Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla benimde testim silik olduğu ay yumurtam çatlamamıştı adetim geçikmişti test çatladı gösterdi birde sürekli akıntım oluyordu adet oldum sanıyordum yok inada da bağlamış olablr birde doktor ilaç verdi adet olayım diye ilaç içerken adet olmuştum bizde herşey ters tepiyor neyse perşembe ola hayrola inşallah.

Stres ve göğüsle oynamak. Doktorum göğüs uçlarınla oynama dokunma demişti ilaçsız düşmüştü.

Herkese isteyen sizin şansdan diliyorum inşallah güzelde ilerler
İnşallah tabii şu an çok kendimi kaptırmamaya çalışıyorum daha bat a 9 gün var kimyasal yada dış gebelik olabilir diye kan vericem ama yurt dışında yaşıyorum burda öyle sağlık ocağına gidip hemen kan veremiyorsun uzun sürüyor randevular bakalım hayırlısı olsun

Fenada yada köken kullananlarda iğne olmayınca kiste dönüşebiliyor bi doktora git eğer hala regl gelmezse canim

Bugun yumurtlama gunum... sabah baya bi kasik agrisi olup akinti geldi .... pazar gunu 2 defa iliskiye girdik pazartesi ve sali gununu degerlendiremdik ve bu sabah oldu iliski ama benim umudum yok tutmaz gibime geliyor yine demi aksilik esim gecede evde olmucak yarinda 1 de gelecek uuff bu ayda benden bu kadar ...

Kızlar gece kasık ağrısıyla uyandım regl me daha 9 gün var çıkmaz ama dedim yine de yapim dedim bakar mısınız? 1. Dakikada çıktı bu çizgi

Aaa 9 gün kala bu kadar çıkması çok ilginç, kaçıncı günün bugün? inşallah vardır canım dayanamamışsın yapmışsın ama çıkmış

bence olmustur sonucta yumurtlamayı değerlendirdin.

Kızlar gece kasık ağrısıyla uyandım regl me daha 9 gün var çıkmaz ama dedim yine de yapim dedim bakar mısınız? 1. Dakikada çıktı bu çizgi
Çok şaşkınım ya hayırlısı olsun boyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ve görüyorum kan verdiniz mi degeriniz nedir kullandığınız testin markası nedir paylaşır misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…