Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan sana aşırı özendim. Ben yumurtlamadan 6 gün gectikten sonra test yapasım geliyor

Merhaba kuzuuu
Kendi kullandığım kadarıyla anlatayım
Bende 5. Gün başlıyorum
Ve genelde 5 gün kullanıyorum
Ancak burda 3. Gün başlayanda var çok fazla
Doz vs hep değişiyor kişiye göre doktora göre
Normal şartlarda bende 28 30 da bir regl olurum ve genelde 14 15 yumurtlama olur
Ama femara kullandığım geçen ay da bu ayda 12. Gün kontrole gitmiştim
Yumurtalar 20 mm civarı olmustu ve aynı gün iğne vuruulmuştum
Sen kontrole gittiğinde yumurtalar istediği boyuta ulasmıssa iğneyi verir eğer henüz tam olusmamıssa bikaç gün sonra yine kontrole çağırır
O süre içersinde bazıları yine ilaç kullanmaha devam ediyor bazıları kullanmıyor
Umarım olumlu sonuç alırsın

Tamamdir benimde 7 ekim birbirimizi mujdeleriz inşallah

Kesinlikle kuzum katılıyorum herşeyin başı stres ve herşeyi çok düşünmekten kaynaklanıyor malesef

Ay hadi insallah. Sen yapmadan test yapmayacagim bu ay. Bende 5 gün önceden test yapiyorum negatif 2 gün üzüluyorum sonra yeni seyler arastiriyorum falan sessizce adetimi bekliyorum.

Ay hadi insallah. Sen yapmadan test yapmayacagim bu ay. Bende 5 gün önceden test yapiyorum negatif 2 gün üzüluyorum sonra yeni seyler arastiriyorum falan sessizce adetimi bekliyorum.

Aslında o da insanın bir nebze kendini rahatlatma şekli ama ben uğraşmıyorum test yapıp negatif almak adetten daha çok yoruyor nedense.
5 Ekim sabahı birlikte yaparız birbirimize atar birimiz hamişse mutluluğunu değilse mutsuzluğunu paylaşır destek oluruz ikimiz değilsek kasıma doğru elle ele gideriz.

O kadar haklısın ki bu sefer erken test yapmayacagım
İnsallah hamiş kalırız 9 ayı el ele gideriz

Selizay bat 5 kala oldu cnm endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…