- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.921
Bende klomene başladım.bugun aşılama.olacagim herşey yolunda giderse inşallahÜzülme canım bende aynı durumdayım sabırlı olmamiz gerekli.bende 14 aydır evliyim. 3 aydır klomen kullanıyorum olmadı daha. Benimde 1 hafta kaldı adet olmama bnede aynı şekilde hissediyorum hiç olmayacakmış gibi hep negatif gördüğüm için. Bu ayda olmazsa doktorum dediki aşılama yapalim boşuna zaman kaybetme dedi. 31 yaşındayım
Ahahjajaja ay bilmiyorum vallaaa tavuk gibiyimMaşallah ne yiyon içiyon da pıtır pıtır geliyo yumurtalar
Kuzum 2-3 gündür rahmimde batma vardı ve karnımda şişkinlik gaz. Ben hamileliğe yormuştum meğersem yumurtluyormuşum baksanaKuzum ağrı akıntı hissettin mi
Bu yakaladıgım 2. OluyorKaçıncı kez oldu canım yumurtlaman
Hemen başlığının altına bakayımDün predictor yaptımda (ilk idrarla yapamadım malesef) cook silik bir sey cıktı baslık açtım hattaa kız.
Ama benım daha ilişkiden sonra 8.gün bugün cook erken. Ovulasyonntestlerim ise hala pik
Anladim canim ben ovulasyon yapmıyorum ama dün benim de şeffaf akıntı ve ağrım vardi o sebeple sordum aynı mi diyeBirde beyaz akıntım var suandamaviss_34
Kız benım yumurta catladıHemen başlığının altına bakayım
Normaldir canım olabiliyormuş değerlendirin insallah güzel haberlerini alıriz senin için verimli bi ay olmuşBu yakaladıgım 2. Oluyor
Ayyy evet okudum şimdi o yumurta kanaması o zamn canım değerlendir sen kanamalı çatlamalarda hamilelik şansı çok yüksek oluyomuş hadi inşallah hayırlıca tutarKız benım yumurta catladı
İnslaalh pozitif sonucu alırsın cnmBende klomene başladım.bugun aşılama.olacagim herşey yolunda giderse inşallah
Aynen kuzum da bakalım yumurta kaliteli miydi aslında en önemlisi o. Onu da artık 10 gün sonra anlarız herhalde:))Normaldir canım olabiliyormuş değerlendirin insallah güzel haberlerini alıriz senin için verimli bi ay olmuş
Offf demee cidden miAyyy evet okudum şimdi o yumurta kanaması o zamn canım değerlendir sen kanamalı çatlamalarda hamilelik şansı çok yüksek oluyomuş hadi inşallah hayırlıca tutar
Muz ceviz bal karıştır ez yesin dopingOfff demee cidden mibugün operasyon var zaten esime diyorum ki kabak çekirdeği ye akşama geç kalma bebek yapcazz
Kuzum ya benden gene resmen dudakalrıma sürdügümüz pembe ruj var ya nude renk ahahha o renk akıntı gelmisMuz ceviz bal karıştır ez yesin dopinghadi hayırlı haberler ver bize de elenerek gidelim buralardan çok kaldık
İnsallah canım.hepimiz o çift çizgiyi görelimİnslaalh pozitif sonucu alırsın cnm
Öyle cnm Rabbim tez zamanda şifa versinBende öncekini soğan kürü ve hayıt tohumu ile yok ettim.dogum kontrol hapı verdi kullanmadım şimdiki daha küçük ama bilemiyorum bu kistler yüzünden doğru düzgün adet olamıyorum dengem şaştı artık
Benim de 3 aydır lekelenmeli oluyo yumurtlamam bnce kullandığımız şeylerden oluyo hayatımda hiç böyle olmamıştı doktor normal dediKuzum ya benden gene resmen dudakalrıma sürdügümüz pembe ruj var ya nude renk ahahha o renk akıntı gelmis
Kız ben bir şey kullanmıyorum kiBenim de 3 aydır lekelenmeli oluyo yumurtlamam bnce kullandığımız şeylerden oluyo hayatımda hiç böyle olmamıştı doktor normal dedi