Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bat tarihi 1,2,3 Ekim olanlarin varmı bı belirtisi benim bat 2 Ekim 3 4 gündür kasıklarım da batma var
hayır ama hiç acaba bir belirtim var mı diye de düşünmüyorum geçen ay banko belirtilerim vardı % 1000 hamileyim diyordum boş çıktı bu ay sıfır dün akşam sadece baş ağrısı vardı bu da sayılıyorsa :)

Kızlar bu ay ilk defa denemelere başladık Bat a daha 13 gün var göğüslerim ve belim ağrıyor bu kadar erken belirti olabilir mi?

Babyfast trentyoldan almıştım hemen çektim size attim en sondakini bana çatlama gibi geldi fotoğrafta daha koyu gözüküyor ay hadi İnşallah beraber birbirimizi müjdeliyelim 🤭❤️❤️
İnşAllah hep umudumuz bu yönde her ay 💟🙏🏼
Bugünki daha silinmiş olacaktır bence çatlamıştır bazen pik uzun sürüyor. son attığın fazla çatlama için birde bugün atarsın görürüz olur mu😇fotoğraf da benim de çok oynuyor kaset testte o kadar oynamıyor da bu striplerde öyle.

T ve C cizgisinin aynı koyulukta veya T çizgin C den daha koyu oldugunda; yumurtan 24-48 saat araliginda çatlayacak anlamına gelir.
İkisinin aynı koyulukta oldugu ve ardından T nin silinmeye basladigi günü degerlendirmen gerekiyor.
Yani bu teste göre bugünü değerlendirmem mi gerekiyor

IMG_20210925_111727.jpg

Bak bu ay bu benim testlerim. Her gün aynı saatte yapıyorsun. Senin testine göre henüz yumurtlama olmamıs

Yani bu teste göre bugünü değerlendirmem mi gerekiyor

ben ilk önce beeo markasını kullandım ama sonra bir perinatolog suat kaya diye birisini önerdi oradan alıyorum instagram sayfasından da bakabilirsiniz herşeyi kendisi üretip yapıyormuş doğruluğuna da şöyle inandım ovülasyon testi bu ay hiç olmadığı kadar koyu çıktı ve eşimin sperm testi çok çok iyi çıktı yani gerçekten orijinal ürün satıyor o adam ayrıca ben bu arı sütü bal polen propolis falan bu kadar etkili bir şey olduğunu düşünmemiştim abartılı olduğunu düşündüm ama gerçekten az bile söyleniyor çok çok faydasını gördüm .....
İnstagramda bulamadım sayfasını kullanıcı adanı yazar mısın 😌

Bir güncelleme yapayım. Bugun doktor kontrolu vardı femara sonrası. Klomenle hic yumurtam olusmamıstı. sağ yumurtalıkta bir tane 20 cm yumurtam 3 4 tane de kucuk yumurtam oluşmuş.(doktor belki bunlar da büyür dedi.) Endometrium da güzel dedi doktorum. Ovitrelle vurulacağım bugün, persembe tekrar kontrole gideceğim. bu aydan umudum var dua edin kızlarr 💕💕

Evet canım yumurtlama ve catlama günlerini mutlaka degerlendir. İnsallah hayirlisi olsun🙏🌼
Bu ay incir kürü de yaptım sadece dün yapamadım yüksek ateşten dolayı hastanelik oldum da azcık üşütmüşüm azcık dediğime bakmayın boğaz şiş ateş 38 den aşağı zor düştü doktor antibiyotik verdi 2 güne düzelirsem bırakırım ilaçları inşallah bu ay olur 🤲ilk defa yapıyorum ovu testlerini

Bu ay incir kürü de yaptım sadece dün yapamadım yüksek ateşten dolayı hastanelik oldum da azcık üşütmüşüm azcık dediğime bakmayın boğaz şiş ateş 38 den aşağı zor düştü doktor antibiyotik verdi 2 güne düzelirsem bırakırım ilaçları inşallah bu ay olur 🤲ilk defa yapıyorum ovu testlerini
Gecmis olsun. Zerdeçal ve zencefil de kullanabilirsiniz. Hem yumurtalik kalitesini arttiriyor hemde hastaligi rahat atlatirsin.

Bugünki daha silinmiş olacaktır bence çatlamıştır bazen pik uzun sürüyor. son attığın fazla çatlama için birde bugün atarsın görürüz olur mu😇fotoğraf da benim de çok oynuyor kaset testte o kadar oynamıyor da bu striplerde öyle.
Bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20210925_120748.jpg
    IMG_20210925_120748.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 62
Hatta böyle 10 dk sonra

Eklentiler

• IMG_20210925_121243.jpg
    IMG_20210925_121243.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 61
X