• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Doasu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
70
87
8
39
İlk denemem 13 ekim taze 3. gün embriyosu 2 yumurta transfer edildi. Süreci rahat geçirdim ama bugün 6. günüm ve çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim. Hormonlardan olsa gerek sürekli ağlmam dışında hersey güzel gidiyor :) Sizde durumlar nedir?

İlk denemem 13 ekim taze 3. gün embriyosu 2 yumurta transfer edildi. Süreci rahat geçirdim ama bugün 6. günüm ve çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim. Hormonlardan olsa gerek sürekli ağlmam dışında hersey güzel gidiyor :) Sizde durumlar nedir?
Ilk denemem 12 Ekim Çarşamba günü transfer oldum 5.gün embriyosu tek embriyo transferi edildi süreci heyecanlı geçirdim bugün 7.gunum kan testine 1gunum kaldı dayanamadin idrar testi yaptım bugün pozitif çıktı yarın kan vericem inşallah oda pozitif çıkar rabbim hepimizin kucağını doldursun miniklerimiz inşallah sımsıkı tutunmuştur bize

Ilk denemem 12 Ekim Çarşamba günü transfer oldum 5.gün embriyosu tek embriyo transferi edildi süreci heyecanlı geçirdim bugün 7.gunum kan testine 1gunum kaldı dayanamadin idrar testi yaptım bugün pozitif çıktı yarın kan vericem inşallah oda pozitif çıkar rabbim hepimizin kucağını doldursun miniklerimiz inşallah sımsıkı tutunmuştur bize
Bu harika bir haber, sonucu bekliyorum merakla

Canm benm de 12 ekim transfer oldu. Yarın 9.gün kan verecem . Senin kaç çıktı değerin

Benim transferim dün oldu taze 5. Gün embriyosu...ikinci denemem ilki ağustos ayındaydı başka embriyom kalmadığı için tedaviye baştan başlamıştım... Bu kez taze transfer denemek istedi doktorum... Heycanlı bekleyiş 😬

Benim transferim dün oldu taze 5. Gün embriyosu...ikinci denemem ilki ağustos ayındaydı başka embriyom kalmadığı için tedaviye baştan başlamıştım... Bu kez taze transfer denemek istedi doktorum... Heycanlı bekleyiş 😬
Insallah pozitif görürsün hayırlı haberlerinizi bekliyorum

İnsallah tutunur bebişin canim bende 17 ekimde transfer oldum bugun 3.gunum şuan hic bi belirtim yok benimde dun oldu birden bi duygusallik geldi halsizlestim uyuyunca geçti sonra insallah mutlu güzel haberleri paylasabiliriz bizde canım 🤲🏻🤗

7.gun verdim ben 70 çıktı doktor umu aradım pozitif dedi yarın bidaha vericem artması lazım
Allahım sağsalim kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 5. Günden beri idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 7. Günüm ve şimdi kan testi sonucunu bekliyorum inşallah bende güzel haber alırım

Allahım sağsalim kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 5. Günden beri idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 7. Günüm ve şimdi kan testi sonucunu bekliyorum inşallah bende güzel haber alırım
amin inşallah sonuçlar almayı nasip etsin

Merhaba 12 ekim dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evdeki idrar testlerim pozitif çıkıyor bugün 10. Günüm böyle olupda gebe olan varmı 🌺

Yaaa ne güzel 5. Günden beri çıkmış 🥰 tebrik ederim ❤️ sizin kaçıncı gün embriyosu peki

Kızlar bana doktorum transfer öncesi rahim içini neupogen'le yıkadı transferim yıkamadan 3-3.5 saat sonra oldu ama çok az doz şeklinde her gün neupogen salıyorum 2-3 gün sonra gebelik testi yaparsam yanılma payı varmı acaba?

Back