Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 3 yıl oldu neredeyse:KK43: hemşire aradı şimdi, değeriniz güzel yumurtlama olmuş dedi. Umarım gebelik olur🤲🏻 Senin de sürecin meşakkatli takip ettiğim kadarıyla, sana da nasip olsun inşallah 🤲🏻

İnşAllah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız 😍 zor oldu ama değdi deriz öncelikle sağlık sıhhatli evlad olmasını nasip etsin cümlemize 🙏🏼

ben kaç aydır ovulasyon ile takip ettim bir tek yazın edemedim sürekli gezdiğimiz için,hamiş olanlar varsa gün önerisi beklerim yıldım üst üste ilişki olmasından aralıksız 1 hafta olduğu ayda da kalamadım :) ovulasyonda öncesi mi sonrası mı
Ovulasyon öncesi 1 gün aralıklarla, ovulasyon gununu ve ertesi 2 gunu değerlendiriyorsunuz. 3 ay ust üste olmazsa eşinle birlikte doktora gidin. Biz dün gittik sperm hızı düşükmüş, bende de enfeksiyon varmış

gecmis olsun dikkat et kendine hadi hakkinda hayirlisi olsun ins
tam düzeldim dedim bu seferde öksürük burun akıntısı başladı. Aklıma şey geldi biz ilk evlendiğimizde bizim nikahta stresten flan karnım şişmişti elbisede dar ve eşim askerden geleli 1 hafta olmuştu millet diyomuş ki melike 3 aylık hamile ondan hemen nikah yaptılar dün akşamda eşim diyoki doğur artık bak okula başlayacak yaşa gelecek çocuk :halay:aklımızı çıldırdık artık

tam düzeldim dedim bu seferde öksürük burun akıntısı başladı. Aklıma şey geldi biz ilk evlendiğimizde bizim nikahta stresten flan karnım şişmişti elbisede dar ve eşim askerden geleli 1 hafta olmuştu millet diyomuş ki melike 3 aylık hamile ondan hemen nikah yaptılar dün akşamda eşim diyoki doğur artık bak okula başlayacak yaşa gelecek çocuk :halay:aklımızı çıldırdık artık
🤣🤣🤣 ay bu millet nasil olcak banada 1 haftalikken bebegi var mi diye sormuslardi olsa bile nasil bilcektim 1 haftada babamin evinden getirmedim bisey yoktur heralde dedim🙄

aa covid test verdin mi canım çok geçmiş olsunn

🤣🤣🤣 ay bu millet nasil olcak banada 1 haftalikken bebegi var mi diye sormuslardi olsa bile nasil bilcektim 1 haftada babamin evinden getirmedim bisey yoktur heralde dedim🙄
eşim o zaman şey demişti kargoylamı gönderdim spermi sendede hemen oldu 🤣 dün akşamda diyoki ki lan o zaman kargoyla çocuk yapmıştık bak yanındayım şimdi olmuyo 🤣 ağlanacak halimize gülüyoruz 🤣

biliyorum sağlık problemim yok :)anlatılan gibi günde 10 incir değil ,bir iki incir yeyip vücuduma destek olmak amacım:)teşekkürler ilginize
Günde 10 tane kimse yiyemez canım zaten günde 1 tane yemek bile etkiliyor..2 gün once burda bi arkadaşında değerleri normaldi incir nedeniyle yükselmişti..Bendede aynısı olmuştu..Ben vucuduma destek olmasi amaçlı imom omega3 içerikli multivitamin kullanıyorum çokta iyi geliyor doktorlarda onayladı..Bunun bide gebelik öncesi var onu bulmak biraz sıkıntılı oluyor..Faydalı sandığimiz bazı yiyecekler, bitki çayları malesef bu süreçte zarar verebiliyor dikkat etmek ge

Ovulasyon öncesi 1 gün aralıklarla, ovulasyon gununu ve ertesi 2 gunu değerlendiriyorsunuz. 3 ay ust üste olmazsa eşinle birlikte doktora gidin. Biz dün gittik sperm hızı düşükmüş, bende de enfeksiyon varmış
ben gittim sıkıntı yok eşimde de bir sıkıntı yok ama bu ayda olmazsa bir gideyim dedi .1 oğlum var onda çabuk kalmıştım

Biz devlet hastanesine gittik ürolojiye eşim için bi sorun var mıdır diye bizi özele yönlendirdi sizi de mi özele gonderdiler acaba

Kızlar merhaba adetimin 8. Günü bugün. Femaraya 3. Günü başlamıştım. Doktor kontrolüm vardı öğlen. Ultrosonda sağda 14,5 yumurta büyümüş. Bu tarih için iyi bir büyüklük mü? Cumartesi sabah randevu verdi tekrar çatlatma iğnesini yaparız dedi. Büyür mü ki o güne kadar?

X