- 24 Mart 2013
- 373
- 325
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.801
Amh bakılmadı ama doktor rahmin çok iyi hiçbi sıkıntı yok demişti geçen gün. Tabi eşimde böyle sıkıntı çıkacağını bilmiyorduk ki. Gerçekten korkuyorum o süreçten maddi manevi tuttu tutmadı ahh.. amin bol sabır versin merhametini esirgemesin Allahım..Muhakkak filminide çektir, amh bakilmadiysa onada baktır doktorlar görünen sayın güzel gerek yok derse ısrar et banada öyle demislerdi amh testim sınırda cikdi şimdi tüp bebeğe başlayacağım.tup bebekden de korkma bu kadar canım bende ilk duydugumda bir kokrdum vs ama inan rahatliyorsun çözüme doğru gttigim için.tup bebeğin şansı fazla.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ah kızlar keşkeeeeeSizlerle aynı şehirde olup görüşmeyi, kahve içmeyi çok isterdim kızlaaaar ne güzel olurdu amaaaSelizay Yusra-61 @Esrakcshn @yeshll @Dogayikoru @Sasa234
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni, sen hangi şehirdeydin?Aynı durum bende de var sessizce yorumları okuyordum ama bu yorumu görünce dayanamadımkafayı yiyecek gibiyim bir tane bile arkadaşım yok 1 yıldır bu şehirdeyiz ama yok olmadı kimse ile arkadaşlık kuramadım evin içinde sessizlikten çıldıracak gibi oluyorum
Arı sütü bal polen karışımını kullanıyorduk ona devam edelim ozaman.. teşekkür ederim çok haklısınız stres ilişki esnasındaki sertliği boşalmayı bile etkiliyor.. Rabbim en umutsuz anımızda yüzlerimizi güldürsün inşallahevet 3 ay sonra çok ciddi ilerleme oldu bizde 3 ay sonra zaten bırakması lazım uzun süre kullanımı iyi değil bir de stres yapmamalı çok olumsuz konuşmayın eşinize stres bu işin %50'si
Amh rahimle ilgili değil canım yumurta sayinla ilgili ama benim örneğin gorunen sayımda iyiydi doktorlara göre hiçbir hormonumda oynamada yok yinede sınırlarda sayılır.bu tabiki sende öyle olcak demek değil sadece başıma geleni anlatıyorum.cok fazla güvenmek de iyi değil ne yapılması gerekiyorsa testler vs herşeyi yaptır ondan sonra yolunu çizersin.insallah tüpe gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun.Amh bakılmadı ama doktor rahmin çok iyi hiçbi sıkıntı yok demişti geçen gün. Tabi eşimde böyle sıkıntı çıkacağını bilmiyorduk ki. Gerçekten korkuyorum o süreçten maddi manevi tuttu tutmadı ahh.. amin bol sabır versin merhametini esirgemesin Allahım..
Ben sadece doktoruma aşılama için 2000 tl vermiştim benim için daha hesaplı olacağı kesin 1 kasıma randevu buldum infertilite bölümünden randevuyu aldım direk. Ben bu ay ovülasyon ile takip ettim 12 ekimde pik gördüm ama adet olmadım hala bekliyorum inşallah gecikirde 1 Kasım’a yetişirim
Usg ile olan tanıyı bekleyin benim eşimde varikosel var ve el ya da göz kontrolü ile asla anlaşılmadı. Usg de birinci derece teşhis geldi ve iki taraflı.
Yani son çare tüp bebek değildir belki sürpriz olur bunu bilemeyiz ki
İnşallah kuzum. Bende sadece hipotroidi çıkmıştı onun tedavisine başlamışken engel olur mu derken bi de bu çıkınca çok ama çok üzüldüm. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bakalım neler bekliyor bizi..Amh rahimle ilgili değil canım yumurta sayinla ilgili ama benim örneğin gorunen sayımda iyiydi doktorlara göre hiçbir hormonumda oynamada yok yinede sınırlarda sayılır.bu tabiki sende öyle olcak demek değil sadece başıma geleni anlatıyorum.cok fazla güvenmek de iyi değil ne yapılması gerekiyorsa testler vs herşeyi yaptır ondan sonra yolunu çizersin.insallah tüpe gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah kuzum. Bende sadece hipotroidi çıkmıştı onun tedavisine başlamışken engel olur mu derken bi de bu çıkınca çok ama çok üzüldüm. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bakalım neler bekliyor bizi..
