- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
-
- Konu Sahibi golgelericinde
İnşallah kuzum ya kırmızıları görmezsekBen genelde ilk önce 5dk sonra bakıyorum sonra asıl sonuç için 9. Dk yı filan bekliyorum ovulasyonda. Güzel haberlerini bekliyoruzz
Anladım kuzum teşekkür ederim cevabın için umarım yerleşmedir benimki deCanım 1 defa geldi, az bişi çamaşırımda gördüm sonra peçeteye sildim peçeteye geldi devamı gelmedi. Yumurtlamadan 11,12 gün sona geldi bata 6 gün kala. Ertesi gün kaset testte gördüm, bata 4 gün kala kan verdş merhaba 60 çıktı değerim
Kiz yoktur heralde ay bu sarı akntıdır bence ne bilimki=) sanmıyorum ağlıyorum kimi görsem dua ettiriyorum allahim.ne zor şey sen buyuksun yarabbim
Kiz yok bu sarı akıntıdır leke olsa anlardım bence keşke olsa =)Açık renk oldu bende de
Hı benim belliydi kahve olduğu yani acaba mı demedimKiz yok bu sarı akıntıdır leke olsa anlardım bence keşke olsa =)
Aynen benimki ondan degilHı benim belliydi kahve olduğu yani acaba mı demedim
aynen batiyo valla bu ayda olmazsa adetimde spiral taktircam netim bu konudarahat batıyo bize valla bak gelip burda okuyup okuyup heveslniyoruz düşün babam düşün ondn sonra
İnşallah kuzum hepimize nasip olur inşallah deniyecegimMalesef 2 kez başından geçmiş biri olarak söylüyorum kuzum hiç umutsuz olma sağlıklı gebelikler olur inşallah 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 6 7 aydır hamile kalmayı bekliyorum ovulasyon testi kullan stres yapma hayırlısı ile olur canım
Kist olmuş olabilr mi?Kiz yok bu sarı akıntıdır leke olsa anlardım bence keşke olsa =)
Kuzum inşallah bu sefer seninki tutunmuşturBen de geçtiğimiz ay kimyasal yaşadım. Şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim. Tedirginim ama dua etmekten başka çaremiz yok inşallah bu sağlıklıdır. Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsinSiz de sebeplerini mutlaka araştırın tek değilse...
Yok ben de hep oluyor da biraz kahvesi geldi işte umut fakirin ekmeği kıstım yok Allaha sukur=)Kist olmuş olabilr mi?
Benim takvime göre daha 9 gün varIyiyim cabim benimde yarın gözüküyor yumurtlamaya göre ama eski regl e göre 27 si görülüyor hic belirtim yok sağ göğsümde elleyince üstüne yayınca agrım oluyo başka da bise yok inşallah en doğru zaman da gelir bebelerimiz
Gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımCanım 1 defa geldi, az bişi çamaşırımda gördüm sonra peçeteye sildim peçeteye geldi devamı gelmedi. Yumurtlamadan 11,12 gün sona geldi bata 6 gün kala. Ertesi gün kaset testte gördüm, bata 4 gün kala kan verdş merhaba 60 çıktı değerim
Şifa olsun bebiş olarak gelsin İnşallahYaptım şimdi dediğiniz gibi çok teşekkür ederim
Kan pıhtılaşmasına baktırdım ben önlem alınması gereken durumlar çıktı mesela, hormonlara baktırılabilir, doktorunuz aslında en iyisini bilirKuzum inşallah bu sefer seninki tutunmuşturSebebleri nasıl araştırılıyor
Canım sana doktor çatlatma iğnesi vermedi dimi..Yok ben de hep oluyor da biraz kahvesi geldi işte umut fakirin ekmeği kıstım yok Allaha sukur=)
Dünyanın en mutlu insanıydık ah ahBenim takvime göre daha 9 gün varama ben yumurtlamadan 16 gün adet olduğumu bildiğim için büyük ihtimalle yarın olurum. Döngümün 26.günü olacak yarın.
Ya şu bebiş işleri olmadan ne ovulasyon biliyordum ne birşey. Fix 30-31 günde adet oluyordum ama şimdi çok değişken 26-38 arası değişiyor. Çok garip
Evet canım, regl 3. Günü aç. Bir de nelere baktırmak istiyorsan söyle hepsini işaretlettir doktora. D vitamini prolaktin falan atlamasınlarKızlar hormon testleri için aç mı kan vermek gerekiyor