- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.101
anladım canım, ınsallaaaahhh doğrudurrr yaYok yumurtlama 3-4-5 net yakalayamadım, ovulasyon testim kalmamıştı, yumurtlamadan 15 gün sonraya denk geliyor aslında, test doğruysa tabikiiii
Biliyorum ama her hastanenin yenidogan yogun bakim unitesi olmuyor belirli hastanelerde var doktorun hangi hastaneyle çalıştığı onemli o noktadaCanım özel muayenesi olan doktorlarda özel hastanelerde dogum yaptırıyor yanlıs bilgi olmasın.
iki kez hamilelik yaşayan biri olarak bence hamilesin son gebeliğimde benimde böyle silik çizgi çıkmıştı daha reglime vardı sanirim ondan tebrikler şimdiden...Kizlar merhaba, az önce test yaptım,sizce gebelik var miEki Görüntüle 2937945
Ya inşallah öyledir, 2 senedir olmuyordu, artık tedaviye başlama durumundaydık.. İnşallah gerçekten pozitiftir.iki kez hamilelik yaşayan biri olarak bence hamilesin son gebeliğimde benimde böyle silik çizgi çıkmıştı daha reglime vardı sanirim ondan tebrikler şimdiden...
İnşallah canım .. bende inanamamıştım eczaneye gidip gösterdim hamilesin dediler akşamına kan testi yaptırdım hamileymişim gerçi bebeğimi 7 aylık karnımda kaybettimYa inşallah öyledir, 2 senedir olmuyordu, artık tedaviye başlama durumundaydık.. İnşallah gerçekten pozitiftir.
Tabı kı orası önemliBiliyorum ama her hastanenin yenidogan yogun bakim unitesi olmuyor belirli hastanelerde var doktorun hangi hastaneyle çalıştığı onemli o noktada
ay çok üzüldüm ya, ama rabbim bunu yaşamanı emrettiyse vardır bununda bir sebebi, inşallah bi dahaki gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın, isteyen herkese de bizlere de nasip olsun inşallahhhİnşallah canım .. bende inanamamıştım eczaneye gidip gösterdim hamilesin dediler akşamına kan testi yaptırdım hamileymişim gerçi bebeğimi 7 aylık karnımda kaybettimNeyse güzel haberlerini bekliyoruz kan testinden sonra yaz mutlaka
amin canım inşallah .. şimdi bir daha istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur 13 yaşında bir oğlum var inşallah sağlıklı bir evladım daha olur ... rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah canımay çok üzüldüm ya, ama rabbim bunu yaşamanı emrettiyse vardır bununda bir sebebi, inşallah bi dahaki gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın, isteyen herkese de bizlere de nasip olsun inşallahhh
İnşallah canım, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamile kalabilmişsin bak, yine olur yani.. Bende hiç gebelik oluşmamıştı.. inşallah bu ay oluşmuştur bakalım, akşam yazarım yine buraya, netleşirseamin canım inşallah .. şimdi bir daha istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur 13 yaşında bir oğlum var inşallah sağlıklı bir evladım daha olur ... rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah canım
aynen öyle canım sağolll... İnşallah olmuştur bebişinnnnn :)İnşallah canım, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamile kalabilmişsin bak, yine olur yani.. Bende hiç gebelik oluşmamıştı.. inşallah bu ay oluşmuştur bakalım, akşam yazarım yine buraya, netleşirse
Çok heyecanlı bu kadar yanılacağını sanmam epey belirgin çizgi inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz2 gün önce yaptığımda negatifti, benim döngü biraz karıştı ama regli 2-3 gün geçtikten sonra çıktı kaset testte, daha kan baktıramadım, akşam baktıracam, daha net bişey söyleyebilirim o zaman
Doğrudur bak benim bu çatlama şu şekilde oldu ben sadece aşılama olcam dedim ilişkim de oldu o ara olmuş ne olduysa düşünmedim yani niye olmuyo v.s inanmazdım düşünmezsen olur diye ama doğruymuş gerçekten ama bu ara da döllenecek mi tutacak mı tutmıcak mı diye düşünüyorum ama bakalımStres yapmıyorum desem yalan olur.ister istemez düşünüyorsun
Siz aşılama mı oldunuz ne sorun vardı bat tarihi n ne zamanDoğrudur bak benim bu çatlama şu şekilde oldu ben sadece aşılama olcam dedim ilişkim de oldu o ara olmuş ne olduysa düşünmedim yani niye olmuyo v.s inanmazdım düşünmezsen olur diye ama doğruymuş gerçekten ama bu ara da döllenecek mi tutacak mı tutmıcak mı diye düşünüyorum ama bakalım
Bence yumurtan catlayamiyor3 gündür pik bugün çok büyük bi baş ağrısıyla uyandım. Hala başım çatlıyor gibi
Havuç tavsiye ediyorlar çatlaması için denediniz mi belki akşama çatlar3 gündür pik bugün çok büyük bi baş ağrısıyla uyandım. Hala başım çatlıyor gibi
2 günden sonra çatlama olmuyorsa kiste ceviriyormus yarında çatlamazsa bence doktora görün canım3 gündür pik bugün çok büyük bi baş ağrısıyla uyandım. Hala başım çatlıyor gibi