- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Ben de femara kullandım negatif oldu. Dün tekrar başladım 2.kezKuzum femarayla yumurtlamayı kaçıncı gün gördün? Ovulasyon falan kullandın mı? Bende bu ay ilk defa femara kullandım ama sonuç negatif.
Femara kullanırken kaç tane kaç cm yumurta oldu ve çatlatma iğnesi yaptı mı doktorunuz? Ben de ilk defa kullandım bugün dr randevum varBen de femara kullandım negatif oldu. Dün tekrar başladım 2.kez
Kızlarrr dayanamadım yaptım sonundaa
Eveeet var gibi görünüyor, sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba biz iki aydır aşı olduğum için bebiş fikrini ertelemiştik.Yıldönümünde tek korunmasız ilişkimiz oldu. Mayıs ayında aşırı çabalamıştık ama gebelik oluşmamıştı. O yüzden suan ihtimal vermiyorum ama detoks suyu yapmadan test yapıyım dedim. Adete 4 gün var takvime göre. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Laboquik test 3. İdrarla bu şekilde çıktı. Cidden bişiler var mı sizce ? Lhde pik gibi ay inanmıyorum acaba var mı ?
Ay hiç inanasım gelmiyor ben hazirandada bir macera yaşadım sonra korunmaya devam ettim zaten aşı olupEveeet var gibi görünüyor, sağlıkla gelsin inşallah
Canım senin canını yakmak için yapmamıştır.Selam kızlar yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim 2 gün başka da yok. Şimdi çok yakın bir arkadaşım var mesaj atmış hamileyim galiba diye 2. Çocuğu olacak resmen canımı yakmak içinçok üzgünüm
Hayirlisi olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah canimKızlarrr dayanamadım yaptım sonundaa
Kendini hiç üzme hakkında hayırlısı Rabbım en kısa zaman da size de nasip etsin insallahSelam kızlar yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim 2 gün başka da yok. Şimdi çok yakın bir arkadaşım var mesaj atmış hamileyim galiba diye 2. Çocuğu olacak resmen canımı yakmak içinçok üzgünüm
Benim ikinci ayım kuzum adetin 3 gün başladım 20 Ağustos 5 Eylül yumurtlama tahminiKuzum femarayla yumurtlamayı kaçıncı gün gördün? Ovulasyon falan kullandın mı? Bende bu ay ilk defa femara kullandım ama sonuç negatif.
Nasıl kullandın sen?Benim ikinci ayım kuzum adetin 3 gün başladım 20 Ağustos 5 Eylül yumurtlama tahmini
Canım bence sen bir doktora git, kanama devam ederse belki tutunması için ilaç falan verir.Kızlar lavaboadayken sümüksü bi kan pıhtısı geldi ama direk yattım sizce ne olabilir çok telaşlandım tekrar bi idrar testi yapayım demiştim halbuki
eldim canım kan verdim inşallah öyledir dua edin KızlarCanım bence sen bir doktora git, kanama devam ederse belki tutunması için ilaç falan verir.
Günde iki 5 gün kullandım kuzumNasıl kullandın sen?
adetimin başlangıcından itibaren 11.gün kontrole gittim. 21 cm.lik 1 adet yumurtlama vardı. o gün çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişki, ertesi gün yine ilişki ve sonra 2 günde bir ilişki verdi doktor. ama olmadı maalesef. bu ay tekrar deniyoruzFemara kullanırken kaç tane kaç cm yumurta oldu ve çatlatma iğnesi yaptı mı doktorunuz? Ben de ilk defa kullandım bugün dr randevum var
yerleşme kanaması olabilir. bi doktora görün istersen. belki fitil verirKızlar lavaboadayken sümüksü bi kan pıhtısı geldi ama direk yattım sizce ne olabilir çok telaşlandım tekrar bi idrar testi yapayım demiştim halbuki
Geldim hastanedeyim kuzum beta verdim bakalım hafif sızı var ve kanama yok sadece peçete ile sildim kahverengi leke geldi çok az bakalım inşallah yerleşmedir önceden hiç yaşamadığım için bilmiyorum nasıl birşey telaşlandımyerleşme kanaması olabilir. bi doktora görün istersen. belki fitil verir
Amin canım teşekkür ederim.Canım senin canını yakmak için yapmamıştır.
Seninle bu güzel olayı paylaşmış.
Ama biz bu konuda çok hassas olduğumuz için oyle anlıyoruz bazen.
Bence üzüleceğin birşey yok.
Darısı inşaallah en kısa zamanda senin başına. Hepimizin.
Amin canım isteyen herkese nasip olur inşallahHayirlisi olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah canim
Kendini hiç üzme hakkında hayırlısı Rabbım en kısa zaman da size de nasip etsin insallah