- 16 Eylül 2021
- 218
- 523
- 31
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.401
Çok sağ olHayırlı olsuuuunn
Ay gözün aydın olsun demek ki adet biter bitmez yumurtlama olmuşKızlar işten gelir gelmez daha iyi bir markanın kini yaptım o da pozitif çok şaşkınım şu an şoktayım
Çok teşekkür ederim hepimize olsun inşallahAy gözün aydın olsun demek ki adet biter bitmez yumurtlama olmuş
Hayirli olsun regli biter bitmez yumurtlama olmuştur ondan böyle erken çıkar anı bıçak batması gibi kramplar normal korkma Rabbım güzel hamilelikler nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsinTakip etmedim canım sadece adet günlerimi girdiğim app 24.09 gösteriyordu ama bence geç gösterdi
Çok teşekkür ederim amin herkese inşallahHayirli olsun regli biter bitmez yumurtlama olmuştur ondan böyle erken çıkar anı bıçak batması gibi kramplar normal korkma Rabbım güzel hamilelikler nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Deme ya keşke hemen gidebilsen ama çok şaşırtıcı baksana doktor bile şaşırmış ama işin en güzel yani içinde minicik bişe vaaarrÇok sağ oldoktorumu aradım nasıl pozitif olur şimdiden diyo 13 ekime randevu verdi maalesef yurt dışında öyle gidip hemen kan vereyim ultrason a gireyim yok böyle bekletiyorlar
Yaa evet çok garip bir hisDeme ya keşke hemen gidebilsen ama çok şaşırtıcı baksana doktor bile şaşırmış ama işin en güzel yani içinde minicik bişe vaaarr
boşver haticeye değil neticeye baaakYaa evet çok garip bir hisAynen nasıl olabilir bu kadar erken pozitif dedi
Ben kullandım 5gün kullandım sonra doktora gittim büyümediyse tekrar kullanmaya devam ettim sonra iğne yaptırdım tabı ben sadece iğne yaptırdım ınsallah aşılaman tutarAzönce doktordan geldik eşimden kaynaklı sorun çıktı 2 3 ay içinde ona verdiği ilaçla gebelik oluşmazsa aşılama yöntemi yapilacakmiş.. Nasıl oluyor bu aşılama bana da Letu diye bi ilaç verdi 9 Ekimde yumurtaliklarima bakicakmis..Bu ilacı kullanan var mı ? Nasıl bi sureç bizi bekliyor çok üzüldüm
Planlıyorum şu anboşver haticeye değil neticeye baaakeşine nasıl söyleyeceğini düşün kafanda planlaa
Şey yap yabancı b kadının videosunda görmüştümPlanlıyorum şu an
Ay evet görmüştüm onu hhhahahŞey yap yabancı b kadının videosunda görmüştümdondurma çubuğu gibi testi donduruyodu kocasına dondurma diye uzatıyodu adam öyle öğreniyodu
Eczacî kanser ilacı dedi şok oldum banada 5 gün sabah akşam verdi sonra gel yumurtalıklarına bakıvam dedi...Aşılamanın bi de tutup tutmama kısmı mı var Allahım ölecemBen kullandım 5gün kullandım sonra doktora gittim büyümediyse tekrar kullanmaya devam ettim sonra iğne yaptırdım tabı ben sadece iğne yaptırdım ınsallah aşılaman tutar
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar işten gelir gelmez daha iyi bir markanın kini yaptım o da pozitif çok şaşkınım şu an şoktayım
Kız öyle deme önde psıkolejını iyi etmen gerekır cunku hersey kafada olur inşallah nasibinde varsa.-aynıyız bende aşılama olacagım adet olunda doktora gidicem rabbim yardımcın olsunEczacî kanser ilacı dedi şok oldum banada 5 gün sabah akşam verdi sonra gel yumurtalıklarına bakıvam dedi...Aşılamanın bi de tutup tutmama kısmı mı var Allahım ölecem
Canım evet o tarz ilaçlar yumurta geliştirci olarak kullanılmakta muhtemelen 5 gun kullanıp bırakacaksın bende o şekılde kullandım aşılama oldum ama olumsuz sonuçlandı biraz düşük ihtimal ben biraz olur gözüyle çok baktım üzüldüm ama inşAllah senınki olumlu sonuçlanır.Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallahEczacî kanser ilacı dedi şok oldum banada 5 gün sabah akşam verdi sonra gel yumurtalıklarına bakıvam dedi...Aşılamanın bi de tutup tutmama kısmı mı var Allahım ölecem
Canım yaptım test negatif malesef çok ağladım Allahtan çalişiyorum kafamı dağıttım biraz.. yinede yarın kan vermeliyim mecbur aşılama olduğu için
Evet çok iyi marka bu bende yurt dışındayım ondan biliyorum güvenilir.Gözün aydınn tekrardanKızlar işten gelir gelmez daha iyi bir markanın kini yaptım o da pozitif çok şaşkınım şu an şoktayım
Bence hiç olumsuz birşey düşünme ilacını al duanı etAzönce doktordan geldik eşimden kaynaklı sorun çıktı 2 3 ay içinde ona verdiği ilaçla gebelik oluşmazsa aşılama yöntemi yapilacakmiş.. Nasıl oluyor bu aşılama bana da Letu diye bi ilaç verdi 9 Ekimde yumurtaliklarima bakicakmis..Bu ilacı kullanan var mı ? Nasıl bi sureç bizi bekliyor çok üzüldüm