- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
ama daha 8 gün oldu yumurtlama olalı bu kadar kısa sürede olmamıştır ya hem aşırı açık bir kanamaydı ben daha çok böbrek taşı düşürdüğümden şüphe ediyorum öyle kıvamlı bir şey değil kahverengi falan değildi yani...Selizay bat 5 kala oldu cnm endişe etmeyin
O kadar haklısın ki bu sefer erken test yapmayacagım
İnsallah hamiş kalırız 9 ayı el ele gideriz
Covid olduğum için bu ay korunmam gerek geröi ama hayırlısı bakalımBildiğin bir test yol varsa şaşma derimo bir çilgınlık denemiş birisi olarak niye niye diyorm birdaha yapmam kaset test favorim birde uyguna var trendyol gitti gidiyor da filan onlarda ovulasyon buluyor gereksiz masraf ettim heyecanımı yaşamak için
Çok teşekkür ederim canım açıkladığın içinMerhaba kuzuuu
Kendi kullandığım kadarıyla anlatayım
Bende 5. Gün başlıyorum
Ve genelde 5 gün kullanıyorum
Ancak burda 3. Gün başlayanda var çok fazla
Doz vs hep değişiyor kişiye göre doktora göre
Normal şartlarda bende 28 30 da bir regl olurum ve genelde 14 15 yumurtlama olur
Ama femara kullandığım geçen ay da bu ayda 12. Gün kontrole gitmiştim
Yumurtalar 20 mm civarı olmustu ve aynı gün iğne vuruulmuştum
Sen kontrole gittiğinde yumurtalar istediği boyuta ulasmıssa iğneyi verir eğer henüz tam olusmamıssa bikaç gün sonra yine kontrole çağırır
O süre içersinde bazıları yine ilaç kullanmaha devam ediyor bazıları kullanmıyor
Umarım olumlu sonuç alırsın
Canım ben aşılama yaptırdığım ay 5.günü olmadıgında diğer ay gene Femara kullandım onda da 3.günü başlamıştım.Kızlar merhaba yumurta takibi ile ilgili sorum olacak iilk kez yapıyorum.
bugün adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım. Doktorum ctsi pzr pzt salı çarşamba kullan perşembe kontrole gel, kontrol günü ilaç içme dedi.
Şimdi aklıma takılan şu perşembe günü gittiğimde yumurtalar çatlatma vuracak boyuta gelir mi? Normalde ben döngünün ortasında yumurtluyorum.
Yoksa gideceğim boyuta bakacak sonra tekrar mı çağıracak beni? Süreç nasıl işliyor?
Bir de okuduğum kadarıyla adetim 5. Günü ilaca başlıyorlar ben neden 3. Günü başladım?
İnsallahhhÇok teşekkür ederim canım açıkladığın içininşallah güzel haberler alırız bu ay
Ya sebepsiz infertilite değil işte asıl sebep stresTabi ki imkan varsa biraz daha rahat olur insan da birde aşılama için harcama yapmak bana ne bileyim fuzuli gibi olursa çok güzel mucize olacak da mecbur almak zorundayız ya işte alıyoruz sebebsiz infertilite de sebepsize inanmak da istemiyorm orası ayrıbizden tıbbı genetik testi alındı alan doktor sebebsiz demek için bu tıbbı genetik de yapılmalı dedi ne bileyim yaptırdık bakalım sonuç hayırlı gelsin. Dediğin gibi canım zamanı var o zamana zorluyor bizi.
Strese gelince o asla yok olmayacak birşey olmuyor diyene de inanmam zaten olmuyor dediği an yapıyoruz. Ben mesela öyle görünen birisi değilim ama bedenim sen görünme ben iş başındayım diyor bi prolaktinimle oynuyor bi adetimle bazen.Hayır olsun diyorum çook amin diyorm duana
Ya sorma olumlama videoları meditasyon müzikleri cart curt ne varsa denedim kendime hobi buldum filan ama yok yani. 1. Aşılama ve 2. Aşılama arası 4 ay ara verdim bunlarla uğraştım ama aynı dönemde iş stresi de çoğaldıKesinlikle kuzum katılıyorum herşeyin başı stres ve herşeyi çok düşünmekten kaynaklanıyor malesef
3 veya 4 ünde erken gebelik testi yaparım ben 8 ine kadar bekleyemem toplu erken gebelik testi sipariş etmiştim zaten8 Ekime kadar bekleyecek miyizben beklemem bir kere hamilelik testi yapamadan adet oluyorum bazen 2 gün erken geliyor 5 Ekimde yapacağım
Canım o zaman geç yumurtladım bızım rengllerımız aynıydı ben 1ekimde olacagım tahmnınen sende benden 2gün önce olabılırsın inşallah olmazsın amaaa hamilesindirmAy hala regl olmadım kızlar of hiçbir belirti yok regle dair
Canım ben de biontech oldum. Adetim gecikmedi. İnsallah geç döllenme olmuşturKızlar bugün regl günüm ama henüz gelmedi, hiçbir belirti de yok. Önceki aylar 1-2 gün önceden bel ağrım falan başlardı. Yumurtlamadan 16 gün sonra regl oluyordum hep. Aşı olup gecikme yaşayan var mı? ( Biontech)
Not : hamile değilim çünkü dün yaptığım test negatifti.
@larissa123 @SelizayMaviesra @Adelnaz @Dogayikoru C charlottes ve diğer kızlar?
3 veya 4 ünde erken gebelik testi yaparım ben 8 ine kadar bekleyemem toplu erken gebelik testi sipariş etmiştim zaten
Belki yasadigim yerle alakalı olabilir sanayi bölgesi havası kötü ona bağlamaya başladım işte canim cocuk telasi olmasa kim gidip kan vericekBence araştır iyice Çünkü bazı triod hastaları ömür boyu ilaç kullanıyor eğer bu şekilde gerekliyse bırakmak tehlikeli. İşin içinde bebek sıkıntısı olmasa yine insan o kadar takılmaz dao zaman o da çıkmazdı kesn. Kilo ve beslenme çok etkiliyor birde?
Ya sebepsiz infertilite değil işte asıl sebep stresyapan arkadaşları tebrik etmek gerekiyor kafalarına hiç bişey takmamayı nasıl başarıyorlar öğrenmek lazım. Ben beceremiyorum. İlk asilama dönemi hatırlıyorsan çok neşeli umut doluydum. sonrasında 1 ay değil 4 ay ara verdim vücut kendine gelsin diye o süreçte bile dedim tedavi olmadığı için nasılsa olmaz diye düşündüm kesin hamile olurum diyordum her defasında bı düşünce bi araştırma hep bi garip garip yöntemler arama derdindeyim. Baktım kendiliğinden de olmuyor tüp bebek için özel hastane filan araştırdım. Sonra ücretini karşılayamayacağım için mecbur üniversite hastanesinde prosedür tamamlamaya yöneldim. Muhtemelen bu aşılama da tutmayacak sonraki evre de tüp bebek için buralarda yazar dururum. Rabbim bir çıkar yolu gösterir inşallah
Belki yasadigim yerle alakalı olabilir sanayi bölgesi havası kötü ona bağlamaya başladım işte canim cocuk telasi olmasa kim gidip kan vericek
Ay keşke keşkeCanım ben de biontech oldum. Adetim gecikmedi. İnsallah geç döllenme olmuştur
Canım ben 8 Eylül'de yumurtladım.Canım o zaman geç yumurtladım bızım rengllerımız aynıydı ben 1ekimde olacagım tahmnınen sende benden 2gün önce olabılırsın inşallah olmazsın amaaa hamilesindirm