Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuuum cıktı mı göbiiş sen ondan haber ver
Göbüşş henüz azz ama sanki yemekten sonra daha şişkin oluyo. Offfff hemen sizin de şu hallerinizi görmek istiyorum mayıs ekibi acil silkelenin üst üste deneyin ovu yapın

Eklentiler

• EAB2348C-367C-4C33-B7F0-8F63CA9205CD.jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 100
İkinci çizgi hemen çıktı kan için acele etmesem mi diyordum ama sende böyle bi durum yaşayınca arada kaldım

İkinci çizgi hemen çıktı kan için acele etmesem mi diyordum ama sende böyle bi durum yaşayınca arada kaldım
Ben anlamadım lekelenme ve ağrım olunca gitmiştim hatta beta baktıklarından haberim bile yoktu adetime 12 gün kala öğrenmiş oldum bnce bi git ver kanda da netleşmiş olsn folik asit falan vericektir sana diğer değerlerine de bakar

Tayt değil eşofmann ama tayt da giyiyorum ne giycez pantolonlar olmuyo göbeği lastikli olan taytlar var onlardan giyiyorum mecburr şükür bi enfeksiyon olmadı henüz
Kuzum sadece sana değil normal bizler içinde tayt, tanga zararlı. Hava alabilen, pamuklu çamaşirlar giy. Bol şeyler giymeye çalış dar hava almayan kiyafetler kadın sağligi için hep zarar bide gebesin sen..Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin

Canım iğneyi 13 ünde oldum, bugğn iğne gününü de sayarsam 10.gündeyim. Belirgin bir belirtim yok, dün belim ağrıdı biraz, sol göğsüm sızladı okadar
İğne günü sayılmıyor canım hesaplarken. İğne gününü saymadan 14. Gün test yapabilirsin. Varmış daha vakit

Göbüşş henüz azz ama sanki yemekten sonra daha şişkin oluyo. Offfff hemen sizin de şu hallerinizi görmek istiyorum mayıs ekibi acil silkelenin üst üste deneyin ovu yapın
lariciğimin göbeğini görünce bir selam vermek istedim bende! temmuz ağustos grubundan hatırladığım sonradan dahil olan herkese selam olsun :) herkese önerim 7-8 gün üstüste deneyin yılmadan. sonra 3 ay yasak olabiliyor zaten dinlenmek yok yola devam kmse umutsuzluğa kapılmasın.

Yaaa inanılmaz tatlııııı yerim onu ben teyzesi yesinn
İnşallah dün deneyemedik yaaa eşimin kız kardeşi bizde kaldı Bugün denicez artık tutarsa Allah kerim

Canım baska marka yok ki 50lipaket aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…