Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh bakılmadı ama doktor rahmin çok iyi hiçbi sıkıntı yok demişti geçen gün. Tabi eşimde böyle sıkıntı çıkacağını bilmiyorduk ki. Gerçekten korkuyorum o süreçten maddi manevi tuttu tutmadı ahh.. amin bol sabır versin merhametini esirgemesin Allahım..

Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni, sen hangi şehirdeydin?

evet 3 ay sonra çok ciddi ilerleme oldu bizde 3 ay sonra zaten bırakması lazım uzun süre kullanımı iyi değil bir de stres yapmamalı çok olumsuz konuşmayın eşinize stres bu işin %50'si
Arı sütü bal polen karışımını kullanıyorduk ona devam edelim ozaman.. teşekkür ederim çok haklısınız stres ilişki esnasındaki sertliği boşalmayı bile etkiliyor.. Rabbim en umutsuz anımızda yüzlerimizi güldürsün inşallah Siz şuan denemeye devam ediyor musunuz yoksa bir tedavi süreciniz var mı devam eden

Amh rahimle ilgili değil canım yumurta sayinla ilgili ama benim örneğin gorunen sayımda iyiydi doktorlara göre hiçbir hormonumda oynamada yok yinede sınırlarda sayılır.bu tabiki sende öyle olcak demek değil sadece başıma geleni anlatıyorum.cok fazla güvenmek de iyi değil ne yapılması gerekiyorsa testler vs herşeyi yaptır ondan sonra yolunu çizersin.insallah tüpe gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun.

Çatlatma iğnesinin 14.günü, ovulasyon testim böyle çıktı kızlar

Eklentiler

• 20211027_143117-01.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 57

Acelen yok ya kuzum yavaş yavaş al seninde süreç fazla sayılmaz. Inşallah yetişir dicem de 1 kasıma da var yetişmezse de doktor kayıt açar hastası olursun sonra yine gidersin .
Hakkinda hayırlısı olsun

inşallah sağlığı iyi olsun öncelikle gerisi hallolur bi şekilde.. Allah yormasın yıpratmasın aratmasın hiçbirimizi yüzlerimizi güldürsün inşallah.. teşekkür ederim desteğin için

İnşallah kuzum. Bende sadece hipotroidi çıkmıştı onun tedavisine başlamışken engel olur mu derken bi de bu çıkınca çok ama çok üzüldüm. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bakalım neler bekliyor bizi..

SevimliKedii haklı en az 3 ay düzenli hormon tahlili progesteron ve amh bakılması iyi olur.
AMH rahimden bağımsız bir kere baktırsan yeterlidir.
Bu kısmı da atlama kuzu..

Çok iyi anlıyorum seni,aynı şeyleri bende yaşadım ama hepsine alışıyorsun önüne bakıyorsun zamanla hipotroid de çok küçük bir sorun ilaçla halloluyor ilaçlarını ihmal etme.umarim herşey yolunda gider.

Şu an kist için içiyorum hayıt tohumunu Meryem Ana otu nuda öbür ay deniyecegim yumurtlama günüm gecti
Hm kist için iyi geliyormu? Ben hamile kaldığında kıstım varmış 8 haftalık doktora gittiğimde doktor dedi sol tarafında var ama şu an varmı yoksa kendiliğinden erimismi bilmiyorum cnm

eşimin sonuçları şu an çok iyi denemeye devam takviyelere devam ama gelen yok giden yok bakalım kısmet vakti var demek ki

Kızlar bende geldim aranıza. Düzensizde olsa folik asite basladım. Bu ay sadece bir kez denedim o da olursa olur olmazsa olmaz dedik onun harici korunduk. Aslında emin degildik isteyip istemediğimizden. Ama son bir haftadır esim yasım geçiyor artık istiyorum bende demeye basladı. İlk oglum 6.5 yasında. İkinci olacak hayırlısıyla. İlk denemeyi adetin bittiği gün yaptık. Tutar mı bilmiyorum ama önümüzdeki maçlara bakacagız artık. Herkese hayırlı haberler dilerim

SevimliKedii haklı en az 3 ay düzenli hormon tahlili progesteron ve amh bakılması iyi olur.
AMH rahimden bağımsız bir kere baktırsan yeterlidir.
Bu kısmı da atlama kuzu..

Teşekkür ederim kızlar
Hormonlara geçen ay 3. Ve 21. Gün bakıldı normaldi ama hastanede amh yoktu gerekirse özele gidip yaptırırım hatta gelecek ayki regl döneminde hepsini baştan tekrarlarım zaten tiroid ilacını kullanıyorum ona da kontrol yaptırmam gerekiyor.
Eşime de ilaç destek takviye derken en azından 3 ay bir süre oluruna bırakmak istiyorum sonrasında kendimi hazır hissedersem aşılama mı tüp mü artık neyse önümüze bakarız ne yapalım..

En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah. Proxeed ten başka ne takviyeler kullandınız sizin değerleriniz başta nasıldı bana bi yol gösterebilir misin
estağfirullah yol gösterme değil de yaptıklarımızı söylerim tabi ki öncelikle 3 ay düzenli şekilde proxeed plus kullandı ve keçi boynuzu özü arı sütü bal polen propolis ve spora başladı benim eşim protein ağırlıklı besleniyor selenyum hapı kullanıyor tatlı çok tüketmez hamur işini sevmez bir de üroloji doktoru epimedyumlu macun vermiş onu kullandı karışık bir şey biz genel olarak bunları kullandık bir de düzenli ilişki lazım spermlerin yenilenmesi için stres de yapmasın oh mis

Hm kist için iyi geliyormu? Ben hamile kaldığında kıstım varmış 8 haftalık doktora gittiğimde doktor dedi sol tarafında var ama şu an varmı yoksa kendiliğinden erimismi bilmiyorum cnm
Gerçekten mi kaç cmdi bu ay hiç umudum yok ama böyle söyleyince Umut oldunuz

Teşekkür ederim Ben keçiboynuzu pekmezi içiriyordum o bitti dün direk keçiboynuzu gördüm onu aldım kaynatıp suyunu kür gibi sabah akşam içmek de iyiymiş galiba ama proxeed de sıvı ya belki pekmeze dönsem daha iyi olur hatta içine çakşır tozu karıştırıyodu öyle iyi oluyodu 10 gündür daha buna başlamıştık. 4lü o bal karışımını da alıyo bi kaşık sabahları. Ama hareketlilik 10% artar belki de morfolojiye etki etmiyo diyen şeyler dinledim okudum ona moralim bozuldu. Belki de takmadan tüketmeye devam etmek gerekiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…