- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.441
Nerede oluyormuş o ağrı her iki kasıkta da mı tek kasıkta mi acaba o ne ki
herkes bu ağrıları hissediyormu acaba yatek kasıkta hissetmiştim ilk hamileliğimde. hatta sag kasıksa erkek sol kasıksa kız gibi bir hurafe bile vardı =D
Aynı ben ya gerçektenAh bilsemm hayali bu şekilde ağrıları hissetmişliğim vardı önceden Her ay kendime söz veriyorum kaptırmayacam diye gene aynı gene aynı
Benim iki tarafta ağrıyor o zaman üşüttümtek kasıkta hissetmiştim ilk hamileliğimde. hatta sag kasıksa erkek sol kasıksa kız gibi bir hurafe bile vardı =D
Çok zormuş ya.. insan doğmamış bebeğine hasret olabilir mi ? İçim çok sızlıyor
herkes bu ağrıları hissediyormu acaba ya
Aynı ben ya gerçekten
Benim iki tarafta ağrıyor o zaman üşüttüm
Evet öyle her imtihan gibi bu da çok zor evlat hasreti çekmek gerçekten çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın bizlere de en kısa sürede nasip etsin şöyle düşün biraz daha yaklaştın evladına o ay bu ay değilmiş ama o aya bir ay daha yaklaştın ne yaparsak yapalım kaderimizi yaşayacağız...Çok zormuş ya.. insan doğmamış bebeğine hasret olabilir mi ? İçim çok sızlıyor
Çok yoruldum artık ya. Hepimiz için hayırlısı olsun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahherkeste olmayabilir tabi aylarca hamile oldugunu anlamayan bile oluyor
olabilir ama olmayabilir degeçen ay ilk denemede agrıları yaşadım ama battan önce regl oldum
Çok yoruldum artık ya. Hepimiz için hayırlısı olsun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Öyle canım elimden geleni yapıyorum hayırlısı hepimiz içinamiin canım inşallah. ama ümitsiz olamayıp moralimizi asla bozmuyoruz. keyif alacağın düşünmeyeceğin seylerle uğrasmaya çalış.
benimde daha 7-8 gün var ama merakıma yapıcam içimden bi his negatif diyo ama bu heyecanda bi başkaymışkızlar ya bat 4 ekim dün elimde normal gebelik testi vardı yaptım aksam negatif cıktı . erken mi yoksa olsa cıkar mıydı
bence sende yapma negaitf görmekten yoruluyor ınsan en azından moralın bozulmaz :)benimde daha 7-8 gün var ama merakıma yapıcam içimden bi his negatif diyo ama bu heyecanda bi başkaymış
benim pek bir fikrim yok bu konuda ama bence bekle regl olmazsan tekrar yaparsın
evet ya psikoloji çok etkiliymiş bu süreçte burada isim vermek yasakmı bilmediğimden şimdi söyleyemiyorum ama baya bilinen bir kadın doğum uzmanı var onun açıklanamayan gebe kalmada güçlük diye bir videosu var onu izledim geçen bilinç altınız herşeyi etkiliyor diyo baya yararlı bir videoydu düşüncelerin bu kadar etkili oldugunu bilemzdimbence sende yapma negaitf görmekten yoruluyor ınsan en azından moralın bozulmaz :)
Aynen çok değişik kasığım hala ağrıyor ama hiç umursamıyorum, şimdi gidip hafta gösteren testten alıcam bulabilirsemAllahııım sana geliyorumiçin kıpır kıpır demi
inşallah bulabilirsinAynen çok değişik kasığım hala ağrıyor ama hiç umursamıyorum, şimdi gidip hafta gösteren testten alıcam bulabilirsem
aylarca anlamayan mı onlardaki de ne sabırmış regl olmadıgımın ertesi günü teste yapışırım benherkeste olmayabilir tabi aylarca hamile oldugunu anlamayan bile oluyor
olabilir ama olmayabilir degeçen ay ilk denemede agrıları yaşadım ama battan önce regl oldum
sen yne ertesi günü ben 3 gün önccedenaylarca anlamayan mı onlardaki de ne sabırmış regl olmadıgımın ertesi günü teste yapışırım ben
BAT TARİHİM 06.10.2021 YAŞIM 35 2,5 YILDIR DENİYORUZgüncellemeyi yaptım arkadaşlar atladığım varsa yazabilir.
Yaa çok tatlısınevet dediğinde mantıklı aslında yada işini garantiye alıyor doktor olablir aşılama planlanmış ya sonuçta numarası varsa sorabilirsin aslında
Zaten bizim işimiz düz gitse şaşarız..Öncesi böyleyse olacakları ve sonrasını düşünemiyorumYaa çok tatlısınevet dediğinde mantıklı aslında yada işini garantiye alıyor doktor olablir aşılama planlanmış ya sonuçta numarası varsa sorabilirsin aslında