- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.861
Bende çok isterdim.. Kahve eşliğinde dertleşmeyi.. Kendimiz gibi olmayıSizlerle aynı şehirde olup görüşmeyi, kahve içmeyi çok isterdim kızlaaaar ne güzel olurdu amaaa@Selizay @Yusra30 @Esrakcshn M mavili_yeshll @Dogayikoru MaviSasa234
Benimki 2defa oldu birincisi çok büyüktü tek tarafta 7ve 5cm lik kist vardı dediğin gibi 3ayda eridi sonra tekrar klomenden 4cm lik oluştu yani bu ay artık kaç ayda erir bilmiyorum bu klomen bana hiç gelmiyor8 haftalıkken gitmiştim cnm doktor 4 cm den büyük kıstın var dedi ama bebeğe zararı olmaz sende ağrı sancı halsizlik yapar dedi genellikle bu kistler 3 aydan sonra kendiliğinden eriyormuş erimezse takip ederiz büyümeyi dedi ondan sonra daha gitmedim haftaya 15 haftalık oluyoruz o zaman giderim insAllah
Çok güzel fazla ugrasmamissin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere artıkYa cnm bu msj ini yeni gördüm kusura bakma cvp vereyim 14 haftalık cnm biz beş ay denedik 6. Ayında hamile kaldım cnm bir sorunumuz yoktu cnm
Benimde günüm 6 gün geçti daha test yapmadım ara ara kasıklarımda karnımda ağrı oluyo hamilemiyim bilmiyorum günğne gğn olurdum hep ama bundan 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yğzden 10 gün geçsin diyorum test içinCanım bence gebelik testi yap... Ovulasyon testi fikir vermez...
İlk 10 dakikada çıkan doğrdur. Bazen fotoğrafta çıkmıyor ama gözle görülebiliyor umarım gebelik vardır elinizde test varsa tekrarlayınYaptım canım, aşırı hayalet bi çizgi var,
8.dakikada falan çıktı. Ama acaba 5 dakikadan sonra kurumaya geçiyor olabilir mi diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım bu topicte günleri senjn gibi olan bir arkadaşın pozitif çıkmıştı. Yumurtlamadan 14 gün yada 17 gün sonra pozitif çıkıyor.Bat 31 Ekim yumurtlama günum ayın 13 de yumurtlama oldu 3 gün boyunca değerlendirdik yani 13,14,15. Günler bu pazartesi gece rahatsızlamdigim için test yapmam gerekti HCG 0.100 çıktı
Benimde 2017 de ikizlerim hamile kalmadan önce vardı doktor doğum kontrol hapı verdi ve eridi ardından hemen sonraki ay ikizlere hamile kaldim birde bu hamileligimden önce oluştu diye düşünüyorum ve kistle beraber hamile kaldımBenimki 2defa oldu birincisi çok büyüktü tek tarafta 7ve 5cm lik kist vardı dediğin gibi 3ayda eridi sonra tekrar klomenden 4cm lik oluştu yani bu ay artık kaç ayda erir bilmiyorum bu klomen bana hiç gelmiyor
Amin inşallah cnm Rabbim ugratirmasin cnm en kısa zamanda isteyen herekese nasip etsin insAllahÇok güzel fazla ugrasmamissin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere artık
İnşALLAH benim de öyle olur o arkadaşın ismini biliyor musun benim de yarın 17 günün yarın test yapacağım İnşallah brnim de pozitif çıkarGeçmiş olsun canım bu topicte günleri senjn gibi olan bir arkadaşın pozitif çıkmıştı. Yumurtlamadan 14 gün yada 17 gün sonra pozitif çıkıyor.
Adı memurehanim di sanırım bulunca yazayımİnşALLAH benim de öyle olur o arkadaşın ismini biliyor musun benim de yarın 17 günün yarın test yapacağım İnşallah brnim de pozitif çıkar
Canım bat 22-31 ekim olanlar topic e bakİnşALLAH benim de öyle olur o arkadaşın ismini biliyor musun benim de yarın 17 günün yarın test yapacağım İnşallah brnim de pozitif çıkar
e benim eşimin morfolojisi de yükseldi :) bak önümüzdeki hafta tekrar test yaptıracağım ona sonuçlarını atarım sana da ama iyileşse de olmayabiliyor örneğin ben :)
Test yok muDaha erkende yapabiliriim belli olmaz benim sağım solum
günaydın canım bugün olacağım işte bekliyorum ped bile taktım o kadar hazırım :) sen ne yaptın?günaydın
nasılsın varmı bir gelişme
günaydın canım bugün olacağım işte bekliyorum ped bile taktım o kadar hazırım :) sen ne yaptın?
Çok teşekkür ederimCanım bat 22-31 ekim olanlar topic e bak
ooooo yarın sabaha kadar olmazsam sabah 5 te yaparım testi :) ama çok eminim gelecek benimki hiç belirtim yok çünkü benim kasım ayına artık ...sabah işe geç kalıyorum diye test yapmadım
benimde bugün bekliyorum bakalım olmazsa yarın sabah yaparım artık test
Dün predictor yaptımda (ilk idrarla yapamadım malesef) cook silik bir sey cıktı baslık açtım hattaa kız.Test yok mu
benimde belirti sıfır adet zamanı da hiç şişlik ağrı vs olmaz yine aynı durumdayımooooo yarın sabaha kadar olmazsam sabah 5 te yaparım testi :) ama çok eminim gelecek benimki hiç belirtim yok çünkü benim kasım ayına artık ...