Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
e benim eşimin morfolojisi de yükseldi :) bak önümüzdeki hafta tekrar test yaptıracağım ona sonuçlarını atarım sana da ama iyileşse de olmayabiliyor örneğin ben :)

Evet inan gün boyu pijamamı çıkarmıyorum biliyorum ki kapıyı çalacak kimse yok yani
bende öyleydim baktım olmuyor işe girdim en azından birkaç insan görüyorum sıkı dostluklarım var mı yok
malesef ama en azından evde tek başıma değilim artık diyorum.

A R Y A filtre ile çıkıyor sanki ama bilemedim. Sen daha iyi görürsün oradan. Ovülasyon testi şüphelendirdi beni o epey belirgin çıkmış. Bekleyelim bakalım yarını da.

Kızlar telefon uygulamasına göre yumurtlama günlerini değerlendirdik. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Dayanamadım normal kaset test yaptım negatif çıktı. Bu sonucu kesin yok olarak mı algılamalıyım? Yoksa biraz daha bekleyip test yapsam mı sizce?

A R Y A filtre ile çıkıyor sanki ama bilemedim. Sen daha iyi görürsün oradan. Ovülasyon testi şüphelendirdi beni o epey belirgin çıkmış. Bekleyelim bakalım yarını da.
Aslında benn direk teste bakınca çizgiyi görüyorum ama belirgin değil. 2 gündür akşamları regl ağrısı gibi belimde ağrıyor. Yarın sabaha adet olmazsam gidip kan vericem sağlık ocağında ve bu ayın sonucunu netleştirecem. Böyle acaba var mı olsaydı net çıkardı, yoksa niye çizgi var diye kafayı yiyor insan

e benim eşimin morfolojisi de yükseldi :) bak önümüzdeki hafta tekrar test yaptıracağım ona sonuçlarını atarım sana da ama iyileşse de olmayabiliyor örneğin ben :)
Demek zamanı var kuzu en azından tüm olumsuzlukları ekarte edip oluruna bırakmak belki daha doğrudur..
Bu arada varikosel tek tarafta çok minimal çıkmış usg de de 4 evresi varmış 1. Evrenin bile en başı gibiymiş yani infertiliteye sebep olmazmış, bi de hastanenin krugerinde yani şu morfolojiyi saptama şeyinde sıkıntı olabilir çünkü herkesin 1 geliyo demiş hoca, bu da ilginç geldi bana bilemiyorum ejce SevimliKedii
ilaç takviye bişeyler kullanıp tekrarlarız testi başka yerde bakalım şimdilik yormaya gerek yok bugün de yumurtam çatlamıştı ama benim stresten kafam çatladı daha çok:) artık bebek düşünerek ilişki yaşamak istemiyorum bugün de dahil olmak üzere pes ettim ovülasyon testinden piklerden ilişkilerden. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize

Siz yine emin olmak adına başka yerde tekrarlatirsiniz o zaman canım dediğin gibi takviye vs kullandiktan sonra.rabbim hepimize hayirlisini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…