- 24 Mart 2021
- 645
- 831
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Az kalmıs test yaparsın canım. Burda cok oldu oyle bende bilmiyorum ama yerlesme kanamasini cok tarif eden olduVallahi ben çocuk diye beklerken nur topu gibi bir hastalık olmasın da..... görmedim ki hiç erken yerleşme kanaması olan birisini belki de otururken bir yerim böyle kot pantolunun bir yerine falan gelmiştir olmuştur öncesinde de çamaşırımda bem beyaz bir akıntı vardı tekrar mı yumurtladım acaba...?
ben de hastalardan çok etkileniyorum radyoloji teknikeriyim radyoterapiye gelen kanser hastaları şikayetlerini söylediğinde hemen kendimde arıyorum galiba :) bir de bu zamana kadar hiç yaşamadım görmedim e gebelikte de 1 gün önce oluyor geriye tek o ihtimali düşünüyorum :)Ay bende böyleyim bir yerim agrisa hemen kanser miyim acaba diye doktora koşuyorum hastanede adım çıktı valla Deli diye
Zaten bu test bana bu sefer hiç güven vermedi bugün yoğun akıntım var büyük ihtimalle çatladı bence hissedebiliyorum artık . Dün akşam degerlendirdik . Bugün değerlendirme zor yarın Allah büyük inşallah olur yaO zaman devam silikleşmeyi görene kadar test yap ilişki de iki günde bir ya da sprem sorunu yoksa canın nasıl isterse öyle yap. Havuç yeme zaten çatlama olsun diye birgün de havuç çatlatmazhavuç yumurtlma görünce yersen belki ben onunda çok iş gördüğüne inanmıyorum işte denemekten zarar olmaz meselesi. Testle de alakalı olablr zaten bu testler başımıza bela oluyor aslında kullanmamak en iyisi diye düşünüyorm çatlama akıntın geliyor mu belki o fikir olur? Birde çatlama zamanı kasıklar ağrır kimisinde? Bunları deneyimlemiş birisi olarak ihtimalleri sundum sadce teste yoğunlaşmaman için.
evet okudum çokca ama benimki öyle kanama da değil aşırı az bir şeydi elinize iğne batırsanız akan kanın suyla temas etmiş hali gibi açık renkti herkes koyu kahve kıvamlı pembe falan demiş kanama diyor bu şekilde benim ki değil yani belki tekrar yumurtluyor olabilirim bile çamaşırım da beyaz akıntım olmuş....Az kalmıs test yaparsın canım. Burda cok oldu oyle bende bilmiyorum ama yerlesme kanamasini cok tarif eden oldu
Aa ne güzel benim de 8 ekim belki birlikte test yaparızRica ederimBenim bat'ım da 7 ekim de kendimden biliyorum
Bende anestezi teknikeriyim canım meslektaşız ne güzelben de hastalardan çok etkileniyorum radyoloji teknikeriyim radyoterapiye gelen kanser hastaları şikayetlerini söylediğinde hemen kendimde arıyorum galiba :) bir de bu zamana kadar hiç yaşamadım görmedim e gebelikte de 1 gün önce oluyor geriye tek o ihtimali düşünüyorum :)
ben şu an muhasebecilik yapıyorum desem..... (gönüllü gidiyorum arada kpss ye kadar unutmayım diye) :)Bende anestezi teknikeriyim canım meslektaşız ne güzel
Zaten bu test bana bu sefer hiç güven vermedi bugün yoğun akıntım var büyük ihtimalle çatladı bence hissedebiliyorum artık . Dün akşam degerlendirdik . Bugün değerlendirme zor yarın Allah büyük inşallah olur ya
Ilacin zararı olmadi canim heralde daha teşkilatlı araştırmak hastanelerine gidip sebebini bulmak lazim bende stresten kaynakli diye tahmin ediyorum bekarken boyke sorunum yoktu canımEsracım onu aniden stres de çıkarıyor sen ister istemez yapıyorsun canım kolay zamanlardan geçmiyoruz. İlaçla düzeliyor ise ilacı bırakmasan çok iyi olur eğer ilacın sana zararı yoksa
Aa ne güzel benim de 8 ekim belki birlikte test yaparız
Prolaktin yükseltiyor sorun olursa dikkatli kullanın ben bu ay zeytinyagda incir kürü yaptım göğüslerin çok aciyor ya regl zamanı diye yada yine bilmeden prolaktin yukseldiKızlar incir kürünü kullanan varmı faydasını gören havuç kürüyle beraber kullanılınca işe yarıyomuş diye duydum
Kız dur ne kanserikızlar az önce çok kötü bir şey gördüm.... adetim yumurtlamaya göre gelirse 6 gün var ama bugün idrarımı yaptıktan sonra peçeteye çok çok az kan gibi bir kırmızılık geldiğini gördüm daha salı günü doktora göründüm ben acaba rahim kanseri falan mı oldum benim adetlerim düzenlidir hiç böyle bir şey görmemiştim çok korkuyorum elim ayağım boşaldı .....
Ilacin zararı olmadi canim heralde daha teşkilatlı araştırmak hastanelerine gidip sebebini bulmak lazim bende stresten kaynakli diye tahmin ediyorum bekarken boyke sorunum yoktu canım
yok benimki yerleşme kanaması değil ondan eminim daha 8 gün oldu benim pik olalı geçen hafta cuma günü olmuştu çünkü enfeksiyonda yeni tedavi oldum büyük ihtimal böbrek taşı falan ya hiç ara kanama yaşamayınca korktum ne yapayım :) o kadar imkansız görüyorum gebeliği :)Kız dur ne kanseribenim de bata 6 gün kala gelmişti, yumurtlamadan 10-11 gün sonra ama. Yerleşme kanaması olabilir.
Değilse bile ilk akla gelen ya idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal başka bir enfeksiyondur. Delii
Ya bu uzun gösteriyor yumurtlamayı bence insgramda görüyorum hep uzun sürmüş bu testi alanların herkesin mi uzun sürer . Çok değişik geldi bana ebrudanda almıştım önceden olmadı bu ay olmazsa artık bidaha alırım beni sadece ultrason ile muane etti Çarşamba günü progesteron testi yapacak yumurtlama olmuş mu diye bakicak . Ya önceden çok üstüne gittim degerlendirmenin bu ay öyle çok üst üste yapmak istemedim dün oldu zaten Allah büyükİnanır mısın banada vermedi hatta nerden aldın diye sormak istedim çünkü bende de bunlardan varmesela 6 aydır test yapıyorm yumrtlama belirtim filan hep aynı zamanda olur testte pik görürüm tabi kullandıklarım kasetti bir kere bir gebeningünlüğü ebru abladan strip aldım o da iyiydi ama bu bir değişik geldi artık testler mi acayip ben mi dedim. Yumrtlama akıntım geldi çatlama akıntım da test ikna olmadı testlere takılmıyorum pek en iyisi değerlendirip geçmek köşeye hormonlar da normal ise.lh normal miydi değerin kaçtı merak ettim? Birdaha alırsan kaset al çok daha iyi bence.
Aa ne güzel benim de 8 ekim belki birlikte test yaparız
Evet ya birlikte test yapalım insallah üçümüzde bu ay hamile kalirizBende 8 Ekim
Bir iki gün gecsin test yap negatif çıkarsa(bence pozitif cikacakevet okudum çokca ama benimki öyle kanama da değil aşırı az bir şeydi elinize iğne batırsanız akan kanın suyla temas etmiş hali gibi açık renkti herkes koyu kahve kıvamlı pembe falan demiş kanama diyor bu şekilde benim ki değil yani belki tekrar yumurtluyor olabilirim bile çamaşırım da beyaz akıntım olmuş....
Ya bu uzun gösteriyor yumurtlamayı bence insgramda görüyorum hep uzun sürmüş bu testi alanların herkesin mi uzun sürer . Çok değişik geldi bana ebrudanda almıştım önceden olmadı bu ay olmazsa artık bidaha alırım beni sadece ultrason ile muane etti Çarşamba günü progesteron testi yapacak yumurtlama olmuş mu diye bakicak . Ya önceden çok üstüne gittim degerlendirmenin bu ay öyle çok üst üste yapmak istemedim dün oldu zaten Allah büyük
güzel temenni için çoook teşekkür ederim ama çıkmayacak başka bir sebebi var eminim zaten mercimek tanesi kadar olan bir kanama ve pembe gibiydi yerleşme kanaması belirtilerine hiiiiiiiiç uymuyor :)Bir iki gün gecsin test yap negatif çıkarsa(bence pozitif cikacak) doktora gidersin aklinda kalmasın