Çok iyi anlıyorum seni,aynı şeyleri bende yaşadım ama hepsine alışıyorsun önüne bakıyorsun zamanlaİnşallah kuzum. Bende sadece hipotroidi çıkmıştı onun tedavisine başlamışken engel olur mu derken bi de bu çıkınca çok ama çok üzüldüm. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bakalım neler bekliyor bizi..
Hm kist için iyi geliyormu? Ben hamile kaldığında kıstım varmış 8 haftalık doktora gittiğimde doktor dedi sol tarafında var ama şu an varmı yoksa kendiliğinden erimismi bilmiyorum cnmŞu an kist için içiyorum hayıt tohumunu Meryem Ana otu nuda öbür ay deniyecegim yumurtlama günüm gecti
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım benimAcelen yok ya kuzum yavaş yavaş al seninde süreç fazla sayılmaz. Inşallah yetişir dicem de 1 kasıma da var yetişmezse de doktor kayıt açar hastası olursun sonra yine gidersin .
Hakkinda hayırlısı olsun
eşimin sonuçları şu an çok iyi denemeye devam takviyelere devam ama gelen yok giden yok bakalım kısmet vakti var demek kiArı sütü bal polen karışımını kullanıyorduk ona devam edelim ozaman.. teşekkür ederim çok haklısınız stres ilişki esnasındaki sertliği boşalmayı bile etkiliyor.. Rabbim en umutsuz anımızda yüzlerimizi güldürsün inşallahSiz şuan denemeye devam ediyor musunuz yoksa bir tedavi süreciniz var mı devam eden
En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah. Proxeed ten başka ne takviyeler kullandınız sizin değerleriniz başta nasıldı bana bi yol gösterebilir misineşimin sonuçları şu an çok iyi denemeye devam takviyelere devam ama gelen yok giden yok bakalım kısmet vakti var demek ki
SevimliKedii haklı en az 3 ay düzenli hormon tahlili progesteron ve amh bakılması iyi olur.
AMH rahimden bağımsız bir kere baktırsan yeterlidir.
Bu kısmı da atlama kuzu..
Teşekkür ederim kızlarÇok iyi anlıyorum seni,aynı şeyleri bende yaşadım ama hepsine alışıyorsun önüne bakıyorsun zamanlahipotroid de çok küçük bir sorun ilaçla halloluyor ilaçlarını ihmal etme.umarim herşey yolunda gider.
estağfirullah yol gösterme değil de yaptıklarımızı söylerim tabi ki öncelikle 3 ay düzenli şekilde proxeed plus kullandı ve keçi boynuzu özü arı sütü bal polen propolis ve spora başladı benim eşim protein ağırlıklı besleniyor selenyum hapı kullanıyor tatlı çok tüketmez hamur işini sevmez bir de üroloji doktoru epimedyumlu macun vermiş onu kullandı karışık bir şey biz genel olarak bunları kullandık bir de düzenli ilişki lazım spermlerin yenilenmesi için stres de yapmasın oh misEn hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah. Proxeed ten başka ne takviyeler kullandınız sizin değerleriniz başta nasıldı bana bi yol gösterebilir misin
Gerçekten mi kaç cmdi bu ay hiç umudum yok ama böyle söyleyince Umut oldunuzHm kist için iyi geliyormu? Ben hamile kaldığında kıstım varmış 8 haftalık doktora gittiğimde doktor dedi sol tarafında var ama şu an varmı yoksa kendiliğinden erimismi bilmiyorum cnm
Teşekkür ederimestağfirullah yol gösterme değil de yaptıklarımızı söylerim tabi ki öncelikle 3 ay düzenli şekilde proxeed plus kullandı ve keçi boynuzu özü arı sütü bal polen propolis ve spora başladı benim eşim protein ağırlıklı besleniyor selenyum hapı kullanıyor tatlı çok tüketmez hamur işini sevmez bir de üroloji doktoru epimedyumlu macun vermiş onu kullandı karışık bir şey biz genel olarak bunları kullandık bir de düzenli ilişki lazım spermlerin yenilenmesi için stres de yapmasın oh mis