- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Teşekkür ederim inşallahGecmis olsun. Zerdeçal ve zencefil de kullanabilirsiniz. Hem yumurtalik kalitesini arttiriyor hemde hastaligi rahat atlatirsin.
Kiz ne kanseri yerlesme kanamasidir bat a 6 gün varmıs insallah hamilesinkızlar az önce çok kötü bir şey gördüm.... adetim yumurtlamaya göre gelirse 6 gün var ama bugün idrarımı yaptıktan sonra peçeteye çok çok az kan gibi bir kırmızılık geldiğini gördüm daha salı günü doktora göründüm ben acaba rahim kanseri falan mı oldum benim adetlerim düzenlidir hiç böyle bir şey görmemiştim çok korkuyorum elim ayağım boşaldı .....
6 7 dk da şimdi bidaha atıyımDünkü testinden daha silik sankim. dünkü baya koyuydu o hala yumrtlamaydı. Birşey dicem bunu kaç dkda çektin canım?
Dünkü testinden daha silik sankim. dünkü baya koyuydu o hala yumrtlamaydı. Birşey dicem bunu kaç dkda çektin canım?
ona da baktım adtten 2 gün yada adet günü oluyormuş o bu kadar erken olmaz diye yazıyor her yerde hem daha pik göreli 8. gün bugün acaba kot pantolon sert falan mı geldi diye düşündüm böyle ara kanamalarda rahim kanseri belirtileriymiş ama böyle kırmızı kan bile değil o kadar az bir şeydi çok üzüldüm şu anKiz ne kanseri yerlesme kanamasidir bat a 6 gün varmıs insallah hamilesinbende basim agriyip google a yazinca beyin tümörü çıkıyor ona döndü bu
Yerleşme kanamasına benziyor soyledigin. 5 6 gün önce olur canım erken degil kisiden kisiye degisir.ona da baktım adtten 2 gün yada adet günü oluyormuş o bu kadar erken olmaz diye yazıyor her yerde hem daha pik göreli 8. gün bugün acaba kot pantolon sert falan mı geldi diye düşündüm böyle ara kanamalarda rahim kanseri belirtileriymiş ama böyle kırmızı kan bile değil o kadar az bir şeydi çok üzüldüm şu an
İnşallah hayırlısı ile dollenir yumurtanBir güncelleme yapayım. Bugun doktor kontrolu vardı femara sonrası. Klomenle hic yumurtam olusmamıstı. sağ yumurtalıkta bir tane 20 cm yumurtam 3 4 tane de kucuk yumurtam oluşmuş.(doktor belki bunlar da büyür dedi.) Endometrium da güzel dedi doktorum. Ovitrelle vurulacağım bugün, persembe tekrar kontrole gideceğim. bu aydan umudum var dua edin kızlarr
Vallahi ben çocuk diye beklerken nur topu gibi bir hastalık olmasın da..... görmedim ki hiç erken yerleşme kanaması olan birisini belki de otururken bir yerim böyle kot pantolunun bir yerine falan gelmiştir olmuştur öncesinde de çamaşırımda bem beyaz bir akıntı vardı tekrar mı yumurtladım acaba...?Yerleşme kanamasına benziyor soyledigin. 5 6 gün önce olur canım erken degil kisiden kisiye degisir.
Korkma canım belki yerleşme kanamasıdir takip et bakalım dikkat et kendine rahîm kanserinde şiddetli kanama olur belki de bebistir âdet gününe kadar kendine dikkat etkızlar az önce çok kötü bir şey gördüm.... adetim yumurtlamaya göre gelirse 6 gün var ama bugün idrarımı yaptıktan sonra peçeteye çok çok az kan gibi bir kırmızılık geldiğini gördüm daha salı günü doktora göründüm ben acaba rahim kanseri falan mı oldum benim adetlerim düzenlidir hiç böyle bir şey görmemiştim çok korkuyorum elim ayağım boşaldı .....
Yerleşme kanaması genellikle adete 5-6 gün kala gelir diyorlarona da baktım adtten 2 gün yada adet günü oluyormuş o bu kadar erken olmaz diye yazıyor her yerde hem daha pik göreli 8. gün bugün acaba kot pantolon sert falan mı geldi diye düşündüm böyle ara kanamalarda rahim kanseri belirtileriymiş ama böyle kırmızı kan bile değil o kadar az bir şeydi çok üzüldüm şu an
Yok canım geçen hafta doktora gittim tertemiz dedi . Allah Allah dün silikti bugün eşit duruyor. Havuçta yiyemiyorum pazartesi kolonoskopi olacağım yasak sebze yemekMylv48 eşit duruyor canım eşit olması da yumurtlama demek çatlama olması silik daha silik olmalıydı bazen pik uzun sürebiliyor senin kistin vesaire birşeyin var mı acaba?
Yumurta takibi yaptırıyor musun belki geriden gelip büyüyüp çatlayan yumurtada olabilir döllenmeden sonra açık sarı koyu akıntıda olabilirmişVallahi ben çocuk diye beklerken nur topu gibi bir hastalık olmasın da..... görmedim ki hiç erken yerleşme kanaması olan birisini belki de otururken bir yerim böyle kot pantolunun bir yerine falan gelmiştir olmuştur öncesinde de çamaşırımda bem beyaz bir akıntı vardı tekrar mı yumurtladım acaba...?
hiç beklemiyordum ofiste görünce tansiyonum düştü ya aklıma ilk kanser olma şüphem geldi nedense salı günü doktora gitmiştim daha hiç de bir şey söylemedi aslında....Korkma canım belki yerleşme kanamasıdir takip et bakalım dikkat et kendine rahîm kanserinde şiddetli kanama olur belki de bebistir âdet gününe kadar kendine dikkat et
Ay inşallah bebistir canımhiç beklemiyordum ofiste görünce tansiyonum düştü ya aklıma ilk kanser olma şüphem geldi nedense salı günü doktora gitmiştim daha hiç de bir şey söylemedi aslında....
geçen cuma pik oldu en son salı günü gittiğimde baktı ama hiç bir şey söylemedi belki de olabilir ama yumurtlama dönemimde hiç görmemiştim böyle bir şey çevremde de böyle belirtileri olan ve kanser olan insanlardan etkileniyorum galiba ben yaYumurta takibi yaptırıyor musun belki geriden gelip büyüyüp çatlayan yumurtada olabilir döllenmeden sonra açık sarı koyu akıntıda olabilirmiş
o kadar ay deniyordum olacağını da sanmıyorum ama inşallah :)Ay inşallah bebistir canım
Ay bende böyleyim bir yerim agrisa hemen kanser miyim acaba diye doktora koşuyorum hastanede adım çıktı valla Deli diyegeçen cuma pik oldu en son salı günü gittiğimde baktı ama hiç bir şey söylemedi belki de olabilir ama yumurtlama dönemimde hiç görmemiştim böyle bir şey çevremde de böyle belirtileri olan ve kanser olan insanlardan etkileniyorum galiba ben ya
Yok canım geçen hafta doktora gittim tertemiz dedi . Allah Allah dün silikti bugün eşit duruyor. Havuçta yiyemiyorum pazartesi kolonoskopi olacağım yasak sebze yemek