- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.381
Şaşırtıcı gerçekten gözüküyor ama çok erken çıkması içinKızlar gece kasık ağrısıyla uyandım regl me daha 9 gün var çıkmaz ama dedim yine de yapim dedim bakar mısınız? 1. Dakikada çıktı bu çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırtıcı gerçekten gözüküyor ama çok erken çıkması içinKızlar gece kasık ağrısıyla uyandım regl me daha 9 gün var çıkmaz ama dedim yine de yapim dedim bakar mısınız? 1. Dakikada çıktı bu çizgi
A Asenaasena96 ben mi atladım yazılanlar arasında yoksa daha haber yokmu test yaptın mıYazarım kuzum buraya mutlaka
Merhaba canım bende çok şaşırdım bu gün 2. Testi yapıcam testin markası “one step” testi yapıp direkt işe gittim o yüzden kan falan veremedim. Bir test daha yapıp bakıcam belki yanlıştırÇok şaşkınım ya hayırlısı olsun boyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ve görüyorum kan verdiniz mi degeriniz nedir kullandığınız testin markası nedir paylaşır misin
şuan test alma imkanın varsa al da yap bizede haber veeerMerhaba canım bende çok şaşırdım bu gün 2. Testi yapıcam testin markası “one step” testi yapıp direkt işe gittim o yüzden kan falan veremedim. Bir test daha yapıp bakıcam belki yanlıştır
yaaa ne kdar güzelll darısı bize de olsunnnnMerhaba canım bende çok şaşırdım bu gün 2. Testi yapıcam testin markası “one step” testi yapıp direkt işe gittim o yüzden kan falan veremedim. Bir test daha yapıp bakıcam belki yanlıştır
Naptin? Mayıs grubundan sen de uç artıkBana çok pik gibi gelmedi canım ya yarın tekrar ovülasyon testi yapıcam koyulaşma var mı diye bakmak için zaten Cuma günü kan testi yaptırıcam
Yumurtlamayi ovulasyon testi ile mi takip etmiştin? Yumurtlama ne zamandı?Kızlar gece kasık ağrısıyla uyandım regl me daha 9 gün var çıkmaz ama dedim yine de yapim dedim bakar mısınız? 1. Dakikada çıktı bu çizgi
Takip etmedim canım sadece adet günlerimi girdiğim app 24.09 gösteriyordu ama bence geç gösterdiYumurtlamayi ovulasyon testi ile mi takip etmiştin? Yumurtlama ne zamandı?
Evet, erken yumurtlama olmuş demek ki. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahTakip etmedim canım sadece adet günlerimi girdiğim app 24.09 gösteriyordu ama bence geç gösterdi
maşallah hemen aramızdan uğurluyoruz ilk ve son ay denemesi olarak... :)Kızlar işten gelir gelmez daha iyi bir markanın kini yaptım o da pozitif çok şaşkınım şu an şoktayım
Hayırlı olsuuuunnKızlar işten gelir gelmez daha iyi bir markanın kini yaptım o da pozitif çok şaşkınım şu an şoktayım
27 28 29 günde bir adet olurdum hiç gecikmez 31.gundeyim test negatf noluyor anlamadim=(
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz görelim çift çizgileri aminEvet, erken yumurtlama olmuş demek ki. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
Insallahgeç döllenme olabilir. kan versene canım bi
Kızlar bat günüme 11 gün var 24,25 eylül yumurtladım diye tahmin ediyorum şuan dünden bu yana yine kasıklarimda ani sancılar oluyo arada, normalmi bu durum en son 2 ay önce kist olmuştu yumurtam çatlayamadıği içın korkmuyoda deilim önceki gebeliklerimden biraz tecrubem var ama yumurtlamadan ne kadar sure sonra oluyodu bu ani sancılar planlı gebelikte olmadığı icin ne düşuncegimide şaşırdım
Eger yumurtlamayi degerlendirdiyseniz kasik agrisi lekelenme olabilir her hangi bir zamandaKızlar bat günüme 11 gün var 24,25 eylül yumurtladım diye tahmin ediyorum şuan dünden bu yana yine kasıklarimda ani sancılar oluyo arada, normalmi bu durum en son 2 ay önce kist olmuştu yumurtam çatlayamadıği içın korkmuyoda deilim önceki gebeliklerimden biraz tecrubem var ama yumurtlamadan ne kadar sure sonra oluyodu bu ani sancılar planlı gebelikte olmadığı icin ne düşuncegimide şaşırdım