Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testini görmesem kuruma çizgisidir çok da umut etme derdim çünkü benim başıma da çok geldi böyle ama ovulasyonda da çift çizgi çıkmış bence hala ümit var sabah tekrardan test yapmalısın canım inşaAllahh mutlu bi haber alırsın yarın

Teşekkür ederim canım inşallah

Anladim canim çok sagol dediğin şekilde deneyeceğim hayirlisi Allahtan☺
Son 1 tane kaldı, onu da sabah yapayım
Güzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisi ile insallah Rabbım umutlarını boşa çıkarmasın gülen yüzünü soldurmasn insallah kizim olursa adını çok beğeniyorum Arya

Kuruma çizgisi bu kadar pembemsi ve net olmaz diye biliyorum bence gebelik olabilir çok mutlu oldum şuan.
Doktor görememişti yumurtlamayı değil mi muhtemelen geç yumurtlama olduysa geç döllenme olmuştur

Canım hemen bir predictor arayıp buluyorsun ve testi tekrarlıyorsun çok heyecanlı ya da direk kan testi ver.. Belki geç döllenmedir yumurtan yavaş gelişmiştir belki

Yumurtlama olmuş olabilir …

Kizlar selam afedersiniz yaklaşık 10 gündür yoğun beyaz akıntım var hala devam ediyor bel ağrısı ayak üşümesi kasık ağrısı son 3 gündür yok yumurtlamadan sonra sürekli vardı ve bugün çok fazla baş dönmesi ve midem hafif bulanıyor adetime 2 gün kaldı test almak istemiyorum eğer adet olmazsam pazartesi günü doktor randevum var beklesemmi ne yapsam birde sürekli esniyorum uykum geliyor

Bence bekleyin zaten 2 gün kalmış biraz kafanızı dagıtıp regli gününüzde test yapın derim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Bir hata olmasın kuzu tekrar edin mutlaka

Kaç günlük perhizle vermiştiniz. Üzüldüm açıkçası inşlh tekrarlayınca böyle çıkmaz. Doktor ne önerdi acaba?

Benide yazın yaş 29 iki senedir istiyoruz . Reglim 2. Günü bat 26 ekim . Hic bir problem yok sadece 1 yıl önce kadar kimyasal gebeligim oluşmuştu

Ayy ben biraz geç gördüm ama var gibi yaa umarım vardır bizi habersiz bırakma

Sasa varikosel olarak bir üroloji doktoru tarafından değerlendirilmesi lazım 3 gün perhiz iyi küçükken ateşli bir hastalık ameliyat geçirdi mi bunlara bakılması lazım bazı ilaçları kullanıp 3 ay sonra tekrarlanması lazım eğer varikosel yoksa

Bence test yapma zaten 2 gün kalmış kafanı birşeylerle meşgul et bence

Bende kendimi dinliyorum resmen 6 gün var regl tarihime akıntım var 2 gündürde kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor aynı şekilde akıntım var dünde hafif bir midem bulandı hiç ihtimal vermediğim için hamileliğe kesin psikolojk diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…