Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sadece sana değil normal bizler içinde tayt, tanga zararlı. Hava alabilen, pamuklu çamaşirlar giy. Bol şeyler giymeye çalış dar hava almayan kiyafetler kadın sağligi için hep zarar bide gebesin sen..Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin 🙏
Evet evet pamuklu candır günde bi kaç kez bile değiştirmek gerekiyor zaten 😒 bol şeyler zaten hayat kurtarıcıı 🙏🏼 En kısa zamanda size olsun inşşş çok teşekkür ederim. Burdaki herkes dualarımda 🙏🏼
aynenn 4. gün çatladı havuç yiye yiye o da anca, bebek oldu L Larissa 3. gün çatladı onda da bebek oldu
Bence keramet uzun pikte ya gören üst üste ilişkiye devam etsin bu kadar netiz dimi zahrada 😂
Yaaa inanılmaz tatlııııı yerim onu ben🌺🌺🙈 teyzesi yesinn🥰🥰🥰❤️
İnşallah dün deneyemedik yaaa eşimin kız kardeşi bizde kaldı🤷🏼‍♀️ Bugün denicez artık tutarsa Allah kerim😂
kız boşver her yol mübahh 😂 ah teyzesii pipi gördük biz dünn 😂 bak son mesajlarıma gitti pembikler

Evet evet pamuklu candır günde bi kaç kez bile değiştirmek gerekiyor zaten 😒 bol şeyler zaten hayat kurtarıcıı 🙏🏼 En kısa zamanda size olsun inşşş çok teşekkür ederim. Burdaki herkes dualarımda 🙏🏼

Bence keramet uzun pikte ya gören üst üste ilişkiye devam etsin bu kadar netiz dimi zahrada 😂

kız boşver her yol mübahh 😂 ah teyzesii pipi gördük biz dünn 😂 bak son mesajlarıma gitti pembikler
Aaaaaa 🙈🙈🙈🙈 bi oğlan daha geliyor yaniiii ne cok oğlan oldu bu sene ya🤪 tutturamadık bu sefer .
Ama olsun sağlıklı olsundaaa🥰

Kizlarrr sabah kaset test silikti,öğlen çıktım işten dayanamadi, kan testi yaptırdım 76cikti değer çok yeni henüz sanırım, pazar yeniden test yaptırıp değeri kontrol edicem bakalım,umarım güzel ilerler. Hala inanamıyorum 2 yılın sonunda ,Rabbime bin şükür 🙏😂
yaaaa çok sevindim maşallah bizim içinde dua et :KK15:

Kizlarrr sabah kaset test silikti,öğlen çıktım işten dayanamadi, kan testi yaptırdım 76cikti değer çok yeni henüz sanırım, pazar yeniden test yaptırıp değeri kontrol edicem bakalım,umarım güzel ilerler. Hala inanamıyorum 2 yılın sonunda ,Rabbime bin şükür 🙏😂
Gerçekten mi gözünüz aydııın şükürler olsun sağlıkla kavuşmakta nasip olsun inşallah 🙏 😊

• Beğen
Reactions: kgm
Hayırlı olsun benimde 2yildan fazla oldu ne gibi tedaviler uygulandı

Çatladı galiba sonunda👍🏻🥲🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• D979877B-B4DE-4839-9117-73C2331A9979.jpeg
    D979877B-B4DE-4839-9117-73C2331A9979.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar ben 27 eylül de 11 haftalık bebegimi düşürdüm, sonrasinda 2 haftadan fazla kanamam devam etti ve dun yani 21 ekimde korunmAdN denedik sizce tutma ihtimali var mıdır yumurtlama ne zaman bilmediğim için..
ASLINDA DAHA uzun korunacaktır ama ben çok etkilendiğim bir rüya gördüm bebegimi doğuruyor oğlum oluyormuş konuşuyormuş benimle sarılıyorum iyi ki senden vazgecmedim diyorum.. gerçek gibiydi oyke sandım uyandığımda neye ugradigimi şaşırdım cok ağladım saat sabah tam 6 .. ezan okunuyordu.. bana verilmiş gibi hissettim oyuzden cok inanıyorum sabah görülen rüyalar tutarmis insallah Rabbım gönlüme göre verir

Hayırlı olsun benimde 2yildan fazla oldu ne gibi tedaviler uygulandı
Aslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah 🙏

Aslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah 🙏
Böyle görünce umut oluyorsunuz bize demek ki hiç düşünmediğin anda oluyor senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

• Beğen
Reactions: kgm
Canım bal polen propolis karışımı hangi marka kullandın. Bi de günde kaç kaşık

X