Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım özel muayenesi olan doktorlarda özel hastanelerde dogum yaptırıyor yanlıs bilgi olmasın.
Biliyorum ama her hastanenin yenidogan yogun bakim unitesi olmuyor belirli hastanelerde var doktorun hangi hastaneyle çalıştığı onemli o noktada

iki kez hamilelik yaşayan biri olarak bence hamilesin son gebeliğimde benimde böyle silik çizgi çıkmıştı daha reglime vardı sanirim ondan tebrikler şimdiden...
Ya inşallah öyledir, 2 senedir olmuyordu, artık tedaviye başlama durumundaydık.. İnşallah gerçekten pozitiftir.

Ya inşallah öyledir, 2 senedir olmuyordu, artık tedaviye başlama durumundaydık.. İnşallah gerçekten pozitiftir.
İnşallah canım .. bende inanamamıştım eczaneye gidip gösterdim hamilesin dediler akşamına kan testi yaptırdım hamileymişim gerçi bebeğimi 7 aylık karnımda kaybettim Neyse güzel haberlerini bekliyoruz kan testinden sonra yaz mutlaka

3 gündür pik bugün çok büyük bi baş ağrısıyla uyandım. Hala başım çatlıyor gibi

Eklentiler

• 1F061C05-6CB6-4697-857A-4822B264291C.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 58
ay çok üzüldüm ya, ama rabbim bunu yaşamanı emrettiyse vardır bununda bir sebebi, inşallah bi dahaki gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın, isteyen herkese de bizlere de nasip olsun inşallahhh

ay çok üzüldüm ya, ama rabbim bunu yaşamanı emrettiyse vardır bununda bir sebebi, inşallah bi dahaki gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın, isteyen herkese de bizlere de nasip olsun inşallahhh
amin canım inşallah .. şimdi bir daha istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur 13 yaşında bir oğlum var inşallah sağlıklı bir evladım daha olur ... rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah canım

amin canım inşallah .. şimdi bir daha istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur 13 yaşında bir oğlum var inşallah sağlıklı bir evladım daha olur ... rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah canım
İnşallah canım, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamile kalabilmişsin bak, yine olur yani.. Bende hiç gebelik oluşmamıştı.. inşallah bu ay oluşmuştur bakalım, akşam yazarım yine buraya, netleşirse

aynen öyle canım sağolll... İnşallah olmuştur bebişinnnnn :)

Çok heyecanlı bu kadar yanılacağını sanmam epey belirgin çizgi inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz

Reactions: kgm
Stres yapmıyorum desem yalan olur.ister istemez düşünüyorsun
Doğrudur bak benim bu çatlama şu şekilde oldu ben sadece aşılama olcam dedim ilişkim de oldu o ara olmuş ne olduysa düşünmedim yani niye olmuyo v.s inanmazdım düşünmezsen olur diye ama doğruymuş gerçekten ama bu ara da döllenecek mi tutacak mı tutmıcak mı diye düşünüyorum ama bakalım

Siz aşılama mı oldunuz ne sorun vardı bat tarihi n ne zaman

Arkadaşlar merhaba adetime 9 gün var bu ay yumurtam erken çatladı adetten üç gün sonra adet bitiminden beri iki günde bir olmak üzere deniyoruz biraz önce kaset testlerden yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sizce gebelik oluşmuş mudur

Kızlar bat tarihine 3 4 gün kala gebelik testi belli oluyor mu ona göre umutlanıp gidip alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…