Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şaşkınım ya hayırlısı olsun boyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ve görüyorum kan verdiniz mi degeriniz nedir kullandığınız testin markası nedir paylaşır misin
Merhaba canım bende çok şaşırdım bu gün 2. Testi yapıcam testin markası “one step” testi yapıp direkt işe gittim o yüzden kan falan veremedim. Bir test daha yapıp bakıcam belki yanlıştır

27 28 29 günde bir adet olurdum hiç gecikmez 31.gundeyim test negatf noluyor anlamadim=(

Bnm yumurtaların akli anca başına geldi takvimdeki günümle aynı gün piki buldular saolsunlar resmen günümüz hava durumu gibi dun silik bugun pik

Eklentiler

• 16329075575763345511208368374875.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bat günüme 11 gün var 24,25 eylül yumurtladım diye tahmin ediyorum şuan dünden bu yana yine kasıklarimda ani sancılar oluyo arada, normalmi bu durum en son 2 ay önce kist olmuştu yumurtam çatlayamadıği içın korkmuyoda deilim önceki gebeliklerimden biraz tecrubem var ama yumurtlamadan ne kadar sure sonra oluyodu bu ani sancılar planlı gebelikte olmadığı icin ne düşuncegimide şaşırdım

olabilir. yerleşme kasılmaları olabilir

Eger yumurtlamayi degerlendirdiyseniz kasik agrisi lekelenme olabilir her hangi bir zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…