Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende genelde hep 3 4 ay deneme sonrasi hamile kalirdim bunda neden olmadi anlamdim ya tam istemiyorum ondan yada kafaya bazi seylrri cok takiyorum ondan aman ne bilim guya gelmiyodum ekim ayini takibe insan duramiyo
rahat batıyo bize valla bak gelip burda okuyup okuyup heveslniyoruz düşün babam düşün ondn sonra

Kızlar bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Ne zaman doktora gitmeliyim? Bir de klomen kist yapıyor diyorlar fermara mı önerirsiniz? Doktora fermara istiyorum desem verir mi?

Eşinde bir sorun var mı olmasa bile keçi boynuzu ve vitaminlerle destekle

Sağda 22 solda 21 cm yumurtam varmış, iğne verdi aldım. Akşam yapacağım ama gerildim biraz. Kendim yapabilirim dimi, çok yakar mı?

Kızlar bu kahverengi leke dediginiz gebelik belirtisi olan şey regl gibi mi koyu mu yoksa açık renkli akıntıyla gelen bisi mi acaba

Sağda 22 solda 21 cm yumurtam varmış, iğne verdi aldım. Akşam yapacağım ama gerildim biraz. Kendim yapabilirim dimi, çok yakar mı?
yumrutalarının büyüklüğü gayet iyi iğneden kokrkma minicik ucu var insülin iğnesi gibi kolundan vursanda olur karnından vursan daha etkili göbek deliğinden 4 parmak kenara yapıcak 2 parmağınla karnının etini sıkarak iğneyi yap acı hissetmezsin

A R Y A kuzu doktor bana pko şüphesi var dedi. Ben hala nasıl olur diye sorguluyorum.... Yumurtaları gösterdi bak boncuk gibi dizilmişler ama kist yok dedi. (Bu arada muayneden önce bütün sürecimi anlattım. Sabırla dinledi. KK da konuştuklarımı bile anlattım ) Sende de öyle miydi, boncuk gibi dizilmişler mi?

Ultrason karından baktı. reglken böyle bile net görünür merak etme dedi. Regl bittikten sonra vajinal bakıcak tam olarak pko var mı öyle de anlarız seni şimdi reglken bakmayalım dedi.

İltahap durumunu sordum. Reglken anlayamayız haftaya geldiğinde zaten bakacağız ışık tutup enfeksiyon durumuna da özellikle bakarız dedi. Enfeksiyon için ışıklı bakılıyormuş yani...

Pko şüphesinden dolayı da hsg izin vermedi. Hsg çektireceksen yumurta takibini ilaçsız yaparız ama gene yumurtan kalitesiz olacağı için gebelik oluşmayabilir dedi. Gel sen beni dinle ilaç ile bu ay takip yapalım olmazsa diğer ay direk hsg ile başlarız dedi. Klomen verdi. Yumurta kalitesi içinde inofolic combi verdi. Hiç beklemiyordum. Tahlillerimde çok iyi... Eşim içinde yaptıracağımız labı beğenmedi. Tüp bebek merkezi olan bir özel hastanede yaptır dedi. Embryo için detaylı inceleyen ekibi olan güzel bir hastanede yaptır dedi. 3-4 hastane verdi.

Baka internette araştırdım gerçekten pko da boncuk gibi dizilmişler

Kızlar ben hem femara kullanıyorum âdetin 3 günü başladım ilk adet gunumden itibaren de günde iki tane kuru incir yiyorum benim sağ yumurtalığım ağır pcos inşallah bu sefer sağda da yumurta oluşur.Gercekten şu insanların Bebek sorularından usandım artık bikmadilar sormaktan

Benimde sağda inci gibi dizilmişler soğan kürü yaptım o bile fayda etmedi

Kızlar bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Ne zaman doktora gitmeliyim? Bir de klomen kist yapıyor diyorlar fermara mı önerirsiniz? Doktora fermara istiyorum desem verir mi?
Adetin üçüncü günü yada beşinci günü başlatıyor beş tane klomen pcos olanlarda işe yaramıyor pek femara daha kaliteli yumurta oluşumu sağlıyor sonra yumurta yeteri olgunluğa gelince ya çatlatma iğnesi yada ilişki veriyor

Teşekkür ederim canım. Benim sağda pco şüphesi varmış sol normal sağ için sınırdasın demişti doktor. Bugün adetim gelmeye başladı yarın doktor randevusu aldım. İnşallah bu tedavi işe yarar. Yumurta kalitesi için bir takviye kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…