- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 28
-
- Konu Sahibi golgelericinde
İnnnşallah hepimize sağlıkla nasip olsunHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize
Evet vinelac coraspirin glifor femara birde kuru incir yiyorum eşime de keçi boynuzu pekmezi fındık ceviz fıstık bir de vitamin kullandiriyorum bakalım hayırlısı ile inşallah bebislerimize kavuşuruzTeşekkür ederim canım. Benim sağda pco şüphesi varmış sol normal sağ için sınırdasın demişti doktor. Bugün adetim gelmeye başladı yarın doktor randevusu aldım. İnşallah bu tedavi işe yarar. Yumurta kalitesi için bir takviye kullanıyor musun?
Anladim canım bende de garip gurup akintilar var ama böyle degilAdete 4-5 gün Kala akıntı ile açık kırmızı yada uçuk pembe gibi oluyor canım herkes öyle tarif ediyor çünkü
Evet canım ben aslında bebek hiç düşünmüyordum daha yeni yeni istemeye başladık eşimle beraber ben ilk 20 yaşımda öğrendim adetim çok gecikmisti.o zaman öğrenmiştimSizde de mi pko var... Hayır madem bu kadar kolay görülen birşey diğer doktorlar niye görmedi şuana kadar :s
Yaaaaa maşallah kuzumKızlarrr dayanamadım yaptım sonundaa
Çok teşekkür ederiiiim verdim verdim 50 çıktı sonucummYaaaaa maşallah kuzumhamilesin hayırlı olsun hemen kan testi ver ay kendim hamile kalmış gibi sevindim şuan yaaa
Yaaaa sen ovulasyon yapınca bende yapayım dedim kuzum bilemedim şuan bende kahverengimsi lekelenme de geliyor bilemedimÇok teşekkür ederiiiim verdim verdim 50 çıktı sonucummDarısı başınıza inşallah hepimize şans getirir bu topic sağlıkla gelsinler
Bu topic de bekleyen herkeze Rabbim nasip etsin inşallah çok istiyorum anne olmayıÇok teşekkür ederiiiim verdim verdim 50 çıktı sonucummDarısı başınıza inşallah hepimize şans getirir bu topic sağlıkla gelsinler
Kuzum benim çok az lekelenmem oldu o sıra ovulasyon testim böyle negatif çıkıyordu lekelenme bittikten 1-2 gün sonra test yap inşallah gebeliktirrrYaaaa sen ovulasyon yapınca bende yapayım dedim kuzum bilemedim şuan bende kahverengimsi lekelenme de geliyor bilemedimah inşallah darısı hepimizeee kuzum cokkkkk mutlu oldummmm
Ay inşallah kuzum yaptım 1 2 dkk içinde böyle çıktı normalde ovulasyon zamanlarımda da yapardım yumurtlama olmadan bişi çıkmazdı fazla bir umut işte 27 bat günüm bakalım neler olacak inşallah gebeliktirKuzum benim çok az lekelenmem oldu o sıra ovulasyon testim böyle negatif çıkıyordu lekelenme bittikten 1-2 gün sonra test yap inşallah gebeliktirrr
Canım ben sana demiştim zaten sende hafif pco var diye, zaten hormon sonuçların da bunu gösteriyor. Bana vajinal ultrason ile bakıp söyledi, evet boncuk gibi 1'den çok yumurta görünümü oluyor. Birde hormon sonuçlarına göre konuştu. Ben regl iken de hep vajinal bakıyorlar canım, sanırım daha net gösteriyor. Ama şunu anlayamadım, pco şüphesi varken neden hsg ye izin vermedi? Yani pcoyla ne gibi bir bağlantısı var? Bir de pikin kısa sürmesini sordun mu?A R Y A kuzu doktor bana pko şüphesi var dedi. Ben hala nasıl olur diye sorguluyorum.... Yumurtaları gösterdi bak boncuk gibi dizilmişler ama kist yok dedi. (Bu arada muayneden önce bütün sürecimi anlattım. Sabırla dinledi. KK da konuştuklarımı bile anlattım ) Sende de öyle miydi, boncuk gibi dizilmişler mi?
Ultrason karından baktı. reglken böyle bile net görünür merak etme dedi. Regl bittikten sonra vajinal bakıcak tam olarak pko var mı öyle de anlarız seni şimdi reglken bakmayalım dedi.
İltahap durumunu sordum. Reglken anlayamayız haftaya geldiğinde zaten bakacağız ışık tutup enfeksiyon durumuna da özellikle bakarız dedi. Enfeksiyon için ışıklı bakılıyormuş yani...
Pko şüphesinden dolayı da hsg izin vermedi. Hsg çektireceksen yumurta takibini ilaçsız yaparız ama gene yumurtan kalitesiz olacağı için gebelik oluşmayabilir dedi. Gel sen beni dinle ilaç ile bu ay takip yapalım olmazsa diğer ay direk hsg ile başlarız dedi. Klomen verdi. Yumurta kalitesi içinde inofolic combi verdi. Hiç beklemiyordum. Tahlillerimde çok iyi... Eşim içinde yaptıracağımız labı beğenmedi. Tüp bebek merkezi olan bir özel hastanede yaptır dedi. Embryo için detaylı inceleyen ekibi olan güzel bir hastanede yaptır dedi. 3-4 hastane verdi.
Baka internette araştırdım gerçekten pko da boncuk gibi dizilmişler
Canım merhaba bende sessiz takipçiyim. Sen yazınca yazmak istedim bende de aynı durum var düzenli regl görüyorum hormonlarım iyi ama bakılan usg de inci gibi dizilmişlerdiA R Y A kuzu doktor bana pko şüphesi var dedi. Ben hala nasıl olur diye sorguluyorum.... Yumurtaları gösterdi bak boncuk gibi dizilmişler ama kist yok dedi. (Bu arada muayneden önce bütün sürecimi anlattım. Sabırla dinledi. KK da konuştuklarımı bile anlattım ) Sende de öyle miydi, boncuk gibi dizilmişler mi?
Ultrason karından baktı. reglken böyle bile net görünür merak etme dedi. Regl bittikten sonra vajinal bakıcak tam olarak pko var mı öyle de anlarız seni şimdi reglken bakmayalım dedi.
İltahap durumunu sordum. Reglken anlayamayız haftaya geldiğinde zaten bakacağız ışık tutup enfeksiyon durumuna da özellikle bakarız dedi. Enfeksiyon için ışıklı bakılıyormuş yani...
Pko şüphesinden dolayı da hsg izin vermedi. Hsg çektireceksen yumurta takibini ilaçsız yaparız ama gene yumurtan kalitesiz olacağı için gebelik oluşmayabilir dedi. Gel sen beni dinle ilaç ile bu ay takip yapalım olmazsa diğer ay direk hsg ile başlarız dedi. Klomen verdi. Yumurta kalitesi içinde inofolic combi verdi. Hiç beklemiyordum. Tahlillerimde çok iyi... Eşim içinde yaptıracağımız labı beğenmedi. Tüp bebek merkezi olan bir özel hastanede yaptır dedi. Embryo için detaylı inceleyen ekibi olan güzel bir hastanede yaptır dedi. 3-4 hastane verdi.
Baka internette araştırdım gerçekten pko da boncuk gibi dizilmişler
Bende kahverengi oldu canım akıntıyla karışık geldiKızlar bu kahverengi leke dediginiz gebelik belirtisi olan şey regl gibi mi koyu mu yoksa açık renkli akıntıyla gelen bisi mi acaba
Merhaba canım, iyiyim elhamdülillah. Yarın bat bekliyorum ama hiçbir regl belirtisiyok. Acaba biontechten dolayı gecikme olabilir mi? Normalde 2 gün öncesinden ağrılar kendini gösterirdi.A R Y A Canım nasılsın seninle batlarımız aynı belirti vs varmi
Yaptım şimdi dediğiniz gibi çok teşekkür ederimyumrutalarının büyüklüğü gayet iyi iğneden kokrkma minicik ucu var insülin iğnesi gibi kolundan vursanda olur karnından vursan daha etkili göbek deliğinden 4 parmak kenara yapıcak 2 parmağınla karnının etini sıkarak iğneyi yap acı hissetmezsin
Sağolasın canımm yaptım. İnşallah vesile olurHayır asla canını acitmaz göbek deliğinin iki parmak yanından yap canım sonra çalışmalara başla
Kaç gün oldu canım kahverengi akıntı artı ağrın oluyor muydu yumurtlamadan sonra kaç gün sonra lekelenme gördün teşekkür ederimmBende kahverengi oldu canım akıntıyla karışık geldi
Malesef 2 kez başından geçmiş biri olarak söylüyorum kuzum hiç umutsuz olma sağlıklı gebelikler olur inşallah 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 6 7 aydır hamile kalmayı bekliyorum ovulasyon testi kullan stres yapma hayırlısı ile olur canımKızlar maalesef benimkide kimyasal gebelikmiş ilk kez yaşıyorum ve okurken hep üzülürdüm ama yaşayınca daha kötü oluyormuş insanrabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatları kucağımıza almayı nasip etsin bu da bir imtihan galiba