Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şaşkınım ya hayırlısı olsun boyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ve görüyorum 😀 kan verdiniz mi degeriniz nedir kullandığınız testin markası nedir paylaşır misin
Merhaba canım bende çok şaşırdım bu gün 2. Testi yapıcam testin markası “one step” testi yapıp direkt işe gittim o yüzden kan falan veremedim. Bir test daha yapıp bakıcam belki yanlıştır 😬

27 28 29 günde bir adet olurdum hiç gecikmez 31.gundeyim test negatf noluyor anlamadim=(

Bnm yumurtaların akli anca başına geldi takvimdeki günümle aynı gün piki buldular saolsunlar resmen günümüz hava durumu gibi 🤭🤣 dun silik bugun pik🙈

Eklentiler

• 16329075575763345511208368374875.jpg
    16329075575763345511208368374875.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bat günüme 11 gün var 24,25 eylül yumurtladım diye tahmin ediyorum şuan dünden bu yana yine kasıklarimda ani sancılar oluyo arada, normalmi bu durum en son 2 ay önce kist olmuştu yumurtam çatlayamadıği içın korkmuyoda deilim önceki gebeliklerimden biraz tecrubem var ama yumurtlamadan ne kadar sure sonra oluyodu bu ani sancılar planlı gebelikte olmadığı icin ne düşuncegimide şaşırdım 🤔

Kızlar bat günüme 11 gün var 24,25 eylül yumurtladım diye tahmin ediyorum şuan dünden bu yana yine kasıklarimda ani sancılar oluyo arada, normalmi bu durum en son 2 ay önce kist olmuştu yumurtam çatlayamadıği içın korkmuyoda deilim önceki gebeliklerimden biraz tecrubem var ama yumurtlamadan ne kadar sure sonra oluyodu bu ani sancılar planlı gebelikte olmadığı icin ne düşuncegimide şaşırdım 🤔

olabilir. yerleşme kasılmaları olabilir

Eger yumurtlamayi degerlendirdiyseniz kasik agrisi lekelenme olabilir her hangi bir zamanda

X