Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işyeri taşıma işlemlerimiz vardı giremedim kızlar bayağıdır. yumurtlama günüm de yaklaşıyor yorgunluktan ölsek de devam diyorum ama bu ay için umudum tükenmeye yakın =(

Pazar günü regl günüm test yaptım gene yok allahim koca koca yumurtalar nereye gidiyor yarabbim sen buyuksun ..
Bu ay rahim filmi cektircem kesin o tuplerde bisi var
Bence geç kalmışssın.. Bak diğer grupta biri yazdı. 2 kere iğne olan biri tutumayınca 3. de doktor hsg çektir öyle deneyelim demiş ve o ay hamile kalmış...

Sen hsg sonrası ilaç kullanacak mısın? Çok fazla yumurta gelişiyor ya..

Geç döllenme ihtimali var kuzu sende.. Sana bu ay baya sabır düşüyor..

Yapmadi ama valla catladi çok kötü hissettim ama bu test salak sanırım.cunku 1 saat sonra çizgi çıktı geçen ayda böyle olmuştu başka test alim

Bilmiyorum canım bizim doktor hala gerek yok diyor 9 ayda bitti ondan olcam hsg ne bilim hele olur hele olur diye diye bugünlere geldik

Bir de bin küsür lira doktorumun olduğu yerde diğer yerlerde 500 600 sırf bi kapalılık görürse kendi doktorum ya özenip açar diye onda cekinicem

Kızlar beta değerinin 1.20 olması hiçbir şey ifade etmiyor değil mi ? Yani yükselir mi yoksa normal değer aralığı mıdır

işyeri taşıma işlemlerimiz vardı giremedim kızlar bayağıdır. yumurtlama günüm de yaklaşıyor yorgunluktan ölsek de devam diyorum ama bu ay için umudum tükenmeye yakın =(
Kolaylıklar canim umudunu asla yitirme bol bol dua şuan yorgunluktan da modun düşük olabilir ekimler bizimdir

Kızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm
Kuzum femarayla yumurtlamayı kaçıncı gün gördün? Ovulasyon falan kullandın mı? Bende bu ay ilk defa femara kullandım ama sonuç negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…