• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Hsg için Bursa’da gittim ben sanırım 1750 civarı bir şeydi tomakay merkezinde çektirmiştim iki ay önce kısa bir işlem

Kızlar dayanamadım ilk çocuğumu da 10 gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi test yapicam inşallah hamileyimdir dua edin lütfen 🥺

Hadi inşallah ağzın bal yesin rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin cnm hepimiz birbirimize dua edelim
Amin canm Amin. Rabbım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin. Bende çok heyecanlıyım yarın akşam kan veriyim diyorum. Sem sonucu yaz mutlaka emii😌

İğnenin 10 .günüydü bilmiyorum ki bı kaç gün daha bekliycem bakalım ya ben aslında hiç test yapmayıp regl olmayı bekliycektim eşim yapalım dedi bende heves ettim 🥲
Ben iğne kullanamadım hiç ama Burda okuduğum kadarıyla 14. Günden sonra pozitif görüyorlarmis. Daha var.. hersey güzel olur inşallah...

Selam kızlar benim ikinci iğne denemem bu olmasa film çekilcek 7-8 bin diyolar sizin uygunmuş. Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻

Back