- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.901
evet bende kullanıyorum değerleri güzel düzenliyor ama gebelik oluşmadı bende yine ama doktor düzeldi diye ilk aylardan olacak diye düşünme dedi diye mart ayına kadar bekleyeceğim ....ocağa kadar arısütü vs denicem ocakta olmadı S skulentvera dediği gibi interfilite bölümüne gidicem
belki o zaman kadar yükselir olur :)
Bende öncekini soğan kürü ve hayıt tohumu ile yok ettim.dogum kontrol hapı verdi kullanmadım şimdiki daha küçük ama bilemiyorum bu kistler yüzünden doğru düzgün adet olamıyorum dengem şaştı artıkBenimde 2017 de ikizlerim hamile kalmadan önce vardı doktor doğum kontrol hapı verdi ve eridi ardından hemen sonraki ay ikizlere hamile kaldim birde bu hamileligimden önce oluştu diye düşünüyorum ve kistle beraber hamile kaldım
Bahsettigin şekilde istisnalar olabiliyormuş doktorum istisnalardan da bahsetti. Duruma göre zaten doğal yoldan gebe kalabilmek icin süre veriyor bize 3 ay verdi kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Farkli doktorlara gosterdim onlar kendi doktorumuz gibi davranmadi vakit kaybetmeden tup bebek aşamasina geçin aşilamada tutmaz dediler..Eşimle 6 ay deneyelim diye karar aldık belki o sürecte yükselir doğal yolla gebelik olur diye düşündük aşılamayida 3 ay ertelicez yani..Arkadaşinin sadece hızı düşüktür. Hız dusuklugunun yaninda sperm sayisi düşük olanlarda var, morfolojisi 4 un altinda olanlarda var bunlar çok etkiliyor malesefbunu size doktor mu söyledi? Öyle şey olur mu sadece hız problemi varsa (başka sıkıntısı yoksa yani) gebeliğe kesinlikle engel değil en yakın arkadaşımın eşinin ileri hızı 7 olmasına rağmen hamile kaldı kızı 4 aylık şu an gebeliğe engel değil sadece gebeliğin süresini uzatıyor
işte bende onu söylemek istedim sadece hız sıkıntıysa zamanla oluyor ama morfoloji düşükse veya sayı problemi varsa bunlar için tabiki bir şey söyleyemem ama hız kesinlikle gebeliğe engel değil sizin eşinizin farklı sıkıntıları da vardır tek başına hız kesinlikle engel değil hatta ben kendi hocama gösterdim sonuçlarımızı hocam ben tüp bebek istiyorum dedim bana saçmalama sen deli misin daha çok erken dur bakalım bir dene biraz dedi (eşimin sonuçları o zaman düşüktü bir de ama tekrar söylüyorum sadece hızı düşüktü)Bahsettigin şekilde istisnalar olabiliyormuş doktorum istisnalardan da bahsetti. Duruma göre zaten doğal yoldan gebe kalabilmek icin süre veriyor bize 3 ay verdi kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Farkli doktorlara gosterdim onlar kendi doktorumuz gibi davranmadi vakit kaybetmeden tup bebek aşamasina geçin aşilamada tutmaz dediler..Eşimle 6 ay deneyelim diye karar aldık belki o sürecte yükselir doğal yolla gebelik olur diye düşündük aşılamayida 3 ay ertelicez yani..Arkadaşinin sadece hızı düşüktür. Hız dusuklugunun yaninda sperm sayisi düşük olanlarda var, morfolojisi 4 un altinda olanlarda var bunlar çok etkiliyor malesef
ben eşim için düşünüyorum daha çok benim değerlerimde sorun yoktu 1 ay önce baktırdığımdaevet bende kullanıyorum değerleri güzel düzenliyor ama gebelik oluşmadı bende yine ama doktor düzeldi diye ilk aylardan olacak diye düşünme dedi diye mart ayına kadar bekleyeceğim ....
bende ileri hız için kullandırdım ama bende yedim proxxed plusta kullandı benim eşim ikisini de kullandı ama hızı gerçekten etkisi var kullanmanızı tavsiye ediyorumben eşim için düşünüyorum daha çok benim değerlerimde sorun yoktu 1 ay önce baktırdığımda
ileri hız içinde öneriyorlar formda okudum senin fikrin nedir ?
teşekkür ederim. test yaparsanız haber verin mutlakabende ileri hız için kullandırdım ama bende yedim proxxed plusta kullandı benim eşim ikisini de kullandı ama hızı gerçekten etkisi var kullanmanızı tavsiye ediyorum
Sayısında sıkıntı yok esimin morfoloji ve hızı düşük sadece o yüzden sanırim tup bebek deyip durdular sadece kendi doktorumuz dogal yoldan olabilme şansı verdi bize ve o inaniyor doğal yoldan olabilecegineişte bende onu söylemek istedim sadece hız sıkıntıysa zamanla oluyor ama morfoloji düşükse veya sayı problemi varsa bunlar için tabiki bir şey söyleyemem ama hız kesinlikle gebeliğe engel değil sizin eşinizin farklı sıkıntıları da vardır tek başına hız kesinlikle engel değil hatta ben kendi hocama gösterdim sonuçlarımızı hocam ben tüp bebek istiyorum dedim bana saçmalama sen deli misin daha çok erken dur bakalım bir dene biraz dedi (eşimin sonuçları o zaman düşüktü bir de ama tekrar söylüyorum sadece hızı düşüktü)
amin inşallah bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum gelsinler inşallah olmazsam yarın sabah 1 gün gecikme sebebiyle yaparım :)teşekkür ederim. test yaparsanız haber verin mutlaka
güzel haberlerinizi bekliyorum :).
morfolojiden dolayı demiş olabilir diğerleri zira sadece hızdan dolayı tüp bebek yaptırmak da olmaz çünkü cidden oluyor gebelik sadece geç oluyor eğer deneyecekseniz mutlaka takviye alsın ama boş denemeyin derim ben takviyeler kuvvet verirse oluşabilir bence...Sayısında sıkıntı yok esimin morfoloji ve sayi düşük sadece o yüzden sanırim tup bebek deyip durdular sadece kendi doktorumuz dogal yoldan olabilme şansı verdi bize ve o inaniyor doğal yoldan olabilecegine
Doktor takviye verdimorfolojiden dolayı demiş olabilir diğerleri zira sadece hızdan dolayı tüp bebek yaptırmak da olmaz çünkü cidden oluyor gebelik sadece geç oluyor eğer deneyecekseniz mutlaka takviye alsın ama boş denemeyin derim ben takviyeler kuvvet verirse oluşabilir bence...
evet o zaman siz yine de umutlanmadan gün aşırı denemelere devam edin olma ihtimali var...Doktor takviye verdi
Kuzum ağrı akıntı hissettin miKızlar merhaba galiba ben yenıden yumurtlamısım. Yumurtam catlamıs:)bugün gene deneriz artık nasip
Maşallah ne yiyon içiyon da pıtır pıtır geliyo yumurtalarKızlar merhaba galiba ben yenıden yumurtlamısım. Yumurtam catlamıs:)bugün gene deneriz artık nasip
Doktor kontrolunde ilerliyoruz canım onun değerlendirmemizi istediği dönemler var sadece o günlerde gün aşırı değerlendiriyoruz onun dışinda serbestiz..Bakalım nasip bu ay negatif çıktı ama hala adet olmadım. 1 hafta içinde olmazsa tekrar test yapıcam geç döllenme ihtimaline karşı artik hakkımizda hayırlisievet o zaman siz yine de umutlanmadan gün aşırı denemelere devam edin olma ihtimali var...
Kaçıncı kez oldu canım yumurtlamanKızlar merhaba galiba ben yenıden yumurtlamısım. Yumurtam catlamıs:)bugün gene deneriz artık nasip
amin canım inşallah ama en önemlisi de çok takmamak o kesin onu yaparsak gelecek bu yumurcaklar :)Doktor kontrolunde ilerliyoruz canım onun değerlendirmemizi istediği dönemler var sadece o günlerde gün aşırı değerlendiriyoruz onun dışinda serbestiz..Bakalım nasip bu ay negatif çıktı ama hala adet olmadım. 1 hafta içinde olmazsa tekrar test yapıcam geç döllenme ihtimaline karşı artik hakkımizda hayırlisi