Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan mu yoksa catlamadan mi 14 gün sonra adet görüyorduk ben unutmuşum uzak kaldım biraz

Kızlar yumurtlamadan mu yoksa catlamadan mi 14 gün sonra adet görüyorduk ben unutmuşum uzak kaldım biraz
Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adetkanaması başlar. Hamilelik oluştuysa yumurtlama sonrası 14.günde kanda BHCG değeri 100 civarında dır. Diyor sevgili google amca balkız🌸

Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adetkanaması başlar. Hamilelik oluştuysa yumurtlama sonrası 14.günde kanda BHCG değeri 100 civarında dır. Diyor sevgili google amca balkız🌸
Teşekkür ederim canım 🥰 ya çok ağrılarım falan var da herhalde üşüttüm yine belirtilere yormak istemiyorum 😅 sabredemiyorum da 🤣

Evet çok iyi marka bu bende yurt dışındayım ondan biliyorum güvenilir.Gözün aydınn tekrardan😘

Bence hiç olumsuz birşey düşünme ilacını al duanı et💞 aslında eşte problemi olanlarda aşılamada daha iyi sonuç alınıyormuş hızı mı düşükmüş canım peki
Evet hızı düşükmüs sperm sayısında sıkintı yokmuş..Benin anlamadığim yumurta kalitem ve rezervlerimde sıkıntı yok çatlamada oluyor niye bunu veriyorki bunu bana. Bu kadar kimyasalı vücuda yüklemek ne bilim çocuk olsada 5 kollu bişey doğacak valla 😁 ayy sinirim bozuldu

Evet hızı düşükmüs sperm sayısında sıkintı yokmuş..Benin anlamadığim yumurta kalitem ve rezervlerimde sıkıntı yok çatlamada oluyor niye bunu veriyorki bunu bana. Bu kadar kimyasalı vücuda yüklemek ne bilim çocuk olsada 5 kollu bişey doğacak valla 😁 ayy sinirim bozuldu
Yaa çok tatlısın🤭 evet dediğinde mantıklı aslında yada işini garantiye alıyor doktor olablir aşılama planlanmış ya sonuçta numarası varsa sorabilirsin aslında

sperm ileri hızında sıkıntı varsa proxeed plus falan verseydi o bayağı başarılı ve o da çocuk sahibi olmanıza engel değil ki benimde eşimin ileri hızı düşüktü çünkü 3 ay proxeed plus kullandık biz şimdi eskiye göre iyi ama hala gebelik yok tabi :)

😘Hepimiz aynıyız canımmm belirti aramak yok diyorum her seferin de ama sonra işte gene başa sarıyoruz 🤣
Evet ya gerçekten 🤣 bende denedigimiz her ay yaşıyorum bunu bir de 2-3 gün önce test yapıyorum test yaptığım gün regl oluyorum test öne çekiyor reglimi resmen 😅 para verdiğimle kalıyorum 😁

Canım yaptım test negatif malesef çok ağladım Allahtan çalişiyorum kafamı dağıttım biraz.. yinede yarın kan vermeliyim mecbur aşılama olduğu için
Aynı duyguları geçen ay bende yaşadımm 😥aşılama olunca sanki hemen olacak hissi oluyor.Nasibimizi biraz daha bekleyeceğiz canım inşAllah en hayırlısı olsunn❤️

Çok zormuş ya.. insan doğmamış bebeğine hasret olabilir mi ? İçim çok sızlıyor 😢
olmazmı olabilir tabi. umut ediyoruz çocugumuz olsun istiyoruz. benim bu ay ilk denemem olmasına rağmen kendimi dinlediğimi farkettm. diş ağrısı çektm hafta sonu yinede bir ihtimal diye ne ağrı kesici içtim ne başka birşey belkide olmayan birşeyi korumaya çalıştım kendimce kadın doğum doktoruyla görüşmeden. Rabbim aratmasın en kısa sürece bekleyen herkese nasip etsin inşallah

X