A R Y A kuzu doktor bana pko şüphesi var dedi. Ben hala nasıl olur diye sorguluyorum.... Yumurtaları gösterdi bak boncuk gibi dizilmişler ama kist yok dedi. (Bu arada muayneden önce bütün sürecimi anlattım. Sabırla dinledi. KK da konuştuklarımı bile anlattım
) Sende de öyle miydi, boncuk gibi dizilmişler mi?
Ultrason karından baktı. reglken böyle bile net görünür merak etme dedi. Regl bittikten sonra vajinal bakıcak tam olarak pko var mı öyle de anlarız seni şimdi reglken bakmayalım dedi.
İltahap durumunu sordum. Reglken anlayamayız haftaya geldiğinde zaten bakacağız ışık tutup enfeksiyon durumuna da özellikle bakarız dedi. Enfeksiyon için ışıklı bakılıyormuş yani...
Pko şüphesinden dolayı da hsg izin vermedi. Hsg çektireceksen yumurta takibini ilaçsız yaparız ama gene yumurtan kalitesiz olacağı için gebelik oluşmayabilir dedi. Gel sen beni dinle ilaç ile bu ay takip yapalım olmazsa diğer ay direk hsg ile başlarız dedi. Klomen verdi. Yumurta kalitesi içinde inofolic combi verdi. Hiç beklemiyordum. Tahlillerimde çok iyi... Eşim içinde yaptıracağımız labı beğenmedi. Tüp bebek merkezi olan bir özel hastanede yaptır dedi. Embryo için detaylı inceleyen ekibi olan güzel bir hastanede yaptır dedi. 3-4 hastane verdi.
Baka internette araştırdım gerçekten pko da boncuk gibi dizilmişler