Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında sabırlıyım ve çok test yaptığım denemez testlerim var ama adetim geçsin yaparım diyerek yapamadım 😁adetim erken geldi hiç kullanamadım zevkine kullanmak istiyorm ovulasyonla aldıklarımla 8 testim çoğaldı 🤣🤣🤣
Şuan sana aşırı özendim. Ben yumurtlamadan 6 gün gectikten sonra test yapasım geliyor😂

Kızlar merhaba yumurta takibi ile ilgili sorum olacak iilk kez yapıyorum.

bugün adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım. Doktorum ctsi pzr pzt salı çarşamba kullan perşembe kontrole gel, kontrol günü ilaç içme dedi.

Şimdi aklıma takılan şu perşembe günü gittiğimde yumurtalar çatlatma vuracak boyuta gelir mi? Normalde ben döngünün ortasında yumurtluyorum.

Yoksa gideceğim boyuta bakacak sonra tekrar mı çağıracak beni? Süreç nasıl işliyor?

Bir de okuduğum kadarıyla adetim 5. Günü ilaca başlıyorlar ben neden 3. Günü başladım?
Merhaba kuzuuu
Kendi kullandığım kadarıyla anlatayım
Bende 5. Gün başlıyorum
Ve genelde 5 gün kullanıyorum
Ancak burda 3. Gün başlayanda var çok fazla
Doz vs hep değişiyor kişiye göre doktora göre
Normal şartlarda bende 28 30 da bir regl olurum ve genelde 14 15 yumurtlama olur
Ama femara kullandığım geçen ay da bu ayda 12. Gün kontrole gitmiştim
Yumurtalar 20 mm civarı olmustu ve aynı gün iğne vuruulmuştum
Sen kontrole gittiğinde yumurtalar istediği boyuta ulasmıssa iğneyi verir eğer henüz tam olusmamıssa bikaç gün sonra yine kontrole çağırır
O süre içersinde bazıları yine ilaç kullanmaha devam ediyor bazıları kullanmıyor
Umarım olumlu sonuç alırsın❤️

Tamamdir benimde 7 ekim birbirimizi mujdeleriz inşallah ❤️🤭
Neyse bir kere görmüş olduk tecrübe oldu benim içinde çok önemli değil ben ne ovulasyonlar denedim tutmadı bu da önemsiz ben adet günü bilmek amaçlı aldım değerlendirmemi yaptım Allah büyük demen gibi. Adetim 8 Ekim gösteriyor olursam erken olurum inşllah devlette aşılama olacağım birtürlü nasip olmadı hafta sonuna denk geldi geçen ay bu adetim gelmez inşllah 🙈ölçtür bakalım ne olmuş haber edersin beni de. 🤗

Herşeyin bir vakti var Rabbim onun için bekletiyor hayırlısını versin inşallah🤲🤗 parasal yönden umursamıyorum yeter ki olumlu sonuç alalım. ama bunca emek, bunca sabır, maddiyat, herşey bir stres yüzünden yanıyorsa orda sorun var. Ben kendime iyilik yapmıyorum iki süreçte de stressiz kalamiyorum. Kontrolümü sağlayan asistan doktorumun Amh değeri strese bağlı olarak 30 yaşında 1lere kadar düşmüş o da diyo çağımızın asıl hastalığı stres herşey psikolojik olarak olumsuz ilerleyince sorun çoğalıyor dedi. Allah sabrımızı versin inşallah sağlıkla şu süreçleri atlatıp kavuşalım minnoşlarımıza🤗🤲
Kesinlikle kuzum katılıyorum herşeyin başı stres ve herşeyi çok düşünmekten kaynaklanıyor malesef 😥🌸💫

Ben hamileliği adet geçiktirmesi belirlediğini inananım geçmeyince yapmıyorm 😂böyle düşünsen belki olur dicem ama yok benimki nasıl böyle ise onu yapanda öyle hastalık gibi. Bu ay nasipse destek olacağım sana 😍
Ay hadi insallah. 😂 Sen yapmadan test yapmayacagim bu ay. Bende 5 gün önceden test yapiyorum negatif 2 gün üzüluyorum sonra yeni seyler arastiriyorum falan 😂 sessizce adetimi bekliyorum.

Ay hadi insallah. 😂 Sen yapmadan test yapmayacagim bu ay. Bende 5 gün önceden test yapiyorum negatif 2 gün üzüluyorum sonra yeni seyler arastiriyorum falan 😂 sessizce adetimi bekliyorum.

Aslında o da insanın bir nebze kendini rahatlatma şekli ama ben uğraşmıyorum test yapıp negatif almak adetten daha çok yoruyor nedense. 😔
5 Ekim sabahı birlikte yaparız birbirimize atar birimiz hamişse mutluluğunu değilse mutsuzluğunu paylaşır destek oluruz 😁 ikimiz değilsek kasıma doğru elle ele gideriz. 😍

Aslında o da insanın bir nebze kendini rahatlatma şekli ama ben uğraşmıyorum test yapıp negatif almak adetten daha çok yoruyor nedense. 😔
5 Ekim sabahı birlikte yaparız birbirimize atar birimiz hamişse mutluluğunu değilse mutsuzluğunu paylaşır destek oluruz 😁 ikimiz değilsek kasıma doğru elle ele gideriz. 😍
O kadar haklısın ki bu sefer erken test yapmayacagım ☺️
İnsallah hamiş kalırız 9 ayı el ele gideriz 🥰😍🌼

Vallahi ben çocuk diye beklerken nur topu gibi bir hastalık olmasın da..... görmedim ki hiç erken yerleşme kanaması olan birisini belki de otururken bir yerim böyle kot pantolunun bir yerine falan gelmiştir olmuştur öncesinde de çamaşırımda bem beyaz bir akıntı vardı tekrar mı yumurtladım acaba...?
Selizay bat 5 kala oldu cnm endişe etmeyin

X