Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhabalar pazartesi günü rahatsızlandım için mecburen Test yapmak zorunda kaldım HCG hormonu 0.100 çıktı cuma günü test yapmam gerekiyor sizce bu değerim yükselirmi ve Boyle değeri olup da yükselmiş arkadaşlar var mı

bence de şu ovülasyon testi çok stres yapıyor ya onu çok takmayın bitsin almayın birdaha da bence

Merhaba kızlar
Bende test yaptım az önce
Reglime 4 gün var
Belirti yok, ümidim de yok aslında
Öyle içimden geldi testi oldu bu

Eklentiler

• IMG_20211027_171733.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20211027_171721.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar sabah asiri kasık ve bel ağrısı hissettim boyle regl olacak gibi..
Ogleden beridir de kahverengi ve az kanama var ama tam olarak regl de olmadım.. normal mi acaba sökülmeye mi calisiyor tam olsam yine rahatlicam oda yok

Eger az da olsa çizgi görünüyorsa vardır..
Ben de bir oncekinde yaptığımda acaba yanlış mi yaptım diye düşünmüştüm cok silip bir çizgi idi.. insan inanamiyor oyuzden.. sabah ilk idrarla bir tane daha yap bakalim

Is icabı mi marasta bulunuyorsunuz canim tekirdag a tekrardan gelmiş olursa kahve içmek isterim ve çok mutlu olurum

Evet buraya atandım buraya yerleştik. Bir daha ne zaman gelirim tekirdağa bilmiyorum ailem falan orda değil çünkü inşallah gelirim tabi, gelirsem de görüşürüz
Insallah çok sevinirim canim tekirdag da değilim ama İstanbula göre tekirdaga daha yakınım ☺

8 haftalıkken gitmiştim cnm doktor 4 cm den büyük kıstın var dedi ama bebeğe zararı olmaz sende ağrı sancı halsizlik yapar dedi genellikle bu kistler 3 aydan sonra kendiliğinden eriyormuş erimezse takip ederiz büyümeyi dedi ondan sonra daha gitmedim haftaya 15 haftalık oluyoruz o zaman giderim insAllah
Gerçekten mi kaç cmdi bu ay hiç umudum yok ama böyle söyleyince Umut oldunuz

Aminn canım sizinki kaç aylık oldu kaç sene sonra oldu bir sorununuz varmiydi çok soru sordum ama merak ettim
Ya cnm bu msj ini yeni gördüm kusura bakma cvp vereyim 14 haftalık cnm biz beş ay denedik 6. Ayında hamile kaldım cnm bir sorunumuz yoktu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…