Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet düşük ama gebeliğe engel değil sperm hızı sadece hamilelik süresini uzatıyor yani gebeliği engellemiyor....

33 yaşındayım ve 10 ay oldu bu ay lütfen uzamasın artık :)
o zaman yavaş yavaş aşılama düşünmelisiniz çünkü sperm hareketi yavaşlığında süre pek belli olmuyor ama sadece hareket sıkıntısı varsa aşılam tutma oranı çok çok yüksek 1-2 ay daha deneyip 1 tane aşılama düşünebilirsiniz bende mart ayına kadar deneyip aşılama yaptıracağım...

diğer bütün değerler çok iyi sadece ileri hızda düşüklük var. Antalya da içime sinen bir doktor bulamadım
her giitiğim şu kadar gelmeyin falan diyor. hatta bütün testlerimizi biz kendimiz istedikte zorla yaptı son doktorumuz
ocağa kadar böyle deneyelim sonra aşılama düşünücez artık

Dün predictor yaptımda (ilk idrarla yapamadım malesef) cook silik bir sey cıktı baslık açtım hattaa kız.
Ama benım daha ilişkiden sonra 8.gün bugün cook erken. Ovulasyonntestlerim ise hala pik
İlk idrarla gebelik testi yap cnm ben gebeliğimi adete 8 gün varken gördüm idrar testinde

bende öyle doktor araştırıyorum mart ayına kadar bu şekilde deneyip bakacağım olmazsa mart ayında aşılama istiyorum inşallah :)

İlk idrarla gebelik testi yap cnm ben gebeliğimi adete 8 gün varken gördüm idrar testinde
Bakalım yarın bidaha kaset test yapcam artık canım. Resmen her belirtiyi yasıyorum. Burun tıkanıklığı(kanlı), kabız,rahim batmaları,bel ağrısı,şişkinlik. Ya vücudum benle alay ediyor yada gercekten hamileyim ama ikinci seçenek sanki bana cok uzakmış gibi geliyor Sanki o testi parçalayıp flaş felan tutmadan o çizgi hiç çıkmayacakmış gibi

Valla canım ben ilk gebeliğimi anldığım teste şimdi bakıyorum nasıl o çizgiyi gördüm diye ve hergün ilk idrarla koyulaşmasını takip ettim adete 8 Gün vardı yarın inş iyi haberlerini alırız gebelik testinde

bence de hakkın varsa neden kullanmayasın. her şey o kadar pahalı ki zaten
bende bir bakayım hatta
siz de önce infertilite bölümüne başvurun oradan yaptırın işlmelerinizi ilk önce böylelikle aşılama da çok çok uyguna geliyor bence artık haklarımızı kullanalım hayat çok çok pahalı olmuş....

acaba şartları var mı netten baktım ama birşey yazmıyor
sonuçta sürekli vergi ödüyoruz maaşımızdan dünya para kesiliyor bizde bunları kullanalım

acaba şartları var mı netten baktım ama birşey yazmıyor
sonuçta sürekli vergi ödüyoruz maaşımızdan dünya para kesiliyor bizde bunları kullanalım
infertilite bölümüne başvurduğunuzda yönlendiriliyormuşsunuz benim de doktorum öyle söyledi..

evet düşük ama gebeliğe engel değil sperm hızı sadece hamilelik süresini uzatıyor yani gebeliği engellemiyor....
Benim esiminde 18 aşılamaya gidelecek hatta çoğu doktora göre aşilamada tutmaz direk tüp bebeğe geçin diyorlar sperm hizi düşüklüğü dogal yoldan gebeliğe engel müdahale yoluyla oluyor

Benim esiminde 18 aşılamaya gidelecek hatta çoğu doktora göre aşilamada tutmaz direk tüp bebeğe geçin diyorlar sperm hizi düşüklüğü dogal yoldan gebeliğe engel müdahale yoluyla oluyor
ocağa kadar arısütü vs denicem ocakta olmadı S skulentvera dediği gibi interfilite bölümüne gidicem
belki o zaman kadar yükselir olur :)

bunu size doktor mu söyledi? Öyle şey olur mu sadece hız problemi varsa (başka sıkıntısı yoksa yani) gebeliğe kesinlikle engel değil en yakın arkadaşımın eşinin ileri hızı 7 olmasına rağmen hamile kaldı kızı 4 aylık şu an gebeliğe engel değil sadece gebeliğin süresini uzatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…