- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
hayır ama hiç acaba bir belirtim var mı diye de düşünmüyorum geçen ay banko belirtilerim vardı % 1000 hamileyim diyordum boş çıktı bu ay sıfır dün akşam sadece baş ağrısı vardı bu da sayılıyorsa :)Merhaba kızlar bat tarihi 1,2,3 Ekim olanlarin varmı bı belirtisi benim bat 2 Ekim 3 4 gündür kasıklarım da batma var
Tirout canim klavye onu başka isme çevirmişA. Selam esracım neyin yüksek yine triodin mi? Yazmamışsın anlayamadım?
Yumurtlamanin etkisi olabilir canım.Kızlar bu ay ilk defa denemelere başladık Bat a daha 13 gün var göğüslerim ve belim ağrıyor bu kadar erken belirti olabilir mi?
Aynen olabilir genelde bat a 7 gün kala ağrımaya başlar o yüzden bi heyecan yaptımYumurtlamanin etkisi olabilir canım.
İnşAllah hep umudumuz bu yönde her ayBabyfast trentyoldan almıştım hemen çektim size attim en sondakini bana çatlama gibi geldi fotoğrafta daha koyu gözüküyor ay hadi İnşallah beraber birbirimizi müjdeliyelim
Tirout canim klavye onu başka isme çevirmişyine 5 cıktı
Rica ederimAynen olabilir genelde bat a 7 gün kala ağrımaya başlar o yüzden bi heyecan yaptımteşekkürler yanıtın için
Yani bu teste göre bugünü değerlendirmem mi gerekiyorT ve C cizgisinin aynı koyulukta veya T çizgin C den daha koyu oldugunda; yumurtan 24-48 saat araliginda çatlayacak anlamına gelir.
İkisinin aynı koyulukta oldugu ve ardından T nin silinmeye basladigi günü degerlendirmen gerekiyor.
Yani bu teste göre bugünü değerlendirmem mi gerekiyor
Anladım yani 2 çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor t çizgisi silikleşince çatlama oluyorEki Görüntüle 2922061
Bak bu ay bu benim testlerim. Her gün aynı saatte yapıyorsun. Senin testine göre henüz yumurtlama olmamıs
İnstagramda bulamadım sayfasını kullanıcı adanı yazar mısınben ilk önce beeo markasını kullandım ama sonra bir perinatolog suat kaya diye birisini önerdi oradan alıyorum instagram sayfasından da bakabilirsiniz herşeyi kendisi üretip yapıyormuş doğruluğuna da şöyle inandım ovülasyon testi bu ay hiç olmadığı kadar koyu çıktı ve eşimin sperm testi çok çok iyi çıktı yani gerçekten orijinal ürün satıyor o adam ayrıca ben bu arı sütü bal polen propolis falan bu kadar etkili bir şey olduğunu düşünmemiştim abartılı olduğunu düşündüm ama gerçekten az bile söyleniyor çok çok faydasını gördüm .....
Evet canım yumurtlama ve catlama günlerini mutlaka degerlendir. İnsallah hayirlisi olsunAnladım yani 2 çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor t çizgisi silikleşince çatlama oluyor
Bu ay incir kürü de yaptım sadece dün yapamadım yüksek ateşten dolayı hastanelik oldum da azcık üşütmüşüm azcık dediğime bakmayın boğaz şiş ateş 38 den aşağı zor düştü doktor antibiyotik verdi 2 güne düzelirsem bırakırım ilaçları inşallah bu ay olurEvet canım yumurtlama ve catlama günlerini mutlaka degerlendir. İnsallah hayirlisi olsun
Gecmis olsun. Zerdeçal ve zencefil de kullanabilirsiniz. Hem yumurtalik kalitesini arttiriyor hemde hastaligi rahat atlatirsin.Bu ay incir kürü de yaptım sadece dün yapamadım yüksek ateşten dolayı hastanelik oldum da azcık üşütmüşüm azcık dediğime bakmayın boğaz şiş ateş 38 den aşağı zor düştü doktor antibiyotik verdi 2 güne düzelirsem bırakırım ilaçları inşallah bu ay olurilk defa yapıyorum ovu testlerini
suatkaya0854 canım bakabilirsinİnstagramda bulamadım sayfasını kullanıcı adanı yazar mısın
Bugünde böyle çıktıİnşAllah hep umudumuz bu yönde her ay
Bugünki daha silinmiş olacaktır bence çatlamıştır bazen pik uzun sürüyor. son attığın fazla çatlama için birde bugün atarsın görürüz olur mufotoğraf da benim de çok oynuyor kaset testte o kadar oynamıyor da bu striplerde öyle.
Hatta böyle 10 dk sonraİnşAllah hep umudumuz bu yönde her ay
Bugünki daha silinmiş olacaktır bence çatlamıştır bazen pik uzun sürüyor. son attığın fazla çatlama için birde bugün atarsın görürüz olur mufotoğraf da benim de çok oynuyor kaset testte o kadar oynamıyor da bu striplerde öyle.
Bugünde böyle çıktı