- 31 Ağustos 2021
- 66
- 97
- 29
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.521
Bacak ağrısı nasıl mesela kramp ağrısı gibi mi ? Benimde iki gecedir kramp giriyor alt bacağımaMerhabalar, bu ay ilk denemeydi. İki gündür kasıklarımda ara ara sağ ve sol tarafa olmak üzere batma, karın ve ciddi bacak ağrısı yaşıyorum. 6 Ekim’de regl olmam gerekiyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
kiz sen ne yaptin ayri dustukDeme ya keşke hemen gidebilsen ama çok şaşırtıcı baksana doktor bile şaşırmış ama işin en güzel yani içinde minicik bişe vaaarr
bizde sadece yumurtlama gununu degerlendirdik sabahtan kasik agrim ve akintim baslayinca tutma ihtimali var midir ?Eger yumurtlamayi degerlendirdiyseniz kasik agrisi lekelenme olabilir her hangi bir zamanda
Ya aşının geçiktirdiğini forumda başlık açmışlar orada gördüm baya da kişi varmış ama benim o dönem baktığımda hep yumurtlama öncesi gidenlerde gecikme olduğuydu. Bu yönden de araştırsana ben yumurtlama sonrası gittim gecikme yaşanmadı
Kızlar dün akşam ve bu sabah testim boyledi ama sabah açık renkli kanamam oldu sizce yerleşme olabilir mi yoksa kimyasalmi yaşıyorum çok üzgünümöğle arası kan testi yapacam
acik renkli olmadi bende kahverengi oldu bilen cevap vercektir istersen doktora gorun biKızlar dün akşam ve bu sabah testim boyledi ama sabah açık renkli kanamam oldu sizce yerleşme olabilir mi yoksa kimyasalmi yaşıyorum çok üzgünümöğle arası kan testi yapacam
Normalde adet günüm ayın 2 di ama bilemedim yaa kimyasaldan korktum ağrım yok ama açık renkli kanama geldi yoğun deil şuan öğle arası kan verecem ins kimyasal olmazacik renkli olmadi bende kahverengi oldu bilen cevap vercektir istersen doktora gorun bi
Var ama kimyasalmi ya neden kanamam oldu sabah bu şekilde olup gebeliği süren varmı acaba?bence bebiş var ya olmasa hiç çıkmıyor çünkü
ver mutlaka kendinide cok yorma yerlesme olabilir tabiki hayirli haberler al insNormalde adet günüm ayın 2 di ama bilemedim yaa kimyasaldan korktum ağrım yok ama açık renkli kanama geldi yoğun deil şuan öğle arası kan verecem ins kimyasal olmaz
yerleşme kanaması da olabilir bence dinlen ve kan ver mutlaka biVar ama kimyasalmi ya neden kanamam oldu sabah bu şekilde olup gebeliği süren varmı acaba?
Yok öyle düşünmeyin.. Çoğu kişide sorun çıkmıyor çıkanlat zaten forumlarda yazarak bikgi alıyor. Genele etki ettiği gibi kesin ifade yok.. stres yapıp geciktirmeyinaa inanmıyorum böyle birşey varsa ben yandım demektir. adetimin ilk günü aşı oldum
regline 4 gu var bile olsa pozitif cikmis gebesin galiba ovulasyon testi dedin kafam karisti ama gebesin regline az kalmis ☺Bugün catlamanin üstünden 9 gün geçti sağ kasigim sürekli ağrıyor belim sırtım öyle. Sürekli yorgunum yemek yerken bile kendimi aç hissediyorum. Ovulasyon testi yaptım şu an 4-5 gün var adetime yumurtlamadan dolayı gecikecek. Yine kendi kendime kuruyorum bir sürü belirtiOvulasyon testim de bu şekilde. Lütfen bu ay olmuş olsun artık gebelik Diğer gruba yazmıştım buraya da yazayım kızlar ne dersiniz umudu keseyim mi
ne olmus asi konusu gecince bakim dedimYok öyle düşünmeyin.. Çoğu kişide sorun çıkmıyor çıkanlat zaten forumlarda yazarak bikgi alıyor. Genele etki ettiği gibi kesin ifade yok.. stres yapıp geciktirmeyin
yanlış yönlendirmek istemem ama ben mayısta 2 doz oldum ne gecikme oldu ne de yumurtlamada bisey,aksine yapılan çalışmalarda hamileliğe olumlu etki diye okumuştum:) bu ay 8.ay olacak ibrahim saraçoğlu incir kürünü az az yapacağım oğlumada ekimde kalmıştım inşallah nasip oluraa inanmıyorum böyle birşey varsa ben yandım demektir. adetimin ilk günü aşı oldum
üzmek istemem ama benimde kaç gündür bu şekilde çıkıyordu ve yarın bat günüm yüksek ihtimal ve gebelik yok....Bugün catlamanin üstünden 9 gün geçti sağ kasigim sürekli ağrıyor belim sırtım öyle. Sürekli yorgunum yemek yerken bile kendimi aç hissediyorum. Ovulasyon testi yaptım şu an 4-5 gün var adetime yumurtlamadan dolayı gecikecek. Yine kendi kendime kuruyorum bir sürü belirtiOvulasyon testim de bu şekilde. Lütfen bu ay olmuş olsun artık gebelik Diğer gruba yazmıştım buraya da yazayım kızlar ne dersiniz umudu keseyim mi
Ahh canım keşke öyle olsa ama bu ovulasyon testi yine de inşallah dediğin gibidirregline 4 gu var bile olsa pozitif cikmis gebesin galiba ovulasyon testi dedin kafam karisti ama gebesin regline az kalmis ☺
Ovulasyon testiniz mi bu şekilde çıkıyordu bende olduğunu düşünmüyorum regle kadar bekleyeceğim zaten test yapmak için umitlerimin yıkılmasından bıktımüzmek istemem ama benimde kaç gündür bu şekilde çıkıyordu ve yarın bat günüm yüksek ihtimal ve gebelik yok....
erken gebelik testi olsaydi garanti derdik bi ihtimal ovu tsti olunce bende acaba mi dedim sen regl bekle bencedeAhh canım keşke öyle olsa ama bu ovulasyon testi yine de inşallah dediğin gibidir
Ovulasyon testiniz mi bu şekilde çıkıyordu bende olduğunu düşünmüyorum regle kadar bekleyeceğim zaten test yapmak için umitlerimin yıkılmasından bıktım
Incir prolaktin değerini yükseltiyor yapmayınyanlış yönlendirmek istemem ama ben mayısta 2 doz oldum ne gecikme oldu ne de yumurtlamada bisey,aksine yapılan çalışmalarda hamileliğe olumlu etki diye okumuştum:) bu ay 8.ay olacak ibrahim saraçoğlu incir kürünü az az yapacağım oğlumada ekimde kalmıştım inşallah nasip olur