- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- Konu Sahibi golgelericinde
işyeri taşıma işlemlerimiz vardı giremedim kızlar bayağıdır. yumurtlama günüm de yaklaşıyor yorgunluktan ölsek de devam diyorum ama bu ay için umudum tükenmeye yakın =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence geç kalmışssın.. Bak diğer grupta biri yazdı. 2 kere iğne olan biri tutumayınca 3. de doktor hsg çektir öyle deneyelim demiş ve o ay hamile kalmış...Pazar günü regl günüm test yaptım gene yok allahim koca koca yumurtalar nereye gidiyor yarabbim sen buyuksun ..
Bu ay rahim filmi cektircem kesin o tuplerde bisi var
Geç döllenme ihtimali var kuzu sende.. Sana bu ay baya sabır düşüyor..İğne olmadim kendi çatlar dedi 1tanesi catladigini gördü diğer 3 u de sonra catladi ben hissettim .geçen salı catladi sonuncular. ilkinde yaptırmadı doktor çoğul gebelik olmasın diye yasakladı ilişkiyi. diğer 3 ünde yaptırdı günler verdi. Freely bu evet lobqkta ben 1.60 i gördüm iğne etkisi çıktı tabi. Ama negatftir ya 3 gün var çünkü ama 3 4 gün önce adet kokusu gelirdi gelmedi daha bilmiyomki.
Yapmadi ama valla catladi çok kötü hissettim ama bu test salak sanırım.cunku 1 saat sonra çizgi çıktı geçen ayda böyle olmuştu başka test alimDur bakalım bekle. Ayrıca ne mana iğne yapmadı çoğul olur diye onu anlamadım. Zaten 1 yumurtayla olmadığı için şans artsın diye bu ilacı içiyoruz. Benim 5 yumurtaya iğne yapılmıştı yine de olmamıştı. Ayrıca geç çatlayanlar geç döllenmiş olabilir. Dur bakalım biraz daha
Bilmiyorum canım bizim doktor hala gerek yok diyor 9 ayda bitti ondan olcam hsg ne bilim hele olur hele olur diye diye bugünlere geldikBence geç kalmışssın.. Bak diğer grupta biri yazdı. 2 kere iğne olan biri tutumayınca 3. de doktor hsg çektir öyle deneyelim demiş ve o ay hamile kalmış...
Sen hsg sonrası ilaç kullanacak mısın? Çok fazla yumurta gelişiyor ya..
Hayrlisi canım pozitif olsunda 1 ayda beklerim =/// çok üzülüyorum artikGeç döllenme ihtimali var kuzu sende.. Sana bu ay baya sabır düşüyor..
Bir de bin küsür lira doktorumun olduğu yerde diğer yerlerde 500 600 sırf bi kapalılık görürse kendi doktorum ya özenip açar diye onda cekinicemBence geç kalmışssın.. Bak diğer grupta biri yazdı. 2 kere iğne olan biri tutumayınca 3. de doktor hsg çektir öyle deneyelim demiş ve o ay hamile kalmış...
Sen hsg sonrası ilaç kullanacak mısın? Çok fazla yumurta gelişiyor ya..
Laboquick al imkanın varsaYapmadi ama valla catladi çok kötü hissettim ama bu test salak sanırım.cunku 1 saat sonra çizgi çıktı geçen ayda böyle olmuştu başka test alim
Eczane de bulursam alıyım canımLaboquick al imkanın varsa
Tesekkurler canim ovulasyon testi hic denemedim denemek gerek sanirinOvulasyon testi kullanıyorum kızlar. T çizgisi C kadar koyu olunca yumurtlama o koyuluk 1-2 gün sonra siliniyor o da çatlama
Kolaylıklar canim umudunu asla yitirme bol bol dua şuan yorgunluktan da modun düşük olabilir ekimler bizimdirişyeri taşıma işlemlerimiz vardı giremedim kızlar bayağıdır. yumurtlama günüm de yaklaşıyor yorgunluktan ölsek de devam diyorum ama bu ay için umudum tükenmeye yakın =(
Aa canım hayırlı olsun hamilesinKızlarrr dayanamadım yaptım sonundaa
Aaaaaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim kaç gün var bata?Kızlarrr dayanamadım yaptım sonundaa
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahAa canım hayırlı olsun hamilesin
Yaaa ben de ben dee bata 4 gün var ya 26 ya 27 olmalıAaaaaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim kaç gün var bata?
Hemen kan verSağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah
Yaaa ben de ben dee bata 4 gün var ya 26 ya 27 olmalı
Vereceğim bugün 3te gidicem, bu arada ovulasyon testi olayı doğruymuş geçen kimyasalımda çıkmamıştı ama bu sefer seninkini görünce bir daha yapayım dedim ve çıktıHemen kan ver
Kuzum femarayla yumurtlamayı kaçıncı gün gördün? Ovulasyon falan kullandın mı? Bende bu ay ilk defa femara kullandım ama sonuç negatif.Kızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm