- 2 Ekim 2023
- 31
- 4
- 6
- 29
İnşallah sonucunuz pozitif çıkar .Benimde iğne günü hariç bugün 13.gun kan verdim yarın çıkacak sonuç idrar testi yaptım bugün negatife döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sonucunuz pozitif çıkar .Benimde iğne günü hariç bugün 13.gun kan verdim yarın çıkacak sonuç idrar testi yaptım bugün negatife döndü
Test neden yarına kaldı. Beta sonucu1 saat içinde alınıyor. Sağlık ocağı falan miTeşekkür ederim verdim kan yarına çıkacak sonuç cnm bugün 13.gun idrar testi yaptım ama negatif moralim bozuldu
Hadii inşallahKızlar dayanamadım ilk çocuğumu da 10 gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi test yapicam inşallah hamileyimdir dua edin lütfen
Amin inşallah teşekkür ederim isteyen herkes görsün o pozitifiİnşallah sonucunuz pozitif çıkar .
İnşallah cnm duam seninleKızlar dayanamadım ilk çocuğumu da 10 gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi test yapicam inşallah hamileyimdir dua edin lütfen
Evet cnm sağlık ocağı çünkü hastaneye gidemedim halim yoktu sağlık ocağı evin yakınındaTest neden yarına kaldı. Beta sonucu1 saat içinde alınıyor. Sağlık ocağı falan mi
Teşekkür ederim bilgi için ortalama bu civarda sanırım inşallah gerek kalmazHsg için Bursa’da gittim ben sanırım 1750 civarı bir şeydi tomakay merkezinde çektirmiştim iki ay önce kısa bir işlem
Bana hamilesin gibi geliyor canm.. ne biliyim öyle hissediyorumEvet cnm sağlık ocağı çünkü hastaneye gidemedim halim yoktu sağlık ocağı evin yakınında
Hadi inşallah ağzın bal yesin rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin cnm hepimiz birbirimize dua edelimBana hamilesin gibi geliyor canm.. ne biliyim öyle hissediyorum
Amin canm Amin. Rabbım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin. Bende çok heyecanlıyım yarın akşam kan veriyim diyorum. Sem sonucu yaz mutlaka emiiHadi inşallah ağzın bal yesin rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin cnm hepimiz birbirimize dua edelim
Yazarım canım tabiki hayırlısı inşallahAmin canm Amin. Rabbım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin. Bende çok heyecanlıyım yarın akşam kan veriyim diyorum. Sem sonucu yaz mutlaka emii
Test yaptım negatif silik çizgi bile yokİnşallah cnm duam seninle
Adetine kac gün var. Erken mi acabaTest yaptım negatif silik çizgi bile yok
İğnenin 10 .günüydü bilmiyorum ki bı kaç gün daha bekliycem bakalım ya ben aslında hiç test yapmayıp regl olmayı bekliycektim eşim yapalım dedi bende heves ettimAdetine kac gün var. Erken mi acaba
Ben iğne kullanamadım hiç ama Burda okuduğum kadarıyla 14. Günden sonra pozitif görüyorlarmis. Daha var.. hersey güzel olur inşallah...İğnenin 10 .günüydü bilmiyorum ki bı kaç gün daha bekliycem bakalım ya ben aslında hiç test yapmayıp regl olmayı bekliycektim eşim yapalım dedi bende heves ettim
Hayırlısı ya Rabbim geçiktiriyorsa vardır bir hikmeti üzülme ümitisz olmaYarına regl olmazsam inşallah
Canım günaydın çıktı mı sonucun merakla bekliyorumYazarım canım tabiki hayırlısı inşallah