Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet vinelac coraspirin glifor femara birde kuru incir yiyorum eşime de keçi boynuzu pekmezi fındık ceviz fıstık bir de vitamin kullandiriyorum bakalım hayırlısı ile inşallah bebislerimize kavuşuruz

Sizde de mi pko var... Hayır madem bu kadar kolay görülen birşey diğer doktorlar niye görmedi şuana kadar :s
Evet canım ben aslında bebek hiç düşünmüyordum daha yeni yeni istemeye başladık eşimle beraber ben ilk 20 yaşımda öğrendim adetim çok gecikmisti.o zaman öğrenmiştim

Çok teşekkür ederiiiim verdim verdim 50 çıktı sonucumm Darısı başınıza inşallah hepimize şans getirir bu topic sağlıkla gelsinler
Yaaaa sen ovulasyon yapınca bende yapayım dedim kuzum bilemedim şuan bende kahverengimsi lekelenme de geliyor bilemedim ah inşallah darısı hepimizeee kuzum cokkkkk mutlu oldummmm

Eklentiler

• IMG20210923192942.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20210923192919.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 68
Yaaaa sen ovulasyon yapınca bende yapayım dedim kuzum bilemedim şuan bende kahverengimsi lekelenme de geliyor bilemedim ah inşallah darısı hepimizeee kuzum cokkkkk mutlu oldummmm
Kuzum benim çok az lekelenmem oldu o sıra ovulasyon testim böyle negatif çıkıyordu lekelenme bittikten 1-2 gün sonra test yap inşallah gebeliktirrr

Kuzum benim çok az lekelenmem oldu o sıra ovulasyon testim böyle negatif çıkıyordu lekelenme bittikten 1-2 gün sonra test yap inşallah gebeliktirrr
Ay inşallah kuzum yaptım 1 2 dkk içinde böyle çıktı normalde ovulasyon zamanlarımda da yapardım yumurtlama olmadan bişi çıkmazdı fazla bir umut işte 27 bat günüm bakalım neler olacak inşallah gebeliktir

Kızlar maalesef benimkide kimyasal gebelikmiş ilk kez yaşıyorum ve okurken hep üzülürdüm ama yaşayınca daha kötü oluyormuş insan rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatları kucağımıza almayı nasip etsin bu da bir imtihan galiba

Canım ben sana demiştim zaten sende hafif pco var diye, zaten hormon sonuçların da bunu gösteriyor. Bana vajinal ultrason ile bakıp söyledi, evet boncuk gibi 1'den çok yumurta görünümü oluyor. Birde hormon sonuçlarına göre konuştu. Ben regl iken de hep vajinal bakıyorlar canım, sanırım daha net gösteriyor. Ama şunu anlayamadım, pco şüphesi varken neden hsg ye izin vermedi? Yani pcoyla ne gibi bir bağlantısı var? Bir de pikin kısa sürmesini sordun mu?
Zaten bak ben çok araştırdım, aşamalar şöyle ilerliyor.
1-Doğal deneme,
2-İlaçlı yumurta takibi ( 3 kez )
3-Hsg ve sperm testi,
4-Aşılama
5- Tüp bebek

Eklentiler

• Screenshot_20210923-194617_Gallery.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 43
Canım merhaba bende sessiz takipçiyim. Sen yazınca yazmak istedim bende de aynı durum var düzenli regl görüyorum hormonlarım iyi ama bakılan usg de inci gibi dizilmişlerdi Hatta ben doktora nasıl ben polikistiğim dedim onu destekleyen hiçbir belirtim yok. Ben de Femara kullandım yumurta geliştirici aşılama oldum ama sonuç olumsuz oldu senin de mi regli dönemin düzenli

A R Y A Canım nasılsın seninle batlarımız aynı belirti vs varmi
Merhaba canım, iyiyim elhamdülillah. Yarın bat bekliyorum ama hiçbir regl belirtisiyok. Acaba biontechten dolayı gecikme olabilir mi? Normalde 2 gün öncesinden ağrılar kendini gösterirdi.
Testim de negatif canım, artık çok üzülsem de şu kafadayım. Rabbim nasip ederse eder, etmezse de yapacak birşey yok. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Yaptım şimdi dediğiniz gibi çok teşekkür ederim

Malesef 2 kez başından geçmiş biri olarak söylüyorum kuzum hiç umutsuz olma sağlıklı gebelikler olur inşallah 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 6 7 aydır hamile kalmayı bekliyorum ovulasyon testi kullan stres yapma hayırlısı ile olur canım

Kızlar merhaba izmirli olan var mi aranızda hsg cektirebilecegim bir merkez var mi acaba muayene olmadan istediğimde cekebilecek bir görüntüleme merkezi var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…