burda geçen ay 400e yaptırmıştım canım, benim yarın iğne günü hariç 14. Gün oluyor
Hayırlı haberler alırsın inşallah 🤲 cnm benimde yarın igne hariç 15. Gün regl bekleyecem artık çok kötüyüm moralim sıfır kendim içinde değil eşim çok heveslendi ona üzülüyorum

Hay

Hayırlı haberler alırsın inşallah 🤲 cnm benimde yarın igne hariç 15. Gün regl bekleyecem artık çok kötüyüm moralim sıfır kendim içinde değil eşim çok heveslendi ona üzülüyoru
bende çok umutlu değilim bir pazar günü hayalet çizgi görünce bi umutlanmıştım ama sonrasında geçti. Adet olacak gibiyim bende. Bozmayın moralinizi lütfen zor ama vardır bi vakti hep ben bu şekilde avutuyor kendimi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Benim de bugün iğne günü hariç 12.günüm sanki regl olacak gibi sancılanıyorum ve bu sancıyı tanırım canım sıkıldı 🥺

Benim de bugün iğne günü hariç 12.günüm sanki regl olacak gibi sancılanıyorum ve bu sancıyı tanırım canım sıkıldı 🥺
14. Günden sonra yap bence test benim gibi hayal kırıklığı yaşama sabredebilirsen pazartesi yap garanti ve kesin olsun kafan karışmasın cnm inşallah hayırlısı olur senin içinde

bende çok umutlu değilim bir pazar günü hayalet çizgi görünce bi umutlanmıştım ama sonrasında geçti. Adet olacak gibiyim bende. Bozmayın moralinizi lütfen zor ama vardır bi vakti hep ben bu şekilde avutuyor kendimi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Hepimiz için hayırlısı olsun canım benim 🤲

Ne bilim cafnim iğneden 13 yada 14 gün sonra belli olur diyorlar belki geç dollenmedir inşallah bakadlim yarın sabah erken gebelik Elik testi yapacamwson kez birdahada test fadlan yapmam
Bence erken canm. Herkes de farklı olabiliyor. Hakkımızda hayirlsi

Ne bilim cafnim iğneden 13 yada 14 gün sonra belli olur diyorlar belki geç dollenmedir inşallah bakadlim yarın sabah erken gebelik Elik testi yapacamwson kez birdahada test fadlan yapmam
Benim doktorum 14. Gün test yaptır dedi erken mi oluyor benimde bir kafam karıştı şimdi

Selam kızlar bişey sorcam ama çekiniyorum da ama hepimizin derdi aynı ben doktorun dedigi günler dışında ilişki yaşamaya korkuyorum ya varsa bişey olur mu diye sizde benim gibi düşünen varmı ? 🤭

Amin canm cümlemize inşallah. Sonucum çıktı 0. Adetime 3 var. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim neylerse güzel eyler... hepimizin yardımcısı olsun
Ya ne diyeceğimi bilemedim bitanem hayırlısı olsun hakkımızda adet olana kadar var umudumuz sen dedin bana üzülme beraber beklicez olmadı devam edicez beraber yılmak yok cnm

Selam kızlar bişey sorcam ama çekiniyorum da ama hepimizin derdi aynı ben doktorun dedigi günler dışında ilişki yaşamaya korkuyorum ya varsa bişey olur mu diye sizde benim gibi düşünen varmı ? 🤭
Canım süreci anlat söyleyelim ne zamanlar oldu ilişki çekinerek birşey yok hepimiz aynı derdtdeyiz

Back