Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay bat 5 kala oldu cnm endişe etmeyin
ama daha 8 gün oldu yumurtlama olalı bu kadar kısa sürede olmamıştır ya hem aşırı açık bir kanamaydı ben daha çok böbrek taşı düşürdüğümden şüphe ediyorum öyle kıvamlı bir şey değil kahverengi falan değildi yani...

Âdet bitiminde sizin de karın ağrısı oluyor mu ya acaba üşütüm mü bu ay karın ağrısı var arasıra vurup geçen yada yumurtalarım büyüyor da ondan mı

Covid olduğum için bu ay korunmam gerek geröi ama hayırlısı bakalım

Çok teşekkür ederim canım açıkladığın için inşallah güzel haberler alırız bu ay

Canım ben aşılama yaptırdığım ay 5.günü olmadıgında diğer ay gene Femara kullandım onda da 3.günü başlamıştım.

5 gün kullan 2gun ara sonra kontrol demişti.Kontrole gittiğimde 2 tane olmuştu. O gün çatlatma iğnesi vermişti.Yumurtaların durumuna göre ben de tam yumurtlama gördüğüm günümde büyümüşlerdi geneli o şekılde oluyor düzenli mens olan kadında

İnşallah güzel sonuçlar alırısın

kızlar forumda Saraçoğlunun arı sütü bal polen karışımıyla hamile kalanları okudum . Sitesindeki numarayı aradığımda bal şekerli olduğundan fsh, prolaktin değerlerinizi bilmeden yardımcı olamayız dedi. Değerlerine baktırmadan kullanan var mı yeminle kafayı yiycem 2.deneme ayımda kullanıp faydasını gören var mı

Ya sebepsiz infertilite değil işte asıl sebep stres yapan arkadaşları tebrik etmek gerekiyor kafalarına hiç bişey takmamayı nasıl başarıyorlar öğrenmek lazım. Ben beceremiyorum. İlk asilama dönemi hatırlıyorsan çok neşeli umut doluydum. sonrasında 1 ay değil 4 ay ara verdim vücut kendine gelsin diye o süreçte bile dedim tedavi olmadığı için nasılsa olmaz diye düşündüm kesin hamile olurum diyordum her defasında bı düşünce bi araştırma hep bi garip garip yöntemler arama derdindeyim. Baktım kendiliğinden de olmuyor tüp bebek için özel hastane filan araştırdım. Sonra ücretini karşılayamayacağım için mecbur üniversite hastanesinde prosedür tamamlamaya yöneldim. Muhtemelen bu aşılama da tutmayacak sonraki evre de tüp bebek için buralarda yazar dururum. Rabbim bir çıkar yolu gösterir inşallah

Kesinlikle kuzum katılıyorum herşeyin başı stres ve herşeyi çok düşünmekten kaynaklanıyor malesef
Ya sorma olumlama videoları meditasyon müzikleri cart curt ne varsa denedim kendime hobi buldum filan ama yok yani. 1. Aşılama ve 2. Aşılama arası 4 ay ara verdim bunlarla uğraştım ama aynı dönemde iş stresi de çoğaldı artık saldım kendimi. Kim ne derse elimden geleni yapıp iş hayatını takmamaya çalışıyorum. Olduğu kadar artık. Rabbim nasip etsin de kurtulalım şu psikolojiden ya

Canım ben de biontech oldum. Adetim gecikmedi. İnsallah geç döllenme olmuştur

3 veya 4 ünde erken gebelik testi yaparım ben 8 ine kadar bekleyemem toplu erken gebelik testi sipariş etmiştim zaten

3 4 güne kaçıncı gün oluyor ki yapmak için erken değil mi zulam hazır diyorsun nasıl istersen bu güzel duygunun karşılığı pozitif olmasını dilerim

Belki yasadigim yerle alakalı olabilir sanayi bölgesi havası kötü ona bağlamaya başladım işte canim cocuk telasi olmasa kim gidip kan vericek

Kuranda ne diyor Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık ben inanki eğer vazgeçersem olmayacakmış gibi düşünüyorm pes etmek istemiyorm stresli stressiz olur bilinmez ama çok isteğim şeyi unuttum stresim yok diyerek yalan diyemem.. Şuna katılıyorum Allah güzel birşey verecekse ummadığı anda veriyor senin için hep umut dolu olsun asla yitirme. Verecek olan Allah çabamızı boşa çıkarmasın dilerim elimizden gelen şeyler varsa umut hep vardır. İnancımızı asla yitirmeyelim. Ben bazen isyanda ettim etmedim diyemem pişman da oldum Allah kulunu unutmaz vardır bildiği aşılaman dilerim tutar tutmazsa can sağlığı. Kaldığın yerden devam edersin bende bu sebeple haklarımı almak istiyorum zaten tutacak garantisi yok gittiği yere kadar gidecem. İnşAllah birgün bunca uğraş bunca çabamıza değdi deriz olursa zaten kk da kafasına takmadan çocuk yapan yok kafasına takmayanlar burada değiller

Belki yasadigim yerle alakalı olabilir sanayi bölgesi havası kötü ona bağlamaya başladım işte canim cocuk telasi olmasa kim gidip kan vericek

Sorma kimse gitmez şahsen hayatta gitmem geçende sağlık ocağına gittim kan değerlerim baktırayım dedim sen çok kan vermişsin dedi keyfimden veriyorm sankim istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…