Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 haftalıkken gitmiştim cnm doktor 4 cm den büyük kıstın var dedi ama bebeğe zararı olmaz sende ağrı sancı halsizlik yapar dedi genellikle bu kistler 3 aydan sonra kendiliğinden eriyormuş erimezse takip ederiz büyümeyi dedi ondan sonra daha gitmedim haftaya 15 haftalık oluyoruz o zaman giderim insAllah
Benimki 2defa oldu birincisi çok büyüktü tek tarafta 7ve 5cm lik kist vardı dediğin gibi 3ayda eridi sonra tekrar klomenden 4cm lik oluştu yani bu ay artık kaç ayda erir bilmiyorum bu klomen bana hiç gelmiyor

Canım bence gebelik testi yap... Ovulasyon testi fikir vermez...
Benimde günüm 6 gün geçti daha test yapmadım ara ara kasıklarımda karnımda ağrı oluyo hamilemiyim bilmiyorum günğne gğn olurdum hep ama bundan 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yğzden 10 gün geçsin diyorum test için

Yaptım canım, aşırı hayalet bi çizgi var,
8.dakikada falan çıktı. Ama acaba 5 dakikadan sonra kurumaya geçiyor olabilir mi diye düşünüyorum
İlk 10 dakikada çıkan doğrdur. Bazen fotoğrafta çıkmıyor ama gözle görülebiliyor umarım gebelik vardır elinizde test varsa tekrarlayın 🙏

Bat 31 Ekim yumurtlama günum ayın 13 de yumurtlama oldu 3 gün boyunca değerlendirdik yani 13,14,15. Günler bu pazartesi gece rahatsızlamdigim için test yapmam gerekti HCG 0.100 çıktı
Geçmiş olsun canım bu topicte günleri senjn gibi olan bir arkadaşın pozitif çıkmıştı. Yumurtlamadan 14 gün yada 17 gün sonra pozitif çıkıyor.

Günaydın kızlar, bugün iğnemin 15.günüydü. Sabah bir hevesle kalkıp elimdeki son testi yaptım, malesef ki negatif. Artık adetin gelmesini bekleyeceğim.😔
Bir süre uzaklaşmak iyi gelecek sanırım. Kendinize iyi bakın 🌸

Benimki 2defa oldu birincisi çok büyüktü tek tarafta 7ve 5cm lik kist vardı dediğin gibi 3ayda eridi sonra tekrar klomenden 4cm lik oluştu yani bu ay artık kaç ayda erir bilmiyorum bu klomen bana hiç gelmiyor
Benimde 2017 de ikizlerim hamile kalmadan önce vardı doktor doğum kontrol hapı verdi ve eridi ardından hemen sonraki ay ikizlere hamile kaldim birde bu hamileligimden önce oluştu diye düşünüyorum ve kistle beraber hamile kaldım

Geçmiş olsun canım bu topicte günleri senjn gibi olan bir arkadaşın pozitif çıkmıştı. Yumurtlamadan 14 gün yada 17 gün sonra pozitif çıkıyor.
İnşALLAH benim de öyle olur o arkadaşın ismini biliyor musun benim de yarın 17 günün yarın test yapacağım İnşallah brnim de pozitif çıkar 🤲🏻

sabah işe geç kalıyorum diye test yapmadım
benimde bugün bekliyorum bakalım olmazsa yarın sabah yaparım artık test
ooooo yarın sabaha kadar olmazsam sabah 5 te yaparım testi :) ama çok eminim gelecek benimki hiç belirtim yok çünkü benim kasım ayına artık ...

ooooo yarın sabaha kadar olmazsam sabah 5 te yaparım testi :) ama çok eminim gelecek benimki hiç belirtim yok çünkü benim kasım ayına artık ...
benimde belirti sıfır adet zamanı da hiç şişlik ağrı vs olmaz yine aynı durumdayım
bende eşimin sperm de ileri hız 16 çıkmıştır doktor herşey çok iyi dedi ama ona taktım nette baktığıma göre düşük
sabahtan beri kasıma hazırlık arı sütü falan bakıyorum :) inşallah gerek kalmaz

